چرا استقلالی شدم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » چرا استقلالی شدم محمودرضا خوشناموند جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ دی ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 چرا استقلالی شدم توسط محمودرضا خوشناموند ۳۹۳۸ روز قبل سلام بروبچز استقلالی میدونید چرا استقلالی شدم چون از روزی که یادم میاد رنگ ابی بهم ارامش میداد و دلیل دیگش اینه که از رنگ قرمز متنفرم دپرسم میکنه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۳۸ روز قبل همه رنگها قشنگ هستند لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر همه رنگها قشنگ هستند آره اما آبی یه چیز دیگه ست maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۹۳۵ روز قبل فقط ابییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۳۴ روز قبل چون از بچگی آبی رو دوست داشتم و وقتی به آسمون آبی نگاه میکردم ی حسی عجیبی به آدم دست میداد. مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۳۴ روز قبل به خاطر فرهاد و رنگ آبی استقلالی شدم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۳۰ روز قبل من بخاطر استقلال استقلالی شدم محمد عسکری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسکری ۳۹۲۹ روز قبل من وقتی 4 سالم بود لنگی بودم خانوادم همه اس تسی بودن تا رسید به بازی اس اس با برق شیراز که جلال مرادی داور بود و تو اون بازی شیرازی ها و لنگی عا به طرف مجیدی سنگ زدن و سرش رو شکوندن بدرم بهم گفت ببین لنگی ها چقدر ادم های بد و وحشس هستن بیا استقلالی بشو/منم که سره شکسته ی فرهاد رو دیده بودم.دعوت حق بدرم رو لبیک گفت و به جمع اس اسی ها اضافه شدم.میتونم قسم بخورم که مثل من استقلالی روی زمین از لحاظ تعصب نیست تا حالا چندر باری هم به خاظر اس اس دست و بام شکسته.واقعا خدا رو شکککککککککککککککرررررررررررر7777777777777774444444444444 محمد عسکری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسکری ۳۹۲۹ روز قبل من وقتی 4 سالم بود لنگی بودم خانوادم همه اس تسی بودن تا رسید به بازی اس اس با برق شیراز که جلال مرادی داور بود و تو اون بازی شیرازی ها و لنگی عا به طرف مجیدی سنگ زدن و سرش رو شکوندن بدرم بهم گفت ببین لنگی ها چقدر ادم های بد و وحشس هستن بیا استقلالی بشو/منم که سره شکسته ی فرهاد رو دیده بودم.دعوت حق بدرم رو لبیک گفت و به جمع اس اسی ها اضافه شدم.میتونم قسم بخورم که مثل من استقلالی روی زمین از لحاظ تعصب نیست تا حالا چندر باری هم به خاظر اس اس دست و بام شکسته.واقعا خدا رو شکککککککککککککککرررررررررررر7777777777777774444444444444 محمد عسکری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسکری ۳۹۲۹ روز قبل نوشته شده توسط: محمد عسکری 7777777777777774444444444444[quote=09179729309]من وقتی 4 سالم بود لنگی بودم خانوادم همه اس تسی بودن تا رسید به بازی اس اس با برق شیراز که جلال مرادی داور بود و تو اون بازی شیرازی ها و لنگی عا به طرف مجیدی سنگ زدن و سرش رو شکوندن بدرم بهم گفت ببین لنگی ها چقدر ادم های بد و وحشس هستن بیا استقلالی بشو/منم که سره شکسته ی فرهاد رو دیده بودم.دعوت حق بدرم رو لبیک گفت و به جمع اس اسی ها اضافه شدم.میتونم قسم بخورم که مثل من استقلالی روی زمین از لحاظ تعصب نیست تا حالا چندر باری هم به خاظر اس اس دست و بام شکسته.واقعا خدا رو شکککککککککککککککرررررررررررر محمد عسکری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسکری ۳۹۲۹ روز قبل نوشته شده توسط: محمد عسکری فرشته علی نسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ۲۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرشته علی نسب ۳۹۲۸ روز قبل az vagti ke khodamo shenakhtam ashege estegh lalam..mesle baziam 1000 ta timo dost nadaram..harchi beshe man fg ye timo dost daram onam eshgam esteghlale شیده رحیمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط شیده رحیمی ۳۹۲۶ روز قبل هنوز خودم نمیدونم چرا ولی واقعا عاشقشم... I looooooooooooooove ESTEGHLAL احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۳ روز قبل چون خون من آبیه .این واقعیت را در سن 5الی 7سالگی متوجه شدم و از همان موقع توسط یکی ازدوستان تاجی متعصب اس اسی شدم . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا