دعوت از یک دوست قدیمی 5858 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دعوت از یک دوست قدیمی 5858 علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 دعوت از یک دوست قدیمی 5858 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۳۶ روز قبل سلام امروز تو سایت بودم که نام یکی از بچه های قدیمی سایت که خیلی هم فعال ومودب بود on شد دوستی که به خاطر بی ادبی وعدم رعایت اخلاق از طرف برخی کاربران از سایت خداحافظی کرد و هر جقدر من وبرخی دوستان از ایشان خواستیم نتوانستیم متقاعدش کنیم با توجه به گذشت زمان و رفتن عده ای از بی ادبان از 5858 میخوام دوباره به سایت برگرده شاید خیلی دیگر از دوستان هم با من هم عقیده باشند میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۳۶ روز قبل سلام مطمئنا همینطوره که شما میفرمایید.... و من هم امیدوارم که ایشون هرچه زودتر به سایت برگردند و از آقای جوادیان عزیز، بخاطر این تاپیک هم متشکرم... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۳۵ روز قبل سلام امروز تو سایت بودم که نام یکی از بچه های قدیمی سایت که خیلی هم فعال ومودب بود on شد دوستی که به خاطر بی ادبی وعدم رعایت اخلاق از طرف برخی کاربران از سایت خداحافظی کرد و هر جقدر من وبرخی دوستان از ایشان خواستیم نتوانستیم متقاعدش کنیم با توجه به گذشت زمان و رفتن عده ای از بی ادبان از 5858 میخوام دوباره به سایت برگرده شاید خیلی دیگر از دوستان هم با من هم عقیده باشند حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی سلام مطمئنا همینطوره که شما میفرمایید.... و من هم امیدوارم که ایشون هرچه زودتر به سایت برگردند و از آقای جوادیان عزیز، بخاطر این تاپیک هم متشکرم... من هم موافقم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۹۳۵ روز قبل سلام..باید از علی آقا خیلی تشکر کنم که نه تنها من بلکه بقیه دوستان هم تیمی خودشون و فراموش نکردن و به خودم واجب دیدم که به خواسته ایشون احترام بذارم و از بقیه دوستان قدیمی هم که حمایت کردن ممنونم ....علی آقا خواسته شما برادر گرامی و بقیه دوستان به دیده منت....تا اونجایی که بتونم در خدمت شما و باشگاه و همسایتیهای خودم هستم اگر قابل باشم....بازم سپاسگزارم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۳۴ روز قبل خوش اومدی 5858 مارو خیلی خیلی خوشحال کردین حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار سلام..باید از علی آقا خیلی تشکر کنم که نه تنها من بلکه بقیه دوستان هم تیمی خودشون و فراموش نکردن و به خودم واجب دیدم که به خواسته ایشون احترام بذارم و از بقیه دوستان قدیمی هم که حمایت کردن ممنونم ....علی آقا خواسته شما برادر گرامی و بقیه دوستان به دیده منت....تا اونجایی که بتونم در خدمت شما و باشگاه و همسایتیهای خودم هستم اگر قابل باشم....بازم سپاسگزارم خوشحالم که یکی از هوادارای فهیم استقلال به جمعمون برگشتن عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۳۴ روز قبل خوش اومدی 5858 میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۳۲ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار سلام..باید از علی آقا خیلی تشکر کنم که نه تنها من بلکه بقیه دوستان هم تیمی خودشون و فراموش نکردن و به خودم واجب دیدم که به خواسته ایشون احترام بذارم و از بقیه دوستان قدیمی هم که حمایت کردن ممنونم ....علی آقا خواسته شما برادر گرامی و بقیه دوستان به دیده منت....تا اونجایی که بتونم در خدمت شما و باشگاه و همسایتیهای خودم هستم اگر قابل باشم....بازم سپاسگزارم دوست عزیز 5858 به سایت خودتون خوش آمدین و البته از آقای جوادیان عزیز متشکرم... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۹۳۲ روز قبل از همگیتون ممنونم.....منم خوشحالم که برگشتم به امید فهرمانی در دو جام مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۲۹ روز قبل خوش آمدی محمد عسکری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسکری ۳۹۲۹ روز قبل خوش امدی داداش پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا