نظر راجع به امیر قلعه نوعی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نظر راجع به امیر قلعه نوعی امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 نظر راجع به امیر قلعه نوعی توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۱۹ روز قبل به نظر من بین هواداران استقلال یه نوع اختلاف سلیقه راجع به امیر قلعه نوعی(ادامه کار او در فصل اتی) به وجود اومده و من قصد دارم با مطرح کردن این موضوع در کانون مشت نمونه خروار نظرات استقلالی ها رو بدونیم ممنون میشم نظرتون رو صرحا بگین با تشکر fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۹ روز قبل درسته بعضی مواقع امیرخان بابرخی عقایدش باعث میشه استقلال خوب نتیجه نگیره ولی به هرحال تنهاکسی که میتونه استقلالوبااین وضعیت جمع کنه امیرخانه که الان تواین شرایطوبعدرفتن اینهمه بازیکن همچنان استقلالوتوصدرنگه داشته شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۱۹ روز قبل در حال حاضر بین مربیای ایرانی ترجیح میدم تیم دست امیر خان باشه تا خودش تیمو تحویل فرهاد بده احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۱۹ روز قبل الان موقع این نظر سنجی نیست .لطفا در پایان فصل نظرسنجی کنید . در حال حاضر فقط و فقط امیر خان مجتبی حمیدپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی حمیدپور ۳۹۱۹ روز قبل فقط میتونم بگم یه مربی ترسوست fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۸ روز قبل نوشته شده توسط: مجتبی حمیدپور شمایی که میگی امیرخان ترسوست میشه بگی کدوم سرمربی میتونست تواین شرایط استقلالوتوصدرنگه داره اونم باازدست دادن دو تابازیکن اصلی قبل فصل وسه تااصلی تروسط فصل؟؟؟الان دایی تیمش کلی ستاره داره ولی کجای جدوله؟؟پرویزمظلومی اون سال تمام ستاره های ایرانوداشت ولی سوم شدیم اماامیرخان توبدترین شرایط ماروتوصدرنگه داشته احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۱۸ روز قبل نوشته شده توسط: مجتبی حمیدپور فقط میتونم بگم یه مربی ترسوست روچه حسابی میگی ترسو هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لابد رواین حساب که 3تا از بهترین های ارنج اصلی تیم رفته اند و 3تا از بازیکنانمان هم مصدوم هستند و تیم هنوز صدر جدول هست این نظر را داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما احترام میذارم ولی من فکر میکنم ترسو نیست ،فقط کمی محتاط عمل میکنه ،که باید هم همینطور باشه .اگه بی گدار به آب میزد الان ته جدول بودیم و این هوش بالای مربی را میرسونه احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۱۸ روز قبل نوشته شده توسط: مجتبی حمیدپور فقط میتونم بگم یه مربی ترسوست دوست عزیز خاهشا این حرفها را بگذارید اخر فصل .الان باید همه از مربی و تیم طرفداری کنیم تا 4تا بازی آخر را خوب نتیجه بگیریم .ما تا اخر فصل از امیر خان حمایت میکنیم و تمام انتقادها و نظرهایمان را میگذاریم برای پایان فصل .به امید قهرمانی در لیگ .ممنون امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۱۷ روز قبل با این برد امیر خان نشون داد هنوز ژنراله fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۷ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی خداییش امیرخان یه دونست.من که خیییلی دوسش دارم.بااین بردشم نشون دادکه توایران لنگه نداره وحقاکه بهترینه. شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۱۷ روز قبل امیدوارم فصل بعدم تو اس اس ببینمش shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۱۶ روز قبل با شرایط فعلی استقلال هیچ کس بهتر از قلعه نویی نیست. رضا صداقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۴:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا صداقتی ۳۹۱۶ روز قبل امیر بی نظیره علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۱۶ روز قبل این تاپیک برای چندمین باره که گذاشته میشه ومن هم مجبورم همون جواب تکراری را بنویسم اول از هوادارهایی که از امیر خان گله دارند واو را ترسو مینامند میپرسم آلترناتیو شما کیست چه کسی در دوره های گذشته توان جمع کردن تیم وقهرمان کردن آن را داشته کمی فکر کنید امیر قلعه نویی یا ژنرال بهترین وپر افتخار ترین مربی در ادوار لیگ برتر برای ما استقلالیها یک نعمت است که تمام تیمها حسرت داشتن آن را دارند امیر مربی با درایتی است که از داشته هایش بهترین استفاده را میکند استقلال امروز خیلی کمبود بازیکن دارد وژنرال با تمام کمبودها هنوز در صدر جدول است پرسپولیس را ببینید سالهاست نه قهرمانی نه سهمیه آسیا وفقط حسرت هوادارانش وامسال هم با دایی وهزینه هایی زیاد هنوز به جایی نرسیدند آنها حسرت داشتن مربی بزرگی مثل امیر ما را دارند پس خوب است ما هواداران قدر آن را بدانیم ودر سایت باشگاه از او حمایت کامل بکنیم من سالهایی زیادیست که پیگیر فوتبال و استقلال هستم و فقط زمانی که ژنرال در استقلال هست آرامش دارم ومیدانم او تیم را به مقصد میرساند پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا