حذف از جام حذفی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حذف از جام حذفی حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 حذف از جام حذفی توسط حسن یارمحمدی ۳۹۲۲ روز قبل تنها جامی که شانس زیادی برای قهرمانی داشتیم از دست رفت فارغ از نتیجه استقلال افتضاح بود بدون خسرو برنامه ای برای حمله ندارن حیف اون پولا که این بازیکنا میگیرن این هفته تیم فقط تو حاشیه بود به جای اماده سازی برای بازی با این سبکی که از اول فصل بازی میکنن نمیدونم چه جوری تو آسیا میخوایم شرکت کنیم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۲۲ روز قبل واقعا متاسفم برای تمامی بازیکنان . متاسف حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۲۲ روز قبل ناراحتی ما تغییری در اوضاغ به وجود آمده نمیده هوادار که فقط غصه میخوره بازیکنا میلیونی پولشونو میگیرن واسه این بازی افتضاحشونم دعوتمون میکنن بریم استادیوم شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۲۲ روز قبل از این بازیکنای بی غیرت بدم میاد چرا نمیفهمن دارن چی کار میکنن؟از نیکبخت و اولادی بدم میاد مرتضی دلیلی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرتضی دلیلی ۳۹۲۲ روز قبل نیکبخت با اینکار بدبختمون کردی حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۲۲ روز قبل امیر قلعه نوعی بعد بازی گقته میانگین سنی تیم بالاست از نظر بدنی کم آورده بودیم در کاربلدی قلعه نوعی شک ندارم ولی میخوام بدونم الان متوجه شده میانگین سنی تیم بالاست اول فصل وقتی نیکبخت و نوری رو آورد نمیدونست یا اون اولادی لنگی که رو اعصاب هوادار قدم میزنه تا زمانی که فساد مالی تو فوتبال هست توقع نداشته باشیم فوتبال زیبا تماشا کنیم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی امیر قلعه نوعی بعد بازی گقته میانگین سنی تیم بالاست از نظر بدنی کم آورده بودیم در کاربلدی قلعه نوعی شک ندارم ولی میخوام بدونم الان متوجه شده میانگین سنی تیم بالاست اول فصل وقتی نیکبخت و نوری رو آورد نمیدونست یا اون اولادی لنگی که رو اعصاب هوادار قدم میزنه تا زمانی که فساد مالی تو فوتبال هست توقع نداشته باشیم فوتبال زیبا تماشا کنیم zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 اقا من امروز فوتبال وندیدم چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: zahra nashenas اقا من امروز فوتبال وندیدم چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شانس آوردی که ندیدی لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی واقعا متاسفم برای تمامی بازیکنان . متاسف احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: zahra nashenas اقا من امروز فوتبال وندیدم چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هچی دوبر یک از مس تو آزادی باختیم و جام حذفی را از دست دادیم احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۱ روز قبل لنگی ها چقدر خوسحالن انگار که دوباره قهرمان جام ولایت شدن لنگی ها به آرزوش رسیدن ؛ خیلی دلشون میخاست برن مسو مثل توکرمان تشویق کنن.ولی فکرکنم روشون نشده مجتبی حمیدپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی حمیدپور ۳۹۲۱ روز قبل به نظرم امیر خان از بازی هجومی میترسه .باید استقلال به فکر یه سرمربی دیگری باشه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۲۱ روز قبل باز هم دلیل تکراری نبود جباری atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی باز هم دلیل تکراری نبود جباری بود نبود جباری واسه اس اس فرقی نداره اس اس با داشته ها ام میتونه موفق باشه البته اگر حواشی دورو بر تیم نباشه احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi کاملا درسته اگه حواشی نباشه هنوز میتونیم قهرمان بشیم ؛لنگی ها هنوز 3امتیاز از ما پایین تر هستن میگن ما قهرمانیم . [quote=33333555] باز هم دلیل تکراری نبود جباری بود نبود جباری واسه اس اس فرقی نداره اس اس با داشته ها ام میتونه موفق باشه البته اگر حواشی دورو بر تیم نباشه فائزه نجاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط فائزه نجاری ۳۹۲۰ روز قبل پولایی که ازبیت المال میگیرن حرومشون باشه.....من به شخصه ازحق وحقوقم که خرجشون میشه نمیگذرم!!!!!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۱۹ روز قبل نوشته شده توسط: zahra nashenas اقا من امروز فوتبال وندیدم چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوش به حالت کاش من هم ندیده بودم .هنوز افسرده ام:( رضا صداقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۴:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا صداقتی ۳۹۱۶ روز قبل دوستان خوبم استقلالی های عزیز درسته امیر تو بازی با مس اشتباه بزرگی کرد ک تیم و با 3 هافبک دفاعی بست ولی مرد بود و اشتباهش و ب گردن گرفت ن مث علی دایی ک هر وقت میبازه اینو زمین و هوا و ... رو مقصر میدونه ... ولی دیدین تو بازی با سایپا چ کرد؟؟؟ این نشون میده اگ همه بازیکنانش میبودن و هیچ کس از تیمش نمیرفت مطمئنن بهترین بازی ها و نتایج و رقم میزد ب نظر من اگ حتی اس اس جامم نیاره من امیرو حتی از کیروش بهتر میدونم حرف دلمو زدم شاید خنده دار باشه ... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا