علی دایی 206

آواتار احسانه رئیس السادات
علی دایی 206
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۱۱ روز قبل

دیشب در برنامه ورزش از نگاه دو محمد مایلی کهن پیشکسوت لنگی ها به صراحت گفت :علی لایی در جام جهانی 206 باید از تیم کنار میرفت وجایش را به مجیدی و دو بازیکن دیگر میداد و در اصل حق جوانانی مثل فرهاد مجیدی را ضایع کرد .

من با گفته مایلی کهن موافقم چون واقعا اقا فرهاد حقش بود که در تیم ملی 206حضور داشته باشه ولی امثال این اقا با غرور بی خود و برای رکورد زنی حق امثال مجیدی را ضایع کرد

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۱۱ روز قبل

دیشب در برنامه ورزش از نگاه دو محمد مایلی کهن پیشکسوت لنگی ها به صراحت گفت :علی لایی در جام جهانی 206 باید از تیم کنار میرفت وجایش را به مجیدی و دو بازیکن دیگر میداد و در اصل حق جوانانی مثل فرهاد مجیدی را ضایع کرد .

من با گفته مایلی کهن موافقم چون واقعا اقا فرهاد حقش بود که در تیم ملی 206حضور داشته باشه ولی امثال این اقا با غرور بی خود و برای رکورد زنی حق امثال مجیدی را ضایع کرد

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۱۱ روز قبل

بسیار با شما موافقم علی دایی اوج بازیش تو تیم ملی یه خط درمیون مصدوم بود و واقعا حق امثال مجیدی ضایع شد

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۱۱ روز قبل

با این حال محبوبیت دایی بین لنگیا کجا محبوبیت فرهاد بین فوتبال دوستا کجا

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۱۱ روز قبل
شبنم خانم اصل مطلبو گفتن من دیگه حرفی ندارم ............
آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۱۱ روز قبل
تا برنامه قبلی نود علی دایی را بعنوان یک قهرمان ملی فارغ از رنگها دوست داشتم به او بعنوان شخصی که نام ایران را در خیلی از مجامع بین المللی زنده نگه میدارد نگاه میکردم وحتی پستهای مدیریتی سطح بالا را برایش تصور میکردم ولی وقتی در برنامه زنده به زحمتکش ترین قشر جامعه بی حرمتی کرد برایم بی ارزش وبی مایع شد شخصی که غرورش در حال نابود کردن خودش هست افسوس میخورم به فوتبالی که بزرگش علی دایی باشد این زشتترین ترازدی دنیاست که چنین فردی با این تفکر بر روی سکوههای ورزش که روح وشالوده آن باید پهلوانی وجوانمردی باشدمورد تشویق قرار میگیرد افسوس
آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۱۱ روز قبل

ازش متنفرم

نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان

تا برنامه قبلی نود علی دایی را بعنوان یک قهرمان ملی فارغ از رنگها دوست داشتم به او بعنوان شخصی که نام ایران را در خیلی از مجامع بین المللی زنده نگه میدارد نگاه میکردم وحتی پستهای مدیریتی سطح بالا را برایش تصور میکردم ولی وقتی در برنامه زنده به زحمتکش ترین قشر جامعه بی حرمتی کرد برایم بی ارزش وبی مایع شد شخصی که غرورش در حال نابود کردن خودش هست افسوس میخورم به فوتبالی که بزرگش علی دایی باشد این زشتترین ترازدی دنیاست که چنین فردی با این تفکر بر روی سکوههای ورزش که روح وشالوده آن باید پهلوانی وجوانمردی باشدمورد تشویق قرار میگیرد افسوس
}

نوشته شده توسط: لیلا جوکار

ازش متنفرم

نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات

[quote=009898]

ازش متنفرم

از متنفرم چون هر وقت میاد تو باشگاه لنگ لحن صداش عوض میشه .رفتارش فرق میکنه .باهمه میخاد بجنگه .به همه توهین میکنه .به داور به کارگران  زحمت کش****

از همه مهمتر پولفسل داوری میشه

وقتی تو راه اهن بود دیدید چقدر مظلوم بود نه مصاحبه نه باکسی بد حرف میزد نه صداشو کلفت میکرد*/*.نه   پولفسل    داوری بود

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۱۰ روز قبل
نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات

[quote=009898]

ازش متنفرم

از متنفرم چون هر وقت میاد تو باشگاه لنگ لحن صداش عوض میشه .رفتارش فرق میکنه .باهمه میخاد بجنگه .به همه توهین میکنه .به داور به کارگران  زحمت کش****

از همه مهمتر پولفسل داوری میشه

وقتی تو راه اهن بود دیدید چقدر مظلوم بود نه مصاحبه نه باکسی بد حرف میزد نه صداشو کلفت میکرد*/*.نه   پولفسل    داوری بود

آقا مگه همه مثل ژنرال ما با جنبه اند که هر جا میره تیم رو قهرمان میکنه همیشه ام خیلی متواضع وباکلاسه

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۱۰ روز قبل

منم دیدم مصاحبه ورزس ازنکاه  دو را و صحبتهای مایلی کلنگ را گوش کردم و خیلی متاسف شدم از اینکه با ناعدالتی حق یک سری

به راحتی پایمال میشه .

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۰۹ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

شبنم خانم اصل مطلبو گفتن من دیگه حرفی ندارم ............

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۹۰۸ روز قبل

از زمانی که دایی به عنوان سرمربی روی نیمکت نشسته  رفتارش مورد قبول نیست

باید با توجه به سوابقش رئیس کنفدراسیون اسیا میشد تا نفوذ ما درقاره  اسیا بیشتر میشد

بحثای مطرح شده رو هم قبول دارم

من هنوزم به خاطر گلزنیش برای تیم ملی و زحماتی که کشیده براش احترام قائلم

ازتون خواهش میکنم به دایی توهین نکید شان وشخصیت ما هوادارای آبی بیشتر از این حرفاست

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۳۹۰۸ روز قبل

نمک رو ضخمم ریختی

توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۰۸ روز قبل

شرکت و نظر شما قدیمی های سایت باعث روحیه و دلگرمی  اعضا جدید میشه .از مشارکت شما ممنونم

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۰۷ روز قبل

علی لایی یک بی فرهنگه که به قشر زحمت کش جامعه این طور میگه

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۰۶ روز قبل

همه میدونن فرهاد لنگی کش ،هیچ وقت به تیم ملی دعوت نشد و حقش را امثال علی خاله ضایع کردن ولی چرا محبوب ترین فوتبالیست جهان شد ؟؟

بخاطر اینکه خدا میخاست عزت بهش بده و بهش داد .حالا کورشود هرکی نمیتونه ببینه . 

فرهاد                         دوستت داریم .

7  دوست داشتنی

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۵ روز قبل

ازش متنفرم

منم همین طور...

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۵ روز قبل

ازش متنفرم

منم همین طور...