کمای ادب

آواتار علیرضا جوادیان
کمای ادب
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۰۷ روز قبل
کمای ادب وشخصیت در سایت تنها واژه ای بود که در ذهنم بعد از چند ساعت از بی حرمتی و پرده دری در سایت به ذهنم خطور کرد چند ساعتی صبر کردم وبا خود کلنجار رفتم تا شاید دوستان دیگری به این نوع رفتار پاسخ دهند باز طاقت نیاوردم چون در توانم نیست وقتی همگی در مقابل یک تاپیک که مضمونی بی ادبانه از آن برداشت میشد ایستادیم و صاحب آن متوجه اشتباهش شد در این مورد که در سایت فکر کنم بی سابقه باشد هرگز نباید سکوت کرد ما در مقابل هم تیمیهای خود مسئولیت داریم همانگونه که در زمان اشتباه به آنان معترض میشویم در زمانی که مورد حتاکی وبی احترامی هم قرار میگیرند از آنها دفاع کنیم به نظرم این نوعی بیماریست که هر از چند گاهی گریبان سایت را میگیرد وهمگان را مجبور به عکس العمل میکند امروز روح فوتبال در اینجا ذبح شد یک هوادار با سنی بالاازکلماتی که در ورزش جایگاهی ندارند به هواداری جوان توهین کرد از او میپرسم چرا علاقمند فوتبالی مگر به جز آن است که فوتبال ورزشیست که در آن روح زندگی جاریست همدلی و همکاری با دیگران احترام به رقیب تلاش گروهی برای رسیدن به موفقیتی که آن هم به تمام گروه وامدار است پس در فوتبال همه چیز در جمع خلاصه میشود وتکروی محکوم به شکست است ولی ما گروه خود را با توهین بدرقه میکنیم این نوع ادبیات مربوط به اینجا نیست ما حتی به رقیب سنتی خود نیز چنین الفاظی را بکار نمیبریم شما شخصیت یک هوادار آبی را زیر سوال بردید من شخصا تا روزیکه در سایت هستم نه به تاپیکهای شما پاسخ میگویم نه دیگر شما را یک هوادار مکتب استقلال میدانم مگر از کسانی که به آنها بی احترامی کردی عذر خواهی کنی از دیگر دوستان هم میخواهم اعلام نظر کنند
آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۰۷ روز قبل

علی اقا درباره کی حرف میزنید .چه کسی به هواداران اس اس توهین کرده .لنگی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار علیرضا جوادیان
تاپیک دقت کردین را ببینید متوجه میشوید
آواتار علیرضا جوادیان
تاریخ ارسال: ۱ اسفند ۱۳۹۲ - ساعت : 1:43:11 AM عضو گروه: اعضا رتبه فرستنده: آبی چهار ستاره تاریخ عضویت: ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ پیامهای ارسالی: 334 divooneabi نوشت: 3248465 نوشت: بچه هالطفابس کنین...الان به اندازه ی کافی هممون به خاطرباخت به این بدی ناراحتیم واعصابمون خورده پس لطفادیگه این قضیه روکشش ندین... چی. بس کن این پفیوس لنگی بابا .همین شیده فقط برات متاسفم
آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۰۷ روز قبل

علی اقا من رفتم دیدم نمی دونستم که با این لفظ صحبت کرده .من سعی کردم راهنمایش کنم از تاپیکهایش متوجه شدم که یک آبی دل اس اسی 4اتیشه هست .که انقدرناراحت شده از یک باخت .براش پست هم گداشتم و نظرم را دادم

وگفتم اینطورصحبت کردن  درشان یک استقلالی نیست ..ما فرهنگ و کلاس زنده یاد ناصرخان را باید حفظ کنیم .

بنظر من شیده هم مفصر بوده اخه چه لزومی داره که هنوز بازی تمام نشده ساعت 17:3 بیاد توی سایت و بره سراغ تاپیک دقت کردین را فعال برا قدیمی ها پست بذاره.بگه دوفصل هست عضوید؟؟؟

خوب مگه نمیدونه که همه ناراحت هستن وخودشم باید مسلما همینطوربوده باشه .من که متعجب شدم از این حرکت حالا شما رانمی دونم .

من از شما و تمام بچه های استقلالی میخام که هردوشون را راهنمایی کنید..یک استقلالی بزرگ منشه .چون بزرگانی چون زنده یاد ناصرخان اسطوره باشگاه بودند.

این است ابی اریایی

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۶ روز قبل

ببخشید ولی من بابت اون تاپیک و حرف هایی که زده شده بود عذر خواهی کرده بودم که یکی از هوادار ها که حتی حاظر به بردن نامش هم نیستم اینگونه با من دعوا کرد ....

من هم سعی کردم اینجا به کسی بی احترامی نشه و ........

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۰۶ روز قبل

شیده از هممون عذر خواهی کرد و به نظر من دیگه مقصر نیست با حرف علی آقا هم کاملا موافقم اون آقا باید از شیده و همه ی کاربران عذر خواهی کنه

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۰۶ روز قبل
نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات

علی اقا من رفتم دیدم نمی دونستم که با این لفظ صحبت کرده .من سعی کردم راهنمایش کنم از تاپیکهایش متوجه شدم که یک آبی دل اس اسی 4اتیشه هست .که انقدرناراحت شده از یک باخت .براش پست هم گداشتم و نظرم را دادم

وگفتم اینطورصحبت کردن  درشان یک استقلالی نیست ..ما فرهنگ و کلاس زنده یاد ناصرخان را باید حفظ کنیم .

بنظر من شیده هم مفصر بوده اخه چه لزومی داره که هنوز بازی تمام نشده ساعت 17:3 بیاد توی سایت و بره سراغ تاپیک دقت کردین را فعال برا قدیمی ها پست بذاره.بگه دوفصل هست عضوید؟؟؟

خوب مگه نمیدونه که همه ناراحت هستن وخودشم باید مسلما همینطوربوده باشه .من که متعجب شدم از این حرکت حالا شما رانمی دونم .

من از شما و تمام بچه های استقلالی میخام که هردوشون را راهنمایی کنید..یک استقلالی بزرگ منشه .چون بزرگانی چون زنده یاد ناصرخان اسطوره باشگاه بودند.

این است ابی اریایی

علی اقا اخه چه لزومی داره که هنوز بازی تموم نشده ساعت 17:03بیاد توسایت و بره سراغ {تاپیک دقت کردین }را فعال و برا قدیمی ها پست بذاره........

من هم رفتم و بررسی کردم .واقعا چه لزومی داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هوادار اس اس بزرگ منشه .بذازخوش باشن و لبخند را ازشون نگیرید .فقط گه گداری یه 7بهشون نشون بدید و گاهی هم یه 4 بسه برا1ماهشون