عکس های اعضا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » عکس های اعضا احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 عکس های اعضا توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۸ روز قبل دوستان عزیز آبی دل میشه لطف کنید به جای عکسهای حیوانات از عکسهای تیم و بازیکنان اس اس استفاده نمایید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من ،اگه محبت کنید خیلی سایت قشنگ تر میشه . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۸ روز قبل دوستان عزیز آبی دل میشه لطف کنید به جای عکسهای حیوانات از عکسهای تیم و بازیکنان اس اس استفاده نمایید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من ،اگه محبت کنید خیلی سایت قشنگ تر میشه . fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۳۸ روز قبل ولی به نظرمن این به سلیقه ی هرکس مربوط میشه.اینکه اوناچیودوست دارن.من خودم به شخصه چون کریسو دوست دارم ترجیح میدم فعلاعکس اونوبذارم... احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad ولی به نظرمن این به سلیقه ی هرکس مربوط میشه.اینکه اوناچیودوست دارن.من خودم به شخصه چون کریسو دوست دارم ترجیح میدم فعلاعکس اونوبذارم... درست میگید شما ،سلیقه و نظر همه محترمه .ولی یه خاهشه برا اینکه سایتمون بهتر و باکیفیت بشه و فقط اس اسی یه خاهشه یه خاهش احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۸ روز قبل دوستان آبی دل یه خاهشه .لطفا ناراحت نشید .چون سایت ورزشی فوتبالی اس اسی ه fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۳۸ روز قبل بچه هانظرتون درموردعکسی که واسه پروفایل خودم گذاشتم چیه؟؟؟؟؟کسی دقیقامیدونه این خانم کیه؟؟؟؟؟ fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad بچه هانظرتون درموردعکسی که واسه پروفایل خودم گذاشتم چیه؟؟؟؟؟کسی دقیقامیدونه این خانم کیه؟؟؟؟؟ یه عکس ازکاپیتان فرهادبایه خانومی گذاشته بودم,دیدم کسی جواب ندادبرداشتمش!!آخه واقعاواسم سوال بود!!! shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۹۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad ولی به نظرمن این به سلیقه ی هرکس مربوط میشه.اینکه اوناچیودوست دارن.من خودم به شخصه چون کریسو دوست دارم ترجیح میدم فعلاعکس اونوبذارم... موافقم احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=31771ehsaneh] دوستان عزیز آبی دل میشه لطف کنید به جای عکسهای حیوانات از عکسهای تیم و بازیکنان اس اس استفاده نمایید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من ،اگه محبت کنید خیلی سایت قشنگ تر میشه . شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۳۸ روز قبل دوستان عزیز آبی دل میشه لطف کنید به جای عکسهای حیوانات از عکسهای تیم و بازیکنان اس اس استفاده نمایید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من ،اگه محبت کنید خیلی سایت قشنگ تر میشه . واقعا کیفیت سایت از هر جهت داره میاد پایین . اگه دوستان این محبتو بکنن ممنون میشیم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad بچه هانظرتون درموردعکسی که واسه پروفایل خودم گذاشتم چیه؟؟؟؟؟کسی دقیقامیدونه این خانم کیه؟؟؟؟؟ فک کنم ارینا نامزد رونالدو باشه.... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=3248465]بچه هانظرتون درموردعکسی که واسه پروفایل خودم گذاشتم چیه؟؟؟؟؟کسی دقیقامیدونه این خانم کیه؟؟؟؟؟ فک کنم ارینا نامزد رونالدو باشه....اینکه اریناجون خودمه!!!قبلش واسه چنددقیقه ای عکس کاپیتان فرهادوبایه خانوم گذاشتم که میدونم زن سابقش یعنی فرناز نیست ولی نمیدونم کیه!!!دیدم کسی جواب ندادزود برداشتمش!! هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۹۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=31771ehsaneh] دوستان عزیز آبی دل میشه لطف کنید به جای عکسهای حیوانات از عکسهای تیم و بازیکنان اس اس استفاده نمایید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من ،اگه محبت کنید خیلی سایت قشنگ تر میشه . واقعا کیفیت سایت از هر جهت داره میاد پایین . اگه دوستان این محبتو بکنن ممنون میشیم منم موافقم واقعا کیفیت سایت از هرچهت داره میاد پایین .اگه دوستان محبت کنن ممنون میشیم . atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۳۸ روز قبل آقا بهترین عکس عکس کاپیتان فرهاد احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi آقا بهترین عکس عکس کاپیتان فرهاد مهم اینه چون سایت ورزشی .فوتبالی .و اس اسی ه عکسهای بازیکنان و تیم باشه .اگه فرهاد لنگی کش باشه که دیگه بهتر zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad [quote=zahra*ss*7777777*4444444] بچه هانظرتون درموردعکسی که واسه پروفایل خودم گذاشتم چیه؟؟؟؟؟کسی دقیقامیدونه این خانم کیه؟؟؟؟؟ فک کنم ارینا نامزد رونالدو باشه.... اینکه اریناجون خودمه!!!قبلش واسه چنددقیقه ای عکس کاپیتان فرهادوبایه خانوم گذاشتم که میدونم زن سابقش یعنی فرناز نیست ولی نمیدونم کیه!!!دیدم کسی جواب ندادزود برداشتمش!! متاسفانه من اون عکس قبلیتونو ندیدم...اگه دیده بودم و میشناختمش حتما بهتون میگفتم.... احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: هستی همراه [quote=shabnam] [quote=31771ehsaneh] دوستان عزیز آبی دل میشه لطف کنید به جای عکسهای حیوانات از عکسهای تیم و بازیکنان اس اس استفاده نمایید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من ،اگه محبت کنید خیلی سایت قشنگ تر میشه . واقعا کیفیت سایت از هر جهت داره میاد پایین . اگه دوستان این محبتو بکنن ممنون میشیم منم موافقم واقعا کیفیت سایت از هرچهت داره میاد پایین .اگه دوستان محبت کنن ممنون میشیم . اعشق است سایت تمام استقلالی احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi آقا بهترین عکس عکس کاپیتان فرهاد سایت استقلالی و آبی را عشق است هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۹۳۶ روز قبل اگه عکسهای کاربران از تیم محبوب باشه قشنگ تره . atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: هستی همراه اگه عکسهای کاربران از تیم محبوب باشه قشنگ تره . دقیقا باشما موافغقم ماام همین رو گفتیم که اگه عکس از7مقدس باشه بهتره دیگه عالی میشه fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi اینقدگفتین که منم مجبورشدم عکس پروفایلموعوض کنم!!!!این عکسوچون واقعالنگی کشه گذاشتم!!امیدوارم خوب باشه وخوشتون بیاد!!! احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad اینقدگفتین که منم مجبورشدم عکس پروفایلموعوض کنم!!!!این عکسوچون واقعالنگی کشه گذاشتم!!امیدوارم خوب باشه وخوشتون بیاد!!! خیلی قشنگه .ممنون .لطف کردید به سلیقه استقلالیها، احترام گذاشتید .سایت کاملا استقلالی را عشق است . سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=sarbaz koochooloo abi] اگه عکسهای کاربران از تیم محبوب باشه قشنگ تره . دقیقا باشما موافغقم ماام همین رو گفتیم که اگه عکس از7مقدس باشه بهتره دیگه عالی میشه atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad اینقدگفتین که منم مجبورشدم عکس پروفایلموعوض کنم!!!!این عکسوچون واقعالنگی کشه گذاشتم!!امیدوارم خوب باشه وخوشتون بیاد!!! خیلی با حاله واقعا لنگی کشه دمت گرم سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=3248465] اینقدگفتین که منم مجبورشدم عکس پروفایلموعوض کنم!!!!این عکسوچون واقعالنگی کشه گذاشتم!!امیدوارم خوب باشه وخوشتون بیاد!!! خیلی با حاله واقعا لنگی کشه دمت گرم منم یه عکس خوشگل و خیلی باحال که واقعا لنگی کشه بلاخره گذاشتم .زیباست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات [quote=@!$(ss)$!@] [quote=3248465] اینقدگفتین که منم مجبورشدم عکس پروفایلموعوض کنم!!!!این عکسوچون واقعالنگی کشه گذاشتم!!امیدوارم خوب باشه وخوشتون بیاد!!! خیلی با حاله واقعا لنگی کشه دمت گرم منم یه عکس خوشگل و خیلی باحال که واقعا لنگی کشه بلاخره گذاشتم .زیباست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۰ روز قبل آسمانم آبیست دریاها آبیست عشقم آبیست تیمم آبیست سایتم آبیست ممنون از تمام اعضای سایت آبی دلان اس اسی محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۹۲۶ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi منم موافقم سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۲۶ روز قبل اعضای سایت آبی از تمام آبی دلانی که عکس کاربریشون را با عکس های بازیکنان و تیم استقلال کبیر تغییر دادن تشکر می نماییم . فقط موندم چرا بعضی ها همدلی و همکاری نمی کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات آسمانم آبیست دریاها آبیست عشقم آبیست تیمم آبیست سایتم آبیست ممنون از تمام اعضای سایت آبی دلان اس اسی موندم چرا بعضی ها همدلی نمکنن تا سایتمون یکدست اس اسی بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی منم موافقم حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۹۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات [quote=Hassan Abi7] منم موافقم [/quoteمنم موافقم یه اس اسی باس همه چیزش آبی باشه ./عکس کاربریش باس اس اسی باشه . چرا عکس اس اسی نمیگذارید ؟؟ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا