نظر راجع به امیر قلعه نوعی

آواتار امیر حسین گودرزی
نظر راجع به امیر قلعه نوعی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۳۹۱۹ روز قبل

به نظر من بین هواداران استقلال یه نوع اختلاف سلیقه راجع به امیر قلعه نوعی(ادامه کار او در فصل اتی) به وجود اومده و من قصد دارم با مطرح کردن این موضوع در کانون مشت نمونه خروار نظرات استقلالی ها رو بدونیم   ممنون میشم نظرتون رو صرحا بگین  با تشکر

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۹ روز قبل
درسته بعضی مواقع امیرخان بابرخی عقایدش باعث میشه استقلال خوب نتیجه نگیره ولی به هرحال تنهاکسی که میتونه استقلالوبااین وضعیت جمع کنه امیرخانه که الان تواین شرایطوبعدرفتن اینهمه بازیکن همچنان استقلالوتوصدرنگه داشته
آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۱۹ روز قبل

در حال حاضر بین مربیای ایرانی ترجیح میدم تیم دست امیر خان باشه تا خودش تیمو تحویل فرهاد بده

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۱۹ روز قبل

الان موقع این نظر سنجی نیست .لطفا در پایان فصل نظرسنجی کنید .

در حال حاضر فقط و فقط امیر خان

آواتار مجتبی حمیدپور
توسط   مجتبی حمیدپور   ۳۹۱۹ روز قبل

فقط میتونم بگم یه مربی ترسوست

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۸ روز قبل
نوشته شده توسط: مجتبی حمیدپور
شمایی که میگی امیرخان ترسوست میشه بگی کدوم سرمربی میتونست تواین شرایط استقلالوتوصدرنگه داره اونم باازدست دادن دو تابازیکن اصلی قبل فصل وسه تااصلی تروسط فصل؟؟؟الان دایی تیمش کلی ستاره داره ولی کجای جدوله؟؟پرویزمظلومی اون سال تمام ستاره های ایرانوداشت ولی سوم شدیم اماامیرخان توبدترین شرایط ماروتوصدرنگه داشته
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۱۸ روز قبل

روچه حسابی میگی ترسو هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لابد رواین حساب که  3تا از بهترین های ارنج اصلی تیم رفته اند و 3تا از بازیکنانمان هم مصدوم هستند و تیم هنوز صدر جدول هست این نظر را داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر شما احترام میذارم ولی من فکر میکنم ترسو نیست ،فقط کمی محتاط عمل میکنه ،که باید هم همینطور باشه .اگه بی گدار به آب میزد الان ته جدول بودیم و این هوش بالای مربی را میرسونه

توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۱۸ روز قبل

دوست عزیز خاهشا این حرفها را بگذارید اخر فصل .الان باید همه از مربی و تیم طرفداری کنیم  تا 4تا بازی آخر را خوب نتیجه بگیریم .ما تا اخر فصل از امیر خان حمایت میکنیم و

تمام انتقادها و نظرهایمان را میگذاریم برای پایان فصل .به امید قهرمانی در لیگ .ممنون

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۳۹۱۷ روز قبل
با این برد امیر خان نشون داد هنوز ژنراله
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۷ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی
خداییش امیرخان یه دونست.من که خیییلی دوسش دارم.بااین بردشم نشون دادکه توایران لنگه نداره وحقاکه بهترینه.
آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۱۷ روز قبل

امیدوارم فصل بعدم تو اس اس ببینمش

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۱۶ روز قبل

با شرایط فعلی استقلال هیچ کس بهتر از قلعه نویی نیست.

آواتار رضا صداقتی
توسط   رضا صداقتی   ۳۹۱۶ روز قبل

امیر بی نظیره

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۱۶ روز قبل
این تاپیک برای چندمین باره که گذاشته میشه ومن هم مجبورم همون جواب تکراری را بنویسم اول از هوادارهایی که از امیر خان گله دارند واو را ترسو مینامند میپرسم آلترناتیو شما کیست چه کسی در دوره های گذشته توان جمع کردن تیم وقهرمان کردن آن را داشته کمی فکر کنید امیر قلعه نویی یا ژنرال بهترین وپر افتخار ترین مربی در ادوار لیگ برتر برای ما استقلالیها یک نعمت است که تمام تیمها حسرت داشتن آن را دارند امیر مربی با درایتی است که از داشته هایش بهترین استفاده را میکند استقلال امروز خیلی کمبود بازیکن دارد وژنرال با تمام کمبودها هنوز در صدر جدول است پرسپولیس را ببینید سالهاست نه قهرمانی نه سهمیه آسیا وفقط حسرت هوادارانش وامسال هم با دایی وهزینه هایی زیاد هنوز به جایی نرسیدند آنها حسرت داشتن مربی بزرگی مثل امیر ما را دارند پس خوب است ما هواداران قدر آن را بدانیم ودر سایت باشگاه از او حمایت کامل بکنیم من سالهایی زیادیست که پیگیر فوتبال و استقلال هستم و فقط زمانی که ژنرال در استقلال هست آرامش دارم ومیدانم او تیم را به مقصد میرساند