100گل آرش برای استقلال(مطلبی ازروزنامه ی استقلال)

آواتار fariba nikzad
100گل آرش برای استقلال(مطلبی ازروزنامه ی استقلال)
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۰ روز قبل
آرس برهانی که درتابستان1386به استقلال پیوست تاکنون در241 بازی رسمی برای این تیم موفق به زدن100گل شده واولین بازیکن تاریخ باشگاه استقلال است که به این رکورد دست یافته است.میانگین گلزنی او43درصدازهربازی ست.آماردرلیگ برتر:186بازی و75گل_آماردرجام حذفی:21 بازی و13گل_آماردرلیگ قهرمانان آسیا:34بازی و12گل...برهانی دراولین بازی رسمی اش برای استقلال گلزنی کرد.هفته ی اول لیگ برتر1386مقابل استقلال اهوازدردقیقه 49......*او 8 گل خودرا از روی نقطه ی پنالتی به ثمررسانده است.6 پنالتی درلیگ برترو2 پنالتی درجام حذفی_*دو پنالتی دردو بازی رفت وبرگشت مقابل پیام مشهدرادرفصل1387ازدست داد_*برهانی 4 باردرلیگ برتر و2 باردرجام حذفی موفق به هت تریک شده.درمجموع6 هت تریک برای استقلال_*بیشترین گلی که در یک بازی این بازیکن به ثمررسانده5 گل مقابل داماش درجام حذفی87 بودکه استقلال آن بازی را8_1برد_*بیشترین گل خود رادراستقلال مقابل سایپازده است,9گل(7گل درلیگ برترو2گل درجام حذفی) امادرلیگ بیشترین گل اومقابل صبابا8گل بوده است_*برهانی به تیم ذوب آهن درهرسه تورنمنت گل زده,1گل درلیگ برتر,1گل درجام حذفی,1گل درلیگ قهرمانان آسیا_*اودرهیچ فصلی کمتراز10گل نزده است امادراین فصل4گل درلیگ برترزده و برای اینکه رکوردهرفصل خودراتکرارکندتاپایان فصل جاری(در4 بازی لیگ برتر و بازی آینده ی لیگ قهرمانان آسیا)بایدحداقل6گل دیگربزند_*برهانی مقابل34 تیم موفق به گلزنی شده:27 تیم داخلی و7تیم آسیایی....100گل او برای استقلال مقابل این تیم ها بوده است:9گل:سایپاکرج_8گل:صبای قم,داماش گیلان_7گل:استقلال اهواز,ملوان انزلی_5گل:راه آهن تهران_4گل:پیکان تهران,پاس همدان,مس کرمان,نفت تهران,الریان قطر_3گل:ذرت کاران,ذوب آهن اصفهان,فولادخوزستان_2گل:پرسپولیس تهران,پیام مشهد,سپاهان اصفهان,استیل آذین تهران,ابومسلم مشهد, پاختاکورازبکستان,شهرداری تبریز_1گل:تربیت یزد,شیرین فرازکرمانشاه,شاهین بوشهر,نفت آبادان,فجرسپاسی شیراز,گهردورود, تراکتورسازی تبریز,گسترش فولادتبریز,الاتحادعربستان,الاتفاق عربستان,الهلال عربستان, ام صلال قطر,الجزیره امارات...............امیدوارم خوشتون اومده باشه واین تاپیک بی ارزش نبوده باشه وازش استفاده کرده باشین!!!!!
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۰ روز قبل
ببخشیآرشونوشتم آرس!!شرمنده!!
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۹ روز قبل
میخواستم بگم اگه کسی ازاین مطالبی که ازروزنامه میذارم خوشش نمیادلطفابگین که دیگه اینارو نذارم...
آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۰۹ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

ماشالله آرش آقای گــــــــــــــــــــــل....امیدوارم444گله بشه...واقعا بازیکن ارزشمندیه

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۰۹ روز قبل
میخواستم بگم اگه کسی ازاین مطالبی که ازروزنامه میذارم خوشش نمیادلطفابگین که دیگه اینارو نذارم...
نه به نظر من خیلی هم جالبه اگر به روز باشه که عالیتر هم میشه ازتون ممنونیم
آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۰۸ روز قبل

میخواستم بگم اگه کسی ازاین مطالبی که ازروزنامه میذارم خوشش نمیادلطفابگین که دیگه اینارو نذارم...[

/quote]خیلی هم خوبه .چرا باید خوشمان نیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.استفاده کردیم امپراتور آبی

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۸ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار
[quote=3248465]میخواستم بگم اگه کسی ازاین مطالبی که ازروزنامه میذارم خوشش نمیادلطفابگین که دیگه اینارو نذارم...
خواهش میکنم!قابلی نداشت!هرروزکه روزنامه رومیخونم همون لحظه اگه مطلبی به نظرم جالب اومدسریعامیذارمش توی سایت!پس مطمئن باشین که به روزه!!
آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۰۷ روز قبل
[quote=5858]
خواهش میکنم!قابلی نداشت!هرروزکه روزنامه رومیخونم همون لحظه اگه مطلبی به نظرم جالب اومدسریعامیذارمش توی سایت!پس مطمئن باشین که به روزه!!
ممنون از توجه و زحمتتون