استقلال مال خودتون

آواتار امیر حسین گودرزی
استقلال مال خودتون
توسط   امیر حسین گودرزی   ۳۹۲۸ روز قبل

بنده به عنوان یه استقلالی متعصب وقتی میبینم ستارگان به اصطلاح متعصب تیم یکی بعد دیگری تیمو تواین شرایط حساس رها میکنند دیگه هیچ کاری با این بی تعصب های به اصطلاح با تعصب ندارم برید به سلامت اصلا انگار نه انگار. کی به کیه با با بحث میلیارد تعصب نمیشناسه برید به امان شاهزاده های عرب که چیزی جز نابودی ایران وایرانی رو نمیخان

من یکی که از این فوتبال زده شدم

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۲۷ روز قبل

بنده به عنوان یه استقلالی متعصب وقتی میبینم ستارگان به اصطلاح متعصب تیم یکی بعد دیگری تیمو تواین شرایط حساس رها میکنند دیگه هیچ کاری با این بی تعصب های به اصطلاح با تعصب ندارم برید به سلامت اصلا انگار نه انگار. کی به کیه با با بحث میلیارد تعصب نمیشناسه برید به امان شاهزاده های عرب که چیزی جز نابودی ایران وایرانی رو نمیخان

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۲۳ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

[quote=33333555]

عزیز من هم یک استقلالی متعصب هستم وناراحت شدم از رفتنشون ولی بدون تعصب فکرمیکنم شفل اونها فوتباله واز این راه زندگی میکنن ودیگه این که اونها هم برا اس اس زحمت کشیدن .هر جا هستن انشاا موفق باشن و یک استقلالی باشن .

آواتار zahra nashenas
توسط   zahra nashenas   ۳۹۲۲ روز قبل
نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات
اخه رفتارشون با عقل سلیم جوردر نمیاد ایران و کشور خودشون که میتونستن تو زمینه فوتبال براش موثرباشن و به عربا فروختن
آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۲۲ روز قبل

اخه چرا به عربا فروختن

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۲۱ روز قبل

پس انتظارداشتی برن بارسلونا آخه بازیکن ایرانی که خود ایرانی ام قبولش نداره بره اروپا چی کار؟

آواتار فائزه نجاری
توسط   فائزه نجاری   ۳۹۲۰ روز قبل

همه بازیکنایی که رفتن واسه تیمای عربی بازی میکنن خیلی بدبخت پول دوست وطن فروشن!!!!!لیاقت دوست داشتن مارونداشتن!!!!!!