تایپیکهای بی ارزش

آواتار علیرضا جوادیان
تایپیکهای بی ارزش
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۴۰ روز قبل
برای ارزشگذاری یک سایت معمولا به محتویات آن سایت دقت میکنند به مطالبی که همخوان با نام و هدف موسس سایت بوده و بحثهای پخته ومغز داری که از طرف مراجعین نوشته میشود تحلیل ومباحثه همگی پیرامون یک نقطه مشترک که آن همان نقطه هدف است در بین جامعه هدف که از قبل در فکر موسس بوده وبه دنبال جذب وهمفکری با آنها بوده جامعه هدف نماد طرز تفکر وشالوده فکری یک هدفگذار هست فکر میکنم اگر همگی نقطه هدف سایت را در نظر بگیریم و خود را عضو جامعه هدف موسس بدانیم تاپیکهای بهتر ارزشمندتر ی میگذاریم نه اینکه من رفتم یا گشنه شدم یا از همین نمونه ها که جدیدا زیاد شده برای هر نظری سریعا تاپیک نسازیم تا اگر حتی هر از چند گاهی تاپیک جدیدی در سایت بود پر مغز و قابل مطالعه باشد با تشکر
آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۴۰ روز قبل

احسنت 237611*ما با تاپیکهای بهتر و ارزشمند میتوانیم یک سایت ارزشمند و با محتوا و هدف دار بسازیم .

ازخودم شروع میکنم .من از این به بعد سعی میکنم بهتر باشم و موضوعات بهترو ارزشمند وقابل مطالعه را در سایت بگذارم و اگه موضوعی ندام بی خود و بی جهت کطلب نذارم .

چشم، دوستان آبی دل 

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۳۹ روز قبل

برای ارزشگذاری یک سایت معمولا به محتویات آن سایت دقت میکنند به مطالبی که همخوان با نام و هدف موسس سایت بوده و بحثهای پخته ومغز داری که از طرف مراجعین نوشته میشود تحلیل ومباحثه همگی پیرامون یک نقطه مشترک که آن همان نقطه هدف است در بین جامعه هدف که از قبل در فکر موسس بوده وبه دنبال جذب وهمفکری با آنها بوده جامعه هدف نماد طرز تفکر وشالوده فکری یک هدفگذار هست فکر میکنم اگر همگی نقطه هدف سایت را در نظر بگیریم و خود را عضو جامعه هدف موسس بدانیم تاپیکهای بهتر ارزشمندتر ی میگذاریم نه اینکه من رفتم یا گشنه شدم یا از همین نمونه ها که جدیدا زیاد شده برای هر نظری سریعا تاپیک نسازیم تا اگر حتی هر از چند گاهی تاپیک جدیدی در سایت بود پر مغز و قابل مطالعه باشد با تشکر

کاملا با دوست آبی موافقم دقیقا حرف من رو زدید که امیدوارم دوستان توجه کنند و بهش عمل کنند

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۳۹ روز قبل

اگه بخواهیم مطالب بی ارزش بخوانیم دیگه چه لزومی داره بیاییم تو سایت استقلال .

من موافقم دوست عزیز . باید مطالب تکراری نباشه و ارزش و محتوا داشته باشن

آواتار مجتبی حمیدپور
توسط   مجتبی حمیدپور   ۳۹۳۹ روز قبل

موافقم

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۳۹ روز قبل
نوشته شده توسط: هستی همراه

اگه بخواهیم مطالب بی ارزش بخوانیم دیگه چه لزومی داره بیاییم تو سایت استقلال .

من موافقم دوست عزیز . باید مطالب تکراری نباشه و ارزش و محتوا داشته باشن

خب بابا دلیلی نداره هر دو روز یه تاپیک جدید بزارند خب اگه یه تاپیک خوب باشه ومحتوا داشته باشه ودر شان باشگاه باشه چرا که نه یه دو روز سه روز فعال باشه تا همه نظراتشون رو بگن حالا تاپیک ها نو نباشه در عوضش آدم حداقل رغبت میکنه به سایت سر بزنه

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۳۹ روز قبل
نوشته شده توسط: atiye zalaghi

تا الان با تمامی نظرات آبی های استقلالی محترم کاملا موافقم....

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۳۹ روز قبل

علی آقا حرف دل همه ی ما رو زدن،امیدوارم سایت از قبلشم بهتر بشه

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۳۸ روز قبل

از اینکه دوستان خوبی مثل شما در سایت هستند، واقعا خوشحالم و لذت میبرم.......