یه درخواست؟؟!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یه درخواست؟؟!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 یه درخواست؟؟!!! توسط fariba nikzad ۳۹۱۸ روز قبل میخواستم بگم اگه میشه هرکی که روزنامه ی استقلالومیخونه و پیاماش توروزنامه چاپ میشه بیاد بگه چندساله روزنامه رومیخره و پیاماش به چه اسمی چاپ میشه که ماتوروزنامه هم همدیگه روبشناسیم! اول ازخودم شروع میکنم که دوسالو نیمه روزنامه رومیخونمومیخرم وپیامام به اسم فریبا_آمل چاپ میشه.راستی اینم بگین که چیجوری شدکه استقلالی شدین؟؟؟منکه تویه خانواده کاملااستقلالی به دنیااومدمو برادر و پدروعموهامو بچه هاشون همه استقلالین!!واین بودکه من ازوقتی به دنیااومدم استقلالی شدم وحتی روایت هست که اولین بارکه حرف زدن یاذگرفتم قبل گفتن بابامامان گفتم استقلال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۵ روز قبل میگم بچه هایعنی هیچکدومتون اهل خوندن روزنامه استقلال نیستسن؟؟؟؟ احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۱۵ روز قبل راستش را بخاهید من اصلا روزنامه نمیخونم و فقط خبرورزشی را بعضی وقتها میخونم اونم اگه بچه ها گرفته باشن .ولی خیلی خوشم امد که شما توروزنامه استقلال فعال هستید لطف کنید و مطالب تون را اینچا هم بزارید تا ما استفاده کنیم .ممنون میشیم احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۱۴ روز قبل دوست آبی دل چرا مطالب جدید از روزنامه استقلال برامون نمیذاری مگه نگفتید که در روزنامه استقلال فعال هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میثم سلیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۳:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم سلیمی ۳۹۱۴ روز قبل من یکساله دارمروزنامه ی استقلالو میخونم اسمم میثمه بنام میثم ابی چاپ شده من از اون روزی که هادی طباطبایی علیرضا موسوی سیروس دین محمدی محمد نوازی جواد زرینچه و کاپیتان محمود فکری پرویز برومند که بودند من استقلالی بودم تا الان فریبا خانوم عشق من ابیه چون اسمونم ابیه پس معلومه خدا هم استقلالیه fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات چشم!!!ازین به بعدسعی میکنم مطالبی که جالبن روبذارم تابقیه هم ازش استفاده کنن ولذت ببرن.اینم بگم که مطالب روزنامه بیشترخبرای استقلاله که توخودسایت هست وبقیشم دل نوشته هاوپیامکای هواداراست.ازین به بعد سعیم رومیکنم که دل نوشته های جالبوبذارم توسایت!!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات چشم!!!ازین به بعدسعی میکنم مطالبی که جالبن روبذارم تابقیه هم ازش استفاده کنن ولذت ببرن.اینم بگم که مطالب روزنامه بیشترخبرای استقلاله که توخودسایت هست وبقیشم دل نوشته هاوپیامکای هواداراست.ازین به بعد سعیم رومیکنم که دل نوشته های جالبوبذارم توسایت!!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad ببخشیدبجه هااشتباهی دستم خورددوبارارسال شد!!شرمنده!!! میثم سلیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۳:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم سلیمی ۳۹۱۴ روز قبل فریبا خانومشما چند سالتونه بچه کجایید چند سال استقلالی هستید؟ fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۴ روز قبل من هیفده بهمن رفتم توهیجده سال!!بچه مازندران وآملم.ازبچگی استقلالیم والان تقریباچهارساله که شدیدافوتبالی شدم وسه ساله که حتی فوتبال اروپاروهم دنبال میکنم...راستی یه سربه(خودتون رومعرفی کنین)بزنین,اینجوری بیشتربابچه هاآشنامیشین. میثم سلیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۳:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم سلیمی ۳۹۱۴ روز قبل میتونی الان بری بخونی فریبا خانوم میثم سلیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۳:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم سلیمی ۳۹۱۴ روز قبل فریبا جون برو صحفه 2 بخون اطلاعتمو سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad چشم!!!ازین به بعدسعی میکنم مطالبی که جالبن روبذارم تابقیه هم ازش استفاده کنن ولذت ببرن.اینم بگم که مطالب روزنامه بیشترخبرای استقلاله که توخودسایت هست وبقیشم دل نوشته هاوپیامکای هواداراست.ازین به بعد سعیم رومیکنم که دل نوشته های جالبوبذارم توسایت!!!! ممنون .زحمت میکشید.استفاده میکنیم سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم سلیمی من یکساله دارمروزنامه ی استقلالو میخونم اسمم میثمه بنام میثم ابی چاپ شده من از اون روزی که هادی طباطبایی علیرضا موسوی سیروس دین محمدی محمد نوازی جواد زرینچه و کاپیتان محمود فکری پرویز برومند که بودند من استقلالی بودم تا الان فریبا خانوم عشق من ابیه چون اسمونم ابیه پس معلومه خدا هم استقلالیه واقعا عجب تیمی بود .دمت گرم که یاد و خاطره اون تیم را برامون زنده کردی .یاد اون شوتهای محمود فکری بخیر یاد سانترهای جواد و نوازی بخیر پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا