محمد مایلی کهن خودشه صادق و رک میدونه!!!!!!!! آیا واقعا همین طوره؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار محمد عسگری
محمد مایلی کهن خودشه صادق و رک میدونه!!!!!!!! آیا واقعا همین طوره؟؟؟؟؟؟؟؟
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۵ روز قبل

مایلی کهن در بسیاری از برنامه ها خودشو  فردی صادق و راستگو میدونه ، کسی نسیت    مثل دایی یامربی دیگه که با پارتی و باند بازی انتخاب میشن ؟؟؟؟؟ و او   احتیاج به پارتی نداره !!!!!! هرکسی برنامه ورزش دو شب جمعه رو  دیده باشه با صحبت های آقای حجازی در مورد انتخاب مربی تیم ملی معلوم شد و بود که اونم مثل علی دایی از بند پ بهره منده درصورتیکه خودشه پاک میدونه .. آقای مایلی کهن از رک بودن تون برای خوب جلوه دادن استفاده نکنین اگه رک هستین بگین چطوری بعنوان مربی تیم ملی انتخاب شدین . البته در برنامه نود عادل هم گفته بود که با تماس با علی دایی در همون روزهای اول ، علی دایی مایلی کهن رو بعد خودش مربی میدونسته!!!!!!!!!! 

ایشون بعد بازی استقلال با سایپا با این روش که من آدم راستگو و رک هستم به باشگاه استقلال و هوادارانش راحت  توهین کرده و قبل این حرکت هم  با پخش مصاحبه اون در برنامه نود در مورد تبانی باشگاه استقلال رو زیر سوال برد.

اون دوست داره همه رو گیر بده جز خودشه اگه راست میگه آقای پاک و راستگو بیا در مورد خودتم رک بگو چطوری سرمربی تیم ملی شدی ؟؟؟؟؟؟؟

آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۶۷۵ روز قبل

سلام

به نظر من هم بیشترین ضربه رو به اس.اس اون زد که با پیش کشیدن بحث تبانی استقلال تیم رو وارد حاشیه کرد به نظر من کمیته انظباتی باید به خاطر این حرکتش ائن رو بخواد و ازش مدرک بخواد

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۷۴ روز قبل
اون صادق نیست بلکه آدمی که قدرت تشخیص این موضوع را ندارد که چه حرفی را کجا بزنه و موضوع تو استادیومو تو رسانه ملی بیان می کنه صادق نیست بلکه .....است
آواتار محمد اسلامی دولابی
توسط   محمد اسلامی دولابی   ۵۶۷۴ روز قبل

نامرد نالایق

آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۶۷۴ روز قبل

اقای مایلی کهن

ننگ بر تو

ننگ بر تو 

ننگ بر تو

کثیف ترین مربی حال حاضر ایران شما هستین .

اگر به تهمت شما به خاطراتهام تبانی بر خورد می شدالان زبانتان اینجوری دراز نبود

بی شرم ، بی حیا، بی وجدان ...

آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۷۴ روز قبل

خوشم اومد حجازی خوب اون دست کثیف شو رو کرد

آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۷۳ روز قبل
چهارشنبه توورزشگاه کاری میکنیم مثل سگ پشیمون بشه