خدایا شکرت که آسومونم رو آبی کردی- استقلالم قهرمان شد تبریک

آواتار محمد عسگری
خدایا شکرت که آسومونم رو آبی کردی- استقلالم قهرمان شد تبریک
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۷ روز قبل

خدایا شکرت، شکرت ، شکرت

هواداران عزیز این قهرمان مبارکتان باد - استقلال نمیدونی چقدر خوشحالم کردی خدایا شکرت

روزبه عزیز روحت شاد این قهرمانی مبارک باشه.

فولاد متشکرم - مظلومی مبارکت - استقلال اهواز توهم مبارکت

آواتار مهناز نعمتی
توسط   مهناز نعمتی   ۵۶۶۷ روز قبل

ولی پیام حیف شد.آخه من مشهدیم.اگه پیام سقوط نمیکرد،اینطوری استقلال دوبار مشهد میومد. به هرحال قهرمانی استقلال رو عشق است.

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۶۷ روز قبل
 واقعاَ خدا رو شکر من که داشتم کم کم سکته میکردم با پنالتی که آرش آقای گل از دست داد. ولی بازم خدا رو شکر که هم قهرمان شدیم ؛ هم دومین خطه حمله ی جهان شدیم ؛ هم بهترین خطه حمله و دفاع ایران رو داریم . بچه ها متشکریم . (( حالا یه جام حذفی مونده که اونم بگیرید مارو بیشتر خوشحال کنین ))
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۶۷ روز قبل
من از اول تا به اخر گفتم . میگم وخواهم گفت :خدا دوست دارم . خدا فقط توی که به ما قدرت تحمل تمامی مشکلات را دادی واگر لطف خدا نبود ما قهرمان نمی شدیم وباز میگم خدا دوست دارم.رضا
آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۶۷ روز قبل

و هیچ دستی بالاتر از دست خدا نیست اوست هرکه را بخواهد عزیز و هرکه رابخواهد خوار میکند

قهرمان واقعی شهداء مان هستند

روزبه عزیز روحت غرق در شادی باشد

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۶۷ روز قبل
هر چی خدا بخواد همونه و خدا خواست آبیهای تهرانی و میلیون ها نفر شاد باشند.
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۶۷ روز قبل
خدایا بی نهایت شکر به خاطر لطف و مرحمتت- خدایا شکر که استقلال و استقلالی را رو سفید کردی- خدایا شکر که روی بدخواهان استقلال را سیاه کردی - خدایا بازم شکر که دستت را پناه ما طرفداران و ژنرال استقلال قرار دادی تا بدخواهان ما به نیتشون که قهرمان نشدن استقلال است نرسن- خدایا به اندازه بزرگی خودت همه ما شکرگزارت هستیم وخواهیم بود-
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۷ روز قبل

خوشحالم که در آخرین لحظات امیدمونو از دست ندادیم این قهرمانی حق مسلم استقلال  و هوادارای متعصبش بود کاش روزبه هم بود با ما جشن می گرفت ولی این قهرمانی تقدیم به روزبه روحش شاد .................... تا حالا این قدر عاشق فولاد نبودم مرسی آقای جلالی ........................استقلال اهواز مبارکت باشه .............

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۷ روز قبل

دوست عزیز نیلوفر آبی :

از ایمانی که نسبت به قهرمانی استقلال قبل بازی داشتی تشکر میکنم این قهرمان مبارکت باشه