شیده و شیما آبی دل

آواتار علیرضا جوادیان
شیده و شیما آبی دل
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۰۸ روز قبل
شیده و شیما آبی سلام حضور زیبای دختران آبی دل در سایت استقلال غنیمت و موجب رشد و تعالی فرهنگ هواداری خواهد شد شما عزیزان حدودا هم سن دخترم هستید واگر شما را همانند دخترم خطاب میکنم خرده مگیرید به شما که در آغاز تجربه حضور در شرایطهای مختلف اجتماعی هستید و شروع میکنید دامنه دوستانتان را وسیعتر کنید ونقشهای جدید اجتماعی را مزه کنید میگویم هرگز از اندرز و حتی نعره دوست واقعی هراسان نشوید که آن را سالهای بعد زیبا و دلنشین خواهید دید ولی از تملق و تعاریف بی دلیل بترسید بحثهای پیش آمده در تاپیک شما تماما مربوط به شما فقط نبوده و بین اکثر اعضا این جدل پیش آمده که امیدوارم خروجی خوبی داشته باشد. امیدوارم شما دختران آبی با حضوری استوار ودائمی در سایت باعث شور ونشاط در سایت شوید . از مشخصات بارز انسان هوش میباشد وتعریف علمی آن تطابق وسازگاری با محیط است و من مطمئنم شما با هوش وخوش فکر هستید واندک تذکر دوستان را خرده نمیگیرید پس منتظر یک تاپیک زیبا و دلنشین از شما عزیزان هستیم
آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۰۸ روز قبل

من با نظر علی اقا موافقم ،این بحث کلی بود و به تاپیک شما ربط نداشت .من هم ازحضوردوخواهر دوقلو و هردو استقلالی درسایت خوشحال و حتی متعحب شدم .

حتی کلی کلاس گذاشتم در بین لنگی ها وبه سایت هواداران اس اس بالیدم .منم به نوبه خودم از شما میخوام درسایت حضور فعال داشته و همه را خوشحال کنید

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۰۷ روز قبل

شیده و شیما آبی سلام حضور زیبای دختران آبی دل در سایت استقلال غنیمت و موجب رشد و تعالی فرهنگ هواداری خواهد شد شما عزیزان حدودا هم سن دخترم هستید واگر شما را همانند دخترم خطاب میکنم خرده مگیرید به شما که در آغاز تجربه حضور در شرایطهای مختلف اجتماعی هستید و شروع میکنید دامنه دوستانتان را وسیعتر کنید ونقشهای جدید اجتماعی را مزه کنید میگویم هرگز از اندرز و حتی نعره دوست واقعی هراسان نشوید که آن را سالهای بعد زیبا و دلنشین خواهید دید ولی از تملق و تعاریف بی دلیل بترسید بحثهای پیش آمده در تاپیک شما تماما مربوط به شما فقط نبوده و بین اکثر اعضا این جدل پیش آمده که امیدوارم خروجی خوبی داشته باشد. امیدوارم شما دختران آبی با حضوری استوار ودائمی در سایت باعث شور ونشاط در سایت شوید . از مشخصات بارز انسان هوش میباشد وتعریف علمی آن تطابق وسازگاری با محیط است و من مطمئنم شما با هوش وخوش فکر هستید واندک تذکر دوستان را خرده نمیگیرید پس منتظر یک تاپیک زیبا و دلنشین از شما عزیزان هستیم

منم کاملا با نظر ایشان موافقم.....

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۰۷ روز قبل

منم موافقم .دوقلوهای افسانه ای استقلال منم با علی اقا موافقم .با یک تاپیک جدید همه را خوشحال کنید

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۷ روز قبل
وای علی آقاچقدرقشنگ گفتین!!اتفاقامنم میخواستم ازشون بخوام زودتربه سایت برگردن!
آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۰۷ روز قبل
نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات

منم موافقم .دوقلوهای افسانه ای استقلال منم با علی اقا موافقم .با یک تاپیک جدید همه را خوشحال کنید

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۷ روز قبل

خیلی ممنون که فراموشمون نکردین...  من از این بابت ناراحتم که تاپیکم بعضی هارو ناراحت کرد ولی واقعا نمیخواستم این جوری بشه :(

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۰۷ روز قبل
نوشته شده توسط: shide HR

خیلی ممنون که فراموشمون نکردین...  من از این بابت ناراحتم که تاپیکم بعضی هارو ناراحت کرد ولی واقعا نمیخواستم این جوری بشه :(

lممنون که هستی وحضور داری حالا با انرژی وشادابتر از قبل به پویایی سایت کمک کن

خاهشا هرکی قهر کرد رفت دعوتنامه براش نفرستید .اگه هواداربشه که میفهمه باید پای تیمش وایسه .

آواتار shide HR

خاهشا هرکی قهر کرد رفت دعوتنامه براش نفرستید .اگه هواداربشه که میفهمه باید پای تیمش وایسه .

پای تیمم هستم تا اخر عمر . قهر هم نکرده بودم .

دمت گرم که برگشتی شیده جون .لنگ و لنگی سوراخه مگه .لنگی های ک... خیلی خوشحالن .تو...عروسیه .

آواتار shide HR

دمت گرم که برگشتی شیده جون .لنگ و لنگی سوراخه مگه .لنگی های ک... خیلی خوشحالن .تو...عروسیه .

اره دیگه هر چی باشه شما بیش تر از حال لنگی ها خبر دارین...

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۹۰۷ روز قبل

از لطفتون خیلی ممنونیم، ما قهر نکردیم  طی هفته  سرمون شلوغه وقت نمی کنیم بیایم تو سایت!