یک خبر خوب و یک افتخار7777777

آواتار ساحره عصار
یک خبر خوب و یک افتخار7777777
توسط   ساحره عصار   ۳۹۳۰ روز قبل
فرهاد مجیدی مربی تیم جوانان لستر شد فرهاد مجیدی که در پایان نیم فصل اول لیگ برتر ایران از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، همان موقع گفت که در کلاس های مربیگری شرکت می کند تا بتواند دوران موفقیت آمیزی را نیز در عرصه مربیگری داشته باشد. به گزارش پایگاه خبری آنلاین110 او که هم اکنون در لستر سیتی انگلیس به سر می برد، قرار است طی هفته آینده به عنوان مربی در یک تیم جوانان در لیگ دسته دوم این کشور فعالیتش را آغاز کند. البته این تیم اوضاع خوبی ندارد و اصلاً از آمادگی برخوردار نیست و حالا مجیدی باید این تیم را در طول سه ماه به آمادگی مطلوب برساند. قرار است بعد از سه ماه، کانون مربیان لستر از فرهاد و تیمش تست بگیرند و اگر مجیدی و شاگردانش بتوانند از این آزمون‌ها سربلند بیرون بیایند، می توان شاهد ظهور یک مربی جدید در آسمان مربیگری ایران بود.
آواتار مجتبی حمیدپور
توسط   مجتبی حمیدپور   ۳۹۳۰ روز قبل

عشق فقط فرهاد مجیدی

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۳۰ روز قبل

این خبر خیلی خوبی است .انشاا این اسطوره    لن گی کش    در عرصه مربی گری موفق باشد .

لنگی ها از این خبر آتیش بگیرن   صلوات *

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۳۰ روز قبل

خبر خوبی بود .مجیدی عشق است .به امید روزی که شاهد ظهور فرهاد در آسمان مربی گری ایران و جهان باشیم .

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۳۰ روز قبل

از شما ممنونم وخبر خوشحال کننده ای بود. ولی بنظر من ، درکل میتونه تجربه خوبی برای فرهاد عزیز باشه که ایشالا وقتی سرمربی استقلال کبیر شد، تمام تن لنگیارو بلرزونه.......

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۳۰ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

وااااااااااااااااای یکی از بهترین خبرای ممکن رو دادین....ایشالله فرهـــــــــــــــــــاد یه روزی سرمربی عشقش اس اس کبیر خواهد شد....

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۳۰ روز قبل

فرهاد منتظر بازگشتت به اس اس البته به عنوان مربی هسیم. اینه

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۳۰ روز قبل
حبر خیلی خوبی بود امیدوارم فرهاد موفق باشد و پلهای موفقیت در مربیگری را یکی یکی و با تامل طی کند به نظرم برای اینکه مثل زمان بازی کردنش موفق باشد باید چند سالی را در کسوت کمک مربی ومربی تیمها معمولی بگذراند و با تجربه کامل به یک تیم بزرگ وارد شود تا تجربه تلخی که با علی منصوریان در پاس بوجود آمد برای او تکرار نشود در کل آرزویم یک تیم مربیگری قوی برای استقلال هست که تشکیل بشه از امیر قلعه نویی وعلی منصوریان و فرهاد مجیدی با هادی طباطبا یی این تیم مربیگری به نظرم کولاک میشه
آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۳۰ روز قبل

ممنون از خبر فوق العادتون.موفقیت در انتظار فرهاده

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۳۰ روز قبل
ممنون ازخبرعالیتون!!امیدوارم کاپیتان هرچی زودتربرگرده به تیمش اونم به عنوان مربی!!
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۳۰ روز قبل

یه خبر داغ داغ داغ تنوری♥♥♥♥

آقا فرهاد مجیدی با بالاترین نمره مدرک مربیگری سطح B انگلیس رو گرفت.

فرهاد با قرار دادن این عکس در پیچ رسمیش نوشت :
"I got the highest mark in level B"

◄اینم لینک پیچ رسمی فرهادخان در فیسبوک:
https://facebook.com/FARHADDDDDDD

★ فرهاد نگین تاج استقلال★

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۳۰ روز قبل
عالی بود از فرهاد همین توقع میشد
آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۳۰ روز قبل
خیلی خیلی خوشحالم و آرزوم دیدن اون رو نیمکته البته به قول علی آقا موفقیت آمیز !!که با نمراتی که گرفته فعلا موفق بوده کاپیتان دوست داشتنیمون...
آواتار حسین امیری
توسط   حسین امیری   ۳۹۲۹ روز قبل

دم داش فرهاد گرم.پس اون عکسی که من گذاشتم توتایپیکم حقیقت داره.

فرهاد خان ما همه پشتتیم داش

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۸ روز قبل

دیدنش تو هر تاپیک خیلی حال میده 7مقدس

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۸ روز قبل

دیدنش تو هر تاپیک خیلی حال میده 7مقدس

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۹۲۷ روز قبل
واقعا فرهاد مجیدی همیشه ثابت کرده با غیرت با پشتکار و با هدف هست. البته دروغ چرا ولی من فعلا دوست ندارم بیاد سرمربی استقلال بشه.فعلا میخام امیر خان چند فصلی در استقلال باشه.دوست دارم یکی مثل مجیدی یا منصوریان جانشین های امیر خان و پرویز خان بشن در سالهای آینده. البته آرزوی من این است که منصوریان و مجیدی بیان و از پایه بازیکنان با استعداد رو کشف و پرورش بدن و دیگه شاهد نباشیم هر فصل تغییرات زیادی در تیم اعمال بشه و خیلی از بازیکنا برن و خیلی ها بیان.به نظرم باید ثبات در بازیکن مدیریت و سرمربی باشه.من خیلی دوست دارم بازیکنان Made in Esteghlal در ترکیب تیم زیاد بشه چون هم به قانون فرپلی مالی احترام گذاشته میشه هم در آمد زایی برای باشگاه صورت میگیره. البته بعضیا میگن احتمالا مجیدی بیاد و دستیار قلعه نویی بشه که شاید پیشنهاد خاصی باشه ولی من ترجیح یدم این اتفاق نیوفته.چون هر دو محبوب هستن و در تیم 2 دستگی پیش میاد.(تو آسمون 2 خورشید نمیدرخشند).یه جورایی خود زنی به حساب میاد
آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۹۲۷ روز قبل
خبر خوبی بود امیدوارم همیشه موفق باشه
آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۲۷ روز قبل
نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات

این خبر خیلی خوبی است .انشاا این اسطوره    لن گی کش    در عرصه مربی گری موفق باشد .

لنگی ها از این خبر آتیش بگیرن   صلوات *

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۲۷ روز قبل

بهش میاد. مگه نه؟؟؟!!!

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۳ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

خیلی خیلی خوشحالم و آرزوم دیدن اون رو نیمکته البته به قول علی آقا موفقیت آمیز !!که با نمراتی که گرفته فعلا موفق بوده کاپیتان دوست داشتنیمون...

آواتار مهدی جوکار
توسط   مهدی جوکار   ۳۹۲۳ روز قبل

فرهاد باید حالا حالاها تجربه کسب کنه بعد با قدرت مربی گری استقلال رو به عهده بگیره به نظر من ایجوری بهتره .

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۲۳ روز قبل

بهش میاد. مگه نه؟؟؟!!!

خــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــلی

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۲۲ روز قبل

بهش میاد. مگه نه؟؟؟!!!

so nice