عکس های اعضا

آواتار احسانه رئیس السادات
عکس های اعضا
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۳۸ روز قبل

دوستان عزیز آبی دل میشه لطف کنید به جای عکسهای حیوانات از عکسهای تیم  و بازیکنان اس اس استفاده نمایید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من ،اگه محبت کنید خیلی سایت قشنگ تر میشه .

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۳۸ روز قبل

دوستان عزیز آبی دل میشه لطف کنید به جای عکسهای حیوانات از عکسهای تیم  و بازیکنان اس اس استفاده نمایید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۳۸ روز قبل
ولی به نظرمن این به سلیقه ی هرکس مربوط میشه.اینکه اوناچیودوست دارن.من خودم به شخصه چون کریسو دوست دارم ترجیح میدم فعلاعکس اونوبذارم...
نوشته شده توسط: fariba nikzad

ولی به نظرمن این به سلیقه ی هرکس مربوط میشه.اینکه اوناچیودوست دارن.من خودم به شخصه چون کریسو دوست دارم ترجیح میدم فعلاعکس اونوبذارم...

درست میگید شما ،سلیقه و نظر همه محترمه .ولی یه خاهشه برا اینکه سایتمون بهتر و باکیفیت بشه و فقط اس اسی

یه خاهشه یه خاهش

دوستان آبی دل یه خاهشه .لطفا ناراحت نشید .چون سایت ورزشی فوتبالی اس اسی ه        

آواتار fariba nikzad
بچه هانظرتون درموردعکسی که واسه پروفایل خودم گذاشتم چیه؟؟؟؟؟کسی دقیقامیدونه این خانم کیه؟؟؟؟؟
آواتار fariba nikzad
بچه هانظرتون درموردعکسی که واسه پروفایل خودم گذاشتم چیه؟؟؟؟؟کسی دقیقامیدونه این خانم کیه؟؟؟؟؟
یه عکس ازکاپیتان فرهادبایه خانومی گذاشته بودم,دیدم کسی جواب ندادبرداشتمش!!آخه واقعاواسم سوال بود!!!
آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۹۳۸ روز قبل

موافقم

نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

[quote=31771ehsaneh]

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۳۸ روز قبل

واقعا کیفیت سایت از هر جهت داره میاد پایین . اگه دوستان این محبتو بکنن ممنون میشیم

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۳۸ روز قبل

فک کنم ارینا نامزد رونالدو باشه....

آواتار fariba nikzad
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

[quote=3248465]بچه هانظرتون درموردعکسی که واسه پروفایل خودم گذاشتم چیه؟؟؟؟؟کسی دقیقامیدونه این خانم کیه؟؟؟؟؟

اینکه اریناجون خودمه!!!قبلش واسه چنددقیقه ای عکس کاپیتان فرهادوبایه خانوم گذاشتم که میدونم زن سابقش یعنی فرناز نیست ولی نمیدونم کیه!!!دیدم کسی جواب ندادزود برداشتمش!!
آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۳۸ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

[quote=31771ehsaneh]

واقعا کیفیت سایت از هر جهت داره میاد پایین . اگه دوستان این محبتو بکنن ممنون میشیم

منم موافقم واقعا کیفیت سایت از هرچهت داره میاد پایین .اگه دوستان محبت کنن ممنون میشیم .

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۳۸ روز قبل

آقا بهترین عکس  عکس کاپیتان فرهاد

توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۳۷ روز قبل
نوشته شده توسط: atiye zalaghi

مهم اینه چون سایت ورزشی .فوتبالی .و اس اسی ه عکسهای بازیکنان و تیم باشه .اگه فرهاد لنگی کش باشه که دیگه بهتر

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۳۷ روز قبل

[quote=zahra*ss*7777777*4444444]

اینکه اریناجون خودمه!!!قبلش واسه چنددقیقه ای عکس کاپیتان فرهادوبایه خانوم گذاشتم که میدونم زن سابقش یعنی فرناز نیست ولی نمیدونم کیه!!!دیدم کسی جواب ندادزود برداشتمش!!

