خوابم میاد

آواتار shide HR
خوابم میاد
توسط   shide HR   ۳۹۱۳ روز قبل

بچه ها شاید باورتون نشه ولی من به شیرینی حق میدم بخوابه!

من خودمم وقتی دارم بازی های پرسپولیس رو میبینم به طرز باور نکردنی خوابم میره.... خیلی خسته کننده ست بابا. اخه اسم اینم میشه گذاشت بازی؟؟نه  واقعا اینا به چه امیدی زندن؟ میشه لطف کنین جوابمو بدین؟ الان یه مدت زیادی که  فکرم مشغولشه... فکرم به جایی قد نمیده!!!

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۱۳ روز قبل

ولی لنگ تو لیگ امسال نسبت به سطح بازیا که خوب بوده و متاسفانه از اس اسم بهتر بوده

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۱۳ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

ولی لنگ تو لیگ امسال نسبت به سطح بازیا که خوب بوده و متاسفانه از اس اسم بهتر بوده

موافقم

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۱۳ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

[quote=shabnam]

منم موافقم بازیهاش نسبت به اس اس خدایی بهتر بوده .

موافقم

موافقم

آواتار میثم سلیمی
توسط   میثم سلیمی   ۳۹۱۳ روز قبل

اگر بازیهاش خوب بوده بخاطراینکه تمام بازیکناش جوونو با استعدادو نفس دارن البته برن بمیرنا عشق است اس اس خودمون

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۹۱۳ روز قبل

اگه پرسپولیس شرایط استفلالو داشت چی؟؟؟ همین جایی که الان هست هم نبود! شیده جون باهات موافقم!

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۱۲ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم سلیمی

اگر بازیهاش خوب بوده بخاطراینکه تمام بازیکناش جوونو با استعدادو نفس دارن البته برن بمیرنا عشق است اس اس خودمون

والا ،‌ اگه اوناهم شرایط مارو داشتن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۱۲ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

اس اس الان شانس اورده که صدر مونده وگرنه لنگ بد شانسی آورد که الان تو کورس قهرمانی نیست وگرنه لنگ ام شانس قهرمانی داشت منصف باشیم

به این نتیجه خواهیم رسید