دقت کردین تا حالا

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۹۳۳ روز قبل
نوشته شده توسط: shide HR

[quote=3248465]بچه هالطفابس کنین...الان به اندازه ی کافی هممون به خاطرباخت به این بدی ناراحتیم واعصابمون خورده پس لطفادیگه این قضیه روکشش ندین...

خیلی دلم میخواد کشش ندم ولی بعضی از دوستان نمیذارن. می ذارم به حساب این که عصابشون از جای دیگه خورده....

بعضی ها واقا متوجه نیستند!

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۳۲ روز قبل
نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات

[quote=3248465]بچه هالطفابس کنین...الان به اندازه ی کافی هممون به خاطرباخت به این بدی ناراحتیم واعصابمون خورده پس لطفادیگه این قضیه روکشش ندین...

چی. بس کن این پفیوس لنگی بابا .همین شیده

فقط برات متاسفم
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۳۲ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

[quote=divooneabi]

[quote=3248465][quote=divooneabi]

چی. بس کن این پفیوس لنگی بابا .همین شیده

خوهش میکنم ازتون...این حرفارویه استقلالی واقعی نمیزنه...
بابا شیده لنگیه .من امارشو گرفتم .چی بس کن مگه من با کسی دعوا کردم مگم این کاربر لنگیه تمام .

اقای محترم اینکه شیده یه استقلالیه برای همه ی ما روشنه حالام که خودش عذر خواهی کرده پس دیگه کسی نباید بهش گیر بده منم اگه بعضی مواقع تند رفتم ازش معذرت میخوام

شبنم جون ممنون . من باز هم معذرت میخوام . ولی واقعا بعضی ها بلد نیستن درست حرف بزنن......

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۳۲ روز قبل

میدونی بزرگ ترین موهبتی که خدا به آدم داده چیه؟....فراموشی ....
پس فراموشش کنید!

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۳۲ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

پس فراموشش کنید!

منم با حرف سعید خان موافقم شیده جان فراموش کن و بدون اینکه به بی احترامی کسی توجه کنی به فعالیتت تو سایت ادامه بده

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۳۱ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

[quote=1375@2800]

پس فراموشش کنید!

منم با حرف سعید خان موافقم شیده جان فراموش کن و بدون اینکه به بی احترامی کسی توجه کنی به فعالیتت تو سایت ادامه بده

.......اره فکر میکنم این بهترین راهه......

۱ صفحه ۲ از ۲