دقت کردین تا حالا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دقت کردین تا حالا shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۹۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=3248465]بچه هالطفابس کنین...الان به اندازه ی کافی هممون به خاطرباخت به این بدی ناراحتیم واعصابمون خورده پس لطفادیگه این قضیه روکشش ندین... خیلی دلم میخواد کشش ندم ولی بعضی از دوستان نمیذارن. می ذارم به حساب این که عصابشون از جای دیگه خورده.... بعضی ها واقا متوجه نیستند! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۳۲ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات [quote=3248465]بچه هالطفابس کنین...الان به اندازه ی کافی هممون به خاطرباخت به این بدی ناراحتیم واعصابمون خورده پس لطفادیگه این قضیه روکشش ندین...چی. بس کن این پفیوس لنگی بابا .همین شیده فقط برات متاسفم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۳۲ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=divooneabi] [quote=3248465][quote=divooneabi] [quote=3248465]بچه هالطفابس کنین...الان به اندازه ی کافی هممون به خاطرباخت به این بدی ناراحتیم واعصابمون خورده پس لطفادیگه این قضیه روکشش ندین...چی. بس کن این پفیوس لنگی بابا .همین شیده خوهش میکنم ازتون...این حرفارویه استقلالی واقعی نمیزنه...بابا شیده لنگیه .من امارشو گرفتم .چی بس کن مگه من با کسی دعوا کردم مگم این کاربر لنگیه تمام . اقای محترم اینکه شیده یه استقلالیه برای همه ی ما روشنه حالام که خودش عذر خواهی کرده پس دیگه کسی نباید بهش گیر بده منم اگه بعضی مواقع تند رفتم ازش معذرت میخوام شبنم جون ممنون . من باز هم معذرت میخوام . ولی واقعا بعضی ها بلد نیستن درست حرف بزنن...... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۳۲ روز قبل میدونی بزرگ ترین موهبتی که خدا به آدم داده چیه؟....فراموشی .... پس فراموشش کنید! شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۳۲ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی میدونی بزرگ ترین موهبتی که خدا به آدم داده چیه؟....فراموشی .... پس فراموشش کنید! منم با حرف سعید خان موافقم شیده جان فراموش کن و بدون اینکه به بی احترامی کسی توجه کنی به فعالیتت تو سایت ادامه بده shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۳۱ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=1375@2800] میدونی بزرگ ترین موهبتی که خدا به آدم داده چیه؟....فراموشی .... پس فراموشش کنید! منم با حرف سعید خان موافقم شیده جان فراموش کن و بدون اینکه به بی احترامی کسی توجه کنی به فعالیتت تو سایت ادامه بده .......اره فکر میکنم این بهترین راهه...... تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ صفحه ۲ از ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا