برد برابر ذوب آهن

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
برد برابر ذوب آهن
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۳۶ روز قبل

برد برابر ذوب آهن در جام حذفی رو به همه ی استقلالی ها تبریک میگم...

خسته نباشین بازیکن های باغیرت که تو این شرایط واقعا سخت با مردانگی و غیرتتون تو اس اس موندین و دارین اس اسو به جاهای واقعیش میرسونن...ممنون

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۳۶ روز قبل
امروز کار همگی تیم عالی بود ولی یک مقایسه ساده با تیم قرمز که با نفرات خوبی این فصل را شروع کردن به ما نشان میده که امیر خان چه نعمتی برای آبیها
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۳۶ روز قبل

واقعا صعود لذت بخشی بود. مخصوصا با اون سیو عالی رحمتی که خیلی به ارزشهاش اضافه کرد! وامیدوارم که کی روش، توی تصمیمش تجدیدنظر بکنه! والبته، مخصوصا که تیم رقب هم باخت که کلی لنگی هارو سوزوندم! چون از جمعه همش بما تهمت بازی دفاعی رو میزنند! نمیدونن که ما منطقی بازی رو بنفع خودمون تموم کردیم!!!

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۳۵ روز قبل

تبریک میگم به همه استقلالیها برد اس اس و باخت شانس پولیس رو....دیگه کم کم دارن از بالای جدول می افتن پایین.خدا جواب همه بی عدالتی هاشونو داد و امتیازهایی رو که به زور و دعوا گرفتن الان دارن از دست میدن

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۳۵ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

واقعا صعود لذت بخشی بود. مخصوصا با اون سیو عالی رحمتی که خیلی به ارزشهاش اضافه کرد! وامیدوارم که کی روش، توی تصمیمش تجدیدنظر بکنه! والبته، مخصوصا که تیم رقب هم باخت که کلی لنگی هارو سوزوندم! چون از جمعه همش بما تهمت بازی دفاعی رو میزنند! نمیدونن که ما منطقی بازی رو بنفع خودمون تموم کردیم!!!

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۳۵ روز قبل
منم از صعودمون خیلی خوشحالم و از کلین شیت رحمتی بیشتر ....چون خودشو بیشتر از همیشه به همه ثابت کرد....در ضمن خیلی دوست دارم دعا کردنش قبل از ضربات پنالتی رو.......
آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۳۴ روز قبل

من خیلی خوشحالم ک 5858 دوباره به جمع ما اضافه شده . با این کار دوباره به اوج اقتدارمون هم در لیگ . هم در جام حذفی و هم در سایتمون میرسیم. م م م م م م م م ررررررررر س  س س س س س  ی ی ی ی ی  ی

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۳۴ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

منم از صعودمون خیلی خوشحالم و از کلین شیت رحمتی بیشتر ....چون خودشو بیشتر از همیشه به همه ثابت کرد....در ضمن خیلی دوست دارم دعا کردنش قبل از ضربات پنالتی رو.......

دقیقا....

آواتار مهدیس صمدی
توسط   مهدیس صمدی   ۳۹۳۴ روز قبل

تبریک و خسته نباشی   مخصوصا به سید

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۳۲ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

من خیلی خوشحالم ک 5858 دوباره به جمع ما اضافه شده . با این کار دوباره به اوج اقتدارمون هم در لیگ . هم در جام حذفی و هم در سایتمون میرسیم. م م م م م م م م ررررررررر س  س س س س س  ی ی ی ی ی  ی

ممنونم سعید خان ....منم امیدوارم
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۲۹ روز قبل

با این وضع زمین این برد بیشتر می چسبه