متاسفانه من اون عکس قبلیتونو ندیدم...اگه دیده بودم و میشناختمش حتما بهتون میگفتم....

توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۳۶ روز قبل
نوشته شده توسط: هستی همراه

[quote=shabnam]

[quote=31771ehsaneh]

منم موافقم واقعا کیفیت سایت از هرچهت داره میاد پایین .اگه دوستان محبت کنن ممنون میشیم .

اعشق است سایت تمام استقلالی

سایت استقلالی و آبی را عشق است

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۳۶ روز قبل

اگه عکسهای کاربران از تیم محبوب باشه قشنگ تره .

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۳۶ روز قبل
نوشته شده توسط: هستی همراه

دقیقا باشما موافغقم ماام همین رو گفتیم که اگه عکس از7مقدس باشه بهتره دیگه عالی میشه

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۳۶ روز قبل
اینقدگفتین که منم مجبورشدم عکس پروفایلموعوض کنم!!!!این عکسوچون واقعالنگی کشه گذاشتم!!امیدوارم خوب باشه وخوشتون بیاد!!!

اینقدگفتین که منم مجبورشدم عکس پروفایلموعوض کنم!!!!این عکسوچون واقعالنگی کشه گذاشتم!!امیدوارم خوب باشه وخوشتون بیاد!!!

خیلی قشنگه .ممنون .لطف کردید به سلیقه استقلالیها، احترام گذاشتید .سایت کاملا استقلالی را عشق است .

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۳۵ روز قبل

[quote=sarbaz koochooloo abi]

دقیقا باشما موافغقم ماام همین رو گفتیم که اگه عکس از7مقدس باشه بهتره دیگه عالی میشه

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۳۵ روز قبل

خیلی با حاله واقعا لنگی کشه دمت گرم

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۳۵ روز قبل

[quote=3248465] اینقدگفتین که منم مجبورشدم عکس پروفایلموعوض کنم!!!!این عکسوچون واقعالنگی کشه گذاشتم!!امیدوارم خوب باشه وخوشتون بیاد!!!

منم یه عکس خوشگل و خیلی باحال که واقعا لنگی کشه بلاخره گذاشتم .زیباست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۳۵ روز قبل
نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات

[quote=@!$(ss)$!@]

[quote=3248465] اینقدگفتین که منم مجبورشدم عکس پروفایلموعوض کنم!!!!این عکسوچون واقعالنگی کشه گذاشتم!!امیدوارم خوب باشه وخوشتون بیاد!!!

منم یه عکس خوشگل و خیلی باحال که واقعا لنگی کشه بلاخره گذاشتم .زیباست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۳۰ روز قبل

آسمانم آبیست                       دریاها آبیست                                عشقم آبیست                                    تیمم آبیست                     سایتم آبیست

ممنون از تمام اعضای سایت آبی دلان اس اسی

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۲۶ روز قبل

منم موافقم

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۶ روز قبل

اعضای سایت آبی از تمام آبی دلانی که عکس کاربریشون را با عکس های بازیکنان و تیم استقلال کبیر تغییر دادن تشکر می نماییم .

فقط موندم چرا بعضی ها همدلی و همکاری  نمی کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۴ روز قبل
نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات

آسمانم آبیست                       دریاها آبیست                                عشقم آبیست                                    تیمم آبیست                     سایتم آبیست

ممنون از تمام اعضای سایت آبی دلان اس اسی

موندم چرا بعضی ها همدلی نمکنن تا سایتمون یکدست اس اسی بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۳ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

منم موافقم

آواتار حسن همراه
توسط   حسن همراه   ۳۹۲۳ روز قبل
نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات

[quote=Hassan Abi7]

منم موافقم

[/quoteمنم موافقم یه اس اسی باس همه چیزش آبی باشه ./عکس کاربریش باس اس اسی باشه .

چرا عکس اس اسی نمیگذارید ؟؟