اگه استقلالی نبودی؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اگه استقلالی نبودی؟؟؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 اگه استقلالی نبودی؟؟؟ توسط shide HR ۳۹۱۴ روز قبل بچه اگه شما استقلالی نبودین طرفتار کدوم تیم بودین ؟ نگید لنگی که حسابی عصبانی میشم! احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۱۴ روز قبل به روح احسانم قسم میرفتم طرفدار کاسپین قزوین میشدم ولی طرفدار لنگ نمیشدم . fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۴ روز قبل من اگه استقلالی نبودم اصلافوتبالی نمیشدم!!! فائزه نجاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط فائزه نجاری ۳۹۱۴ روز قبل من یازده سالگی استقلالی شدم قبلش پرسپولیسی بودم!!!!! شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۱۴ روز قبل اگه اس اس نبود فوتبالی نمیشدم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۱۴ روز قبل احتمالا طرفدار یک تیم دیگه مثلا ملوان چون خیلی جالبه یک شهر کوچک که تمام مردم زن ومرد با فوتبال زندگی میکنند روز بازی شهر خلوت میشود واحساس میکنی این شهر با فوتبال وملوان زندست الیسا آغشته جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط الیسا آغشته ۳۹۱۴ روز قبل شاید طرفدار سپاهان می شدم مجتبی حمیدپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی حمیدپور ۳۹۱۴ روز قبل اگر استقلالی نبودم منم تو دنیا نبودم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: مجتبی حمیدپور اولا اگه استقلال نبود من اصلا فوتبالی نمیشدم.... پس فقط استقلال محبوب.... اما خداییش فولاد رو هم دوست دارم.... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: فائزه نجاری من یازده سالگی استقلالی شدم قبلش پرسپولیسی بودم!!!!! خودمم قبلنا پرسپولیسی بودم... میتونید علتشو خامی یا کودکی بذارید، مهم اینه که الان هممون استقلالی هستیم. سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۱۳ روز قبل من استقلالی بدنیا اومدم /خونم آبیه*به خدا اصلا به این موضوع فکر نمیکنم shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۹۱۳ روز قبل واقا یا استقلال یا هیچی! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: shima HR واقا یا استقلال یا هیچی! افرین shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات من استقلالی بدنیا اومدم /خونم آبیه*به خدا اصلا به این موضوع فکر نمیکنم خون منم ابیه!!! حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۱۲ روز قبل اصلا بگید ببینم مگه میشه بدون استقلال زنده بود؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری اصلا بگید ببینم مگه میشه بدون استقلال زنده بود؟ معلومه که نه!!! atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۱۲ روز قبل تاپیک تکراریه ولی گفتم وبازم میگم من طرفدار سپاهان بودم افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۱۱ روز قبل بمیرم پرسپولیسی نمیشم.فففففففففففففففففففففففففففقط استقلال.باورکن atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۱۱ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان بمیرم پرسپولیسی نمیشم.فففففففففففففففففففففففففففقط استقلال.باورکن کی حاضره لنگی بشه مگه امکان داره اس اسی تن به ننگ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۱۱ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi تاپیک تکراریه ولی گفتم وبازم میگم من طرفدار سپاهان بودم توسپاهانی بودی؟ korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۱۱ روز قبل قدیمی ها میگن در دربازه میدن عدس پلو پرسپولیس تیمتو وردارو برو ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۹۱۱ روز قبل من اول فوتبال و دوست دارم بعد استقلال و .....خوشحالم که استقلال هست که اس اسی باشم همین ....به بقیش فکر نکردم هیچ وقت و نمیکنم atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۱۱ روز قبل نوشته شده توسط: korosh zalaghi [quote=@!$(ss)$!@] تاپیک تکراریه ولی گفتم وبازم میگم من طرفدار سپاهان بودم توسپاهانی بودی؟ پ نه پ طرفدار روکش صندلی ام shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۹۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: مجتبی حمیدپور اگر استقلالی نبودم منم تو دنیا نبودم منم همین طور.... حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۰۶ روز قبل من که اگه استقلالی نبودم اصلا نبودم.خونم آبیه،آسمونم آبیه،همه چیزم آبیه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۰۵ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری من که اگه استقلالی نبودم اصلا نبودم.خونم آبیه،آسمونم آبیه،همه چیزم آبیه موافقم 3\4 بدنمون هم اب تشکیل داده . بیش ترکره زمین هم ابیه..... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا