مربی جدید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مربی جدید مجتبی محمودیه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۰۱:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 مربی جدید توسط مجتبی محمودیه ۵۷۰۳ روز قبل به نظر من اگه خدای نکرده قهرمان نشدیم باید مربی تیم را عوض کنیم امیر در بازیهای حساس نمیتونه خودشو کنترل کنه چه برسه به بازیکنها خیلی استرس داشت اگر حواسش بود حتما سایپا رو میبردیم بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۰۲ روز قبل من موافق نیستم تو بازی سایپا همه از ژنرال حمایت کردن. مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۷۰۲ روز قبل منم باهات موافق نیستم مگه ما عین تیمهای عربی هستیم یا همین تیمهای ضایع لیگ برتری مثل پیکان راه آهن ابومسلم پیروزی که با دو تا شکست مربی عوض کنیم.امیر قلعه نوعی بهترین مربی که تو استقلال بوده ولی خوب بعضی مواقع هم پیش میاد تا همه چیز دست به دست هم بدن تا یک تیم نتیجه نگیره البته به نظر من امیر باید بیشتر کار کنه چون یک مربی بین المللی نیست و خارج از کشور گند میزنه.هر چند که این اخرا تو لیگ هم گند زده. مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۷۰۲ روز قبل منم موافق نیستم آقای قلعه نوعی خوبه حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۷۰۲ روز قبل مربی بهتر از امیر خان نمیتونیم پیدا کنیم تو ایران هیچ مربی حریفش نمیشه اگه نا داوریها نبودن استقلال خیلی وقت ÷یش قهرمان شده بود تو آسیا هم به فرست احتیاج داره با چند تا باخت نمیشه همینجوری از کنار اسم امیر قلعه نوعی گذشت فراموش نکنیم استقلال امسال تو سخت ترین گروه بود اما هنوز شانس داره و همچین ما سال دیگه هم تو اسیا هستیم امسال نشد سال دیگه تو ایرانم که هنوز جام حذفی مونده nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۰۱ روز قبل با سلام به نظر من هم موندنش بهتره ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۱ روز قبل امیرخان درسته که بعضی وقتها ضعف از خودش نشون میده ولی احتیاج به فرصت داره او با استقلال کارنامه خوبی داره حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۷۰۱ روز قبل ssss جان من مدتهاست زبونم مو در اورده و از ضعف های بزرگ امیر مینویسم اما متاسفانه دوستای ما تو سایت تحت تاثیر جو روزنامه ها و استادیوم هستن. به خدا قسم میخورم هیچ کدوم از بچه های سایت اهل استادیوم نیستن اما من 16 ساله استادیوم میرم و از جو کثیف اونجا خبر دارم. به قران خدا قسم تمام تشویق های مردم تحت تاثیر گروهی چماق بدست امیر هست. این حرف رو به خود خدا قس میخورم که راسته. چند روزنامه هم جیره خواره اون هستن. به حرف های مهندس اشتیانی توجه کنید که فرمودند مربی تیم رو با تشویق ها انتخاب نمیکنم. اخه ایشون فهمیدن جو باشگاه رو.....دیگه حرص نمیخورم اخه با صحبت هایی که با ایشون کردم شک ندارم که اخر فصل دیگه امیری در استقلال نخواهد بود ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۱ روز قبل آقایونی که صحبت از رفتن امیروقت بی وقت پیش میکشی اگرامیربره ما کیو داریم حتما میخوای بگی رولند کخ بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۰۱ روز قبل دوست عزیز شما که میگی استادیوم نمیرن من بشخصه اون زمانم که دانشجو بودمو تهران نبودم بازیا رو میومدم ولی نه چماق بدستم نه تاحالا بدون تفکر از کسی حمایت کردم پس لطفأ قسم نخورید در مورد روزنامه ها بنظر من اونا فقط انتقاد میکنن و جو میدن به مصاحبه افراد . حالا برسیم به پنج شنبه شما فرمودید مراسم بله برونتون بوده پس در نتیجه شما تو بازی به این حساسی استادیوم تشریف نداشتید!!!!!!!! و نمیدونید اون جا چه خبر بود آقای آشتیانی هم واقعأ عجیبه که تو اون شرایط تیم و حساسی بازیا مهمونی تشریف ببرن و بگن سر مربی رو عوض میکنن . رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۰۱ روز قبل من شدیدن با از دست دادن ژنرال مخالف ام باز داریم اشتباه چند سال پیش که امیر را به تیم ملی دادیم را دوباره تکرار میکنیم .اگر امیر بره خیال همه راحت به همه قول میدهم تیم از هم میپاشه حتی مدیر عامل تیم هم به راحتی برکنار میشود .هستیم و باهم میبینیم .به امید بودن امیر.رضا حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۷۰۰ روز قبل بردیا ی عزیز عرض کنم من ساعت 11 پنج شنبه تو هتل المپیک مهمان یک جشن تولد بدم که از دوستان مشترک با جناب اشتیانی بود. اون روز برای اولین بار ایشان رو از نزدیک دیدم. عصر ساعت17:45 رسیدم منزل اقوام اینده............ ببخشید دقیق توضیح ندادم تا سر در گم شید. واسه قهرمانی دعا کنید بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۰۰ روز قبل ممنون از توضیحاتتون, خیلی خوبه آدم دوستانی داشته باشه که استقلالی تراز اول باشن ولی از شما صمیمانه در خاست میکنم حرف محافل خصوصی را در جمع عنوان نکنید چون همیشه عده ای فقط دنبال نقاط ضعف تیمم . من همیشه دعا گوی تیم محبوبم هستم و خواهم بود و برای سر فرازیش هر کاری که از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم. حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۷۰۰ روز قبل بردیا جان. من به داشتن دوستی مثل تو افتخار میکنم و کاملا حق توست. راستش چند دقیقه بعد از نوشتن اون مطلب پشیمان شدم و از تو هم ممنونم اشتباهم رو گوشزد کردی. به خدا قسم خود من ارزو میکنم با قهرمانی استقلال همه شما طرفداران قلعه نوعی بیایید و به من بگید : دیدی امیر خان چی کار کرد؟؟؟ برای من فقط استقلال مهمه نه حتی نظرات خودم. کاش استقلال قهرمان بشه اما شما افکار منو به سخره بگیرید. من واسه امیر هم ارزوی موفقیت میکنم چون اولا موفقیت او و استقلال به هم گره خورده و همچنین او سالها به استقلال خدمت کرده و موفقیت او حتی اگه تو استقلال نباشه باعث افتخار همه ابی دوستانه. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۷۰۰ روز قبل با همین امیرخان هم میشه نتیجه گرفت ولی یکم باید استقلال چند بازیکن در چند پست اضافه کنه مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۹۷ روز قبل جناب 7090810 من فکر میکنم شما حالا یا راست یا دروغ با همین یکبار دیدن آشتیانی طرفداره ایشون شدید .در این که قلعه نوعی اهل لابی و باند بازی و از اینجور کاراست شکی نیست ولی اگر امیر از استقلال بره دوباره روزهایی بد استقلال میرسه .در ضمن مرسی که به تماشاچی های استقلال توهین کردید این روزا دیگه مد شده .یک روز مایلی کهن یک روز عنایت و حالا شما... اما ما نه چماغ بدستیم نه شعبان بی مخ و نه نوچه قلعه نوعی ما طرفدار استقلالیم و وقتی میبینیم استقلال داره با این مربی نتیجه میگیره تشویقش میکنیم.مثل دوستان لنگی هم نیستیم که تا تقی به توقی میخوره شروع به حیا کن رها کن بکنیم.در ضمن بین آشتیانی و قلعه نوعی هم قطعا قلعه نوعی را ترجیح میدیم.امیدوارم قریب برگرده تا خیالمون از بابت موندن قلعه نوعی راحت بشه. nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۹۷ روز قبل با تشکر از همه دوستان به علت در پیش بودن مسابقات حساس این تاپیک رو میبندم و فک می کنم همه با نظرات هم دیگه آشنا شده باشیم ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۷ روز قبل djsnowman عزیز از اینکه هواداران را ارشاد می کنی ممنونم من با شما کاملا موافقم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا