رحمتی

آواتار fariba nikzad
رحمتی
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۶ روز قبل
بچه هاخیلی نگران داداش مهدیم,آخه گلایی که خوردخیلی گلای ساده وبچه گانه ای بود...حالاشایدبه خاطر بدبودن زمین اینجوری گل خورده باشه چون دو سه تاواکنش خیلی خوب داشت ولی آخه تواین روزاکه همه دارن واسه رفتن به جام جهانی بهترازهمیشه عمل میکنن اونوقت 4 تاگل خوردن تو یه بازی اونم واسه عقاب آسیاخیلی زیاده...میترسم کیروش بادیدن این گلابهو نش بیشترشه وکلا بیخیال دعوت کردن سیدشه....
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۶ روز قبل

حق با شماست . واقعا نگران کننده بود . شاید هم به خاطر این بود که یه مصدومیت کوچیک داشت .

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۰۶ روز قبل

دوست آبی من بی شک اقا سید بهترین دروازه بان ایران و آسیاست و این را همه میدانند و تمام  لنگی ها حسرتش رو میخورن وهمشون به این که سید بهترینه اعتراف کردن .

حتی لنگیها به کی رش گفتن که اگه میخاییم در جام جهانی سربلند باشیم باید بهترین گلر را که اقا سیده به تیم دعوت کنی تا خیالت از دروازه راحت باشه.

پیشکسوتان لنگی تو چندین برنامه تلویزیونی به این موضوع پرداختن .

خوشمزه اینجاست که همشون میدونن که بهترینه ولی لنگی ها از حسادت نمیخان دروازه بان تیم ملی اس اسی باشه .اخه یکی نیست بهشون بگه لنگی ها تیم ملی کشور.

چون تیم ملی ،بیشترشون بازیکنان اس اسی هستن  از این موضوع ناراحتن فقط و فقط همینه

همین مهم که همه خدارا شکر میدونن که آقاسید بهترینه .چه خودی چه لنگی .

به خدای خوب بسپارش اگه خدا بخواد کی رش که چه عرض کنم گنده تر از کی رش هم نمیتونه جلوی این دعوت را بگیره .

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۰۵ روز قبل

خدا خودش بزرگه

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۰۵ روز قبل
نوشته شده توسط: هستی همراه

دوست آبی من بی شک اقا سید بهترین دروازه بان ایران و آسیاست و این را همه میدانند و تمام  لنگی ها حسرتش رو میخورن وهمشون به این که سید بهترینه اعتراف کردن .

حتی لنگیها به کی رش گفتن که اگه میخاییم در جام جهانی سربلند باشیم باید بهترین گلر را که اقا سیده به تیم دعوت کنی تا خیالت از دروازه راحت باشه.

پیشکسوتان لنگی تو چندین برنامه تلویزیونی به این موضوع پرداختن .

خوشمزه اینجاست که همشون میدونن که بهترینه ولی لنگی ها از حسادت نمیخان دروازه بان تیم ملی اس اسی باشه .اخه یکی نیست بهشون بگه لنگی ها تیم ملی کشور.

چون تیم ملی ،بیشترشون بازیکنان اس اسی هستن  از این موضوع ناراحتن فقط و فقط همینه

همین مهم که همه خدارا شکر میدونن که آقاسید بهترینه .چه خودی چه لنگی .

به خدای خوب بسپارش اگه خدا بخواد کی رش که چه عرض کنم گنده تر از کی رش هم نمیتونه جلوی این دعوت را بگیره .

کاملا موافـــــــــقـــــــــــــم

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۰۳ روز قبل

خوشبختانه همینطوره همه ایران میدونن که  سید بهترینه .

موافقم .چخودی و چه لنگی می دونن که سید مهدی رحمتی بهترین دروازه بان ایران ه