نوشیدنی پرسپولیس

آواتار shide HR
نوشیدنی پرسپولیس
توسط   shide HR   ۳۹۴۱ روز قبل

بچه ها شاهکار جدید پرسپولیس رو دیدین؟

نوشیدنی پرسپولیس !!!! تبلیغشون رو چی ؟ چه طوره  چند تا بخریم به جا ی  لوله بازکن ازش استفاده کنیم؟ پرسپولیس که کلا به هیچ دردی نمیخوره ، شاید تو این یه مورد جواب بده....

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۴۱ روز قبل

خییلی خیلی موافقم .بدبختا امروز بحثشون شده یک عده اشون میگن علی لایی یه عده دیگه میگن باید بره از تیم بدرد نمیخوره .دیگه تبلیغاتشون برا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۴۱ روز قبل

نوشیدنی پرسپولیس !!!! تبلیغشون رو چی ؟ چه طوره  چند تا بخریم به جا ی  لوله بازکن ازش استفاده کنیم؟ پرسپولیس که کلا به هیچ دردی نمیخوره ، شاید تو این یه مورد جواب بده....

درست گفتی فقط بدرد همین میخوره که باهاش لوله چاهو بازکنیم 0000

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۴۰ روز قبل

کار سختیه واسشون فک نکنم از پس این کارم بر بیان

آواتار میثم سلیمی
توسط   میثم سلیمی   ۳۹۴۰ روز قبل

سلام شیده خانوم میثمم بچه تهران 22 سالمه عاشق استقلال عاشق حمید عسگری چون استقلالیه عاشق ابی دوستتم دارم.سه ماه المان بودم جالبه اکثریت مردم المان استقلالی بودن

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۴۰ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم سلیمی

سلام شیده خانوم میثمم بچه تهران 22 سالمه عاشق استقلال عاشق حمید عسگری چون استقلالیه عاشق ابی دوستتم دارم.سه ماه المان بودم جالبه اکثریت مردم المان استقلالی بودن

سلام اقا  میثم . راس میگی؟؟؟

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۴۰ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

[quote=shide]

کار سختیه واسشون فک نکنم از پس این کارم بر بیان

واقا! اینم انتظار زیادی ازشون. اخه پرسپولیس رو چه به این حرفا بابا....

آواتار میثم سلیمی

جدی میگم اکثر مردم المان طرفدار ابی بودن و فرهادم خوب میشناختن

آواتار میثم سلیمی
نوشته شده توسط: shide HR

[quote=Abi tar az abi abiete]

اینو میدونستی که اونجا هر بازی که استقلال داشت دمه خونشون برگه نظرسنجی میومد برای برد استقلال

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۹۴۰ روز قبل

باهات موافقم ولی این جور حرف زدن  درباره ی  برادرهای پرسپولیسیمون صحیص نیست

آواتار فائزه نجاری
توسط   فائزه نجاری   ۳۹۴۰ روز قبل

ببخشیددوست عزیزاقای دایی یه اسطوره ست مسخره کردن فامیلیشون کارزشتیه!ازیه مسلمون بعیده!!!!!

قابل توجه بعضیا......

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۳۹ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم سلیمی

[quote=shide]

اینو میدونستی که اونجا هر بازی که استقلال داشت دمه خونشون برگه نظرسنجی میومد برای برد استقلال

نه نمیدونستم:‍×

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۳۸ روز قبل
نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات

[quote=shide]

درست گفتی فقط بدرد همین میخوره که باهاش لوله چاهو بازکنیم 0000

یعنی از دستشون بر میاد؟؟؟