چرا یک استقلالی هستم

آواتار علیرضا جوادیان
چرا یک استقلالی هستم
توسط   علیرضا جوادیان   ۴۰۴۲ روز قبل
جرا یک استقلالی هستم آیا تا کنون از خودتان این سوال را پرسیدید .بخاطر رنگ آبی پس در این صورت اگر رنگ لباس ما رنگ دیگری بود استقلالی نبودم. بخاطر ستارههای پرچم استقلال پس اگر تیم دیگری ستاره بیشتری بیاورد طرفدار آن میشوم. چون خانواده من استقلالی بودن من هم طرفدار آن شدم. از قیافه بازیکنان آن خوشم میاید که در صورت پیدا شدن بازیکنی خوش تیپتر طرفدار