استقلال مال خودتون تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » استقلال مال خودتون امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 استقلال مال خودتون توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۲۸ روز قبل بنده به عنوان یه استقلالی متعصب وقتی میبینم ستارگان به اصطلاح متعصب تیم یکی بعد دیگری تیمو تواین شرایط حساس رها میکنند دیگه هیچ کاری با این بی تعصب های به اصطلاح با تعصب ندارم برید به سلامت اصلا انگار نه انگار. کی به کیه با با بحث میلیارد تعصب نمیشناسه برید به امان شاهزاده های عرب که چیزی جز نابودی ایران وایرانی رو نمیخان من یکی که از این فوتبال زده شدم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۲۷ روز قبل بنده به عنوان یه استقلالی متعصب وقتی میبینم ستارگان به اصطلاح متعصب تیم یکی بعد دیگری تیمو تواین شرایط حساس رها میکنند دیگه هیچ کاری با این بی تعصب های به اصطلاح با تعصب ندارم برید به سلامت اصلا انگار نه انگار. کی به کیه با با بحث میلیارد تعصب نمیشناسه برید به امان شاهزاده های عرب که چیزی جز نابودی ایران وایرانی رو نمیخان من یکی که از این فوتبال زده شدم احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار [quote=33333555] بنده به عنوان یه استقلالی متعصب وقتی میبینم ستارگان به اصطلاح متعصب تیم یکی بعد دیگری تیمو تواین شرایط حساس رها میکنند دیگه هیچ کاری با این بی تعصب های به اصطلاح با تعصب ندارم برید به سلامت اصلا انگار نه انگار. کی به کیه با با بحث میلیارد تعصب نمیشناسه برید به امان شاهزاده های عرب که چیزی جز نابودی ایران وایرانی رو نمیخان من یکی که از این فوتبال زده شدم عزیز من هم یک استقلالی متعصب هستم وناراحت شدم از رفتنشون ولی بدون تعصب فکرمیکنم شفل اونها فوتباله واز این راه زندگی میکنن ودیگه این که اونها هم برا اس اس زحمت کشیدن .هر جا هستن انشاا موفق باشن و یک استقلالی باشن . zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات اخه رفتارشون با عقل سلیم جوردر نمیاد ایران و کشور خودشون که میتونستن تو زمینه فوتبال براش موثرباشن و به عربا فروختن شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۲۲ روز قبل اخه چرا به عربا فروختن atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۲۱ روز قبل پس انتظارداشتی برن بارسلونا آخه بازیکن ایرانی که خود ایرانی ام قبولش نداره بره اروپا چی کار؟ فائزه نجاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط فائزه نجاری ۳۹۲۰ روز قبل همه بازیکنایی که رفتن واسه تیمای عربی بازی میکنن خیلی بدبخت پول دوست وطن فروشن!!!!!لیاقت دوست داشتن مارونداشتن!!!!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا