6تایی ها تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » 6تایی ها shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 6تایی ها توسط shima HR ۳۹۱۳ روز قبل به نظرتون اگه پرسپولیسی ها شونصد سال پیش 6 تا گل به ما نزده بودن که هیچ سندی ازش موجود نیست چی داشتن به ما بگن؟؟؟ نه بگید دیگه؟؟؟ چی داشتن بگن اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عصابم خورده به خدا!!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۱۲ روز قبل هیچی نداشتن بگن ، شما حرس نخور ، بذا دلشون خوش باشه بدبختا احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۱۲ روز قبل شما دیگه خیلی بی انصافید ،یه 6تایی هم نمی خوای بهت بگن ؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اینو نگن اخه چی دارن بگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فقط بهشون با خونسردی کامل مثل امیرجعفری عزیز میگم یه فیلم یا حتی یک عکس اگه آوردید از این ششی که میگید ،من زودتر از شما 6را به خودم نشان میدم و کوچیک شما هم میشم .به خاطر هیچی که آدم اعصبانی نمیشه .فقط بخند بهشون atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۱۲ روز قبل آقا لنگ nسال پیش 6تا گل زدن به ما3امتیاز از ما گرفتن ولی ما چهار بار ازشون بردیم 9امتیاز ازشون گرفتیم و از جام حذفی ام حذفشون کردیم شما حرص نخور به نکاتی که گفتم توجه کن افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۱۱ روز قبل چکاریشون داری بابا دلشون به همین خوشه طفلیا .این تنها چیزیه که دارن ازشون نگیرید آخه ما که مهربونیم چرا؟ احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۱۱ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان چکاریشون داری بابا دلشون به همین خوشه طفلیا .این تنها چیزیه که دارن ازشون نگیرید آخه ما که مهربونیم چرا؟ atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۱۱ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان چکاریشون داری بابا دلشون به همین خوشه طفلیا .این تنها چیزیه که دارن ازشون نگیرید آخه ما که مهربونیم چرا؟ موافقم نباید دل بچه ها رو شکوند خدا قهرش میگیره shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۹۰۷ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان چکاریشون داری بابا دلشون به همین خوشه طفلیا .این تنها چیزیه که دارن ازشون نگیرید آخه ما که مهربونیم چرا؟ اخه!چه مهربوون. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا