خون من آبیه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خون من آبیه احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 خون من آبیه توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۳ روز قبل من حدود 5الی6سالم بود که با برادرم به رستوران فامیلمان میرفتیم در انجا یک اقای باحال از خان زادههای قدیم بود که بیشتر وقتها انجا بود و درباره تاج صحبت میکرد و من همیشه میشنیدم که میگفت :خون من آبیه .این حرف همیشه تو مفرمن بود .مدتها گذشت و من چندین باردر خاب دیدم که خوردم زمین و ازسرم خون آبی میاد.یک سال گذشت و یک روز من درحال دویدن خوردم زمین و از دستم خون میومد باورکنید رنگ این خون را من آبی می دیدم .واقعا آبی بود .آبی آبی .بعد از چند وقت رفتم به همان رستوران رفتم وبه اون اقا گفتم خون من هم آبی است .گفت بزن قدش تو یک اس اسی آفریده شده ای .درود بر تمام استقلالیهایی که رنگ خونشون واقعا آبی ه . { فقط آبی } zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۲۲ روز قبل درود بر خودت وانتخابت atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۲۱ روز قبل درودددددددددددددددددددددددددددددددددد احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: zahra nashenas درود بر خودت وانتخابت درود بر شما آبی دله سه ستاره و تمام آبی دلان دنیا فائزه نجاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط فائزه نجاری ۳۹۲۰ روز قبل خداروشکرکه خوب انتخابی کردید...... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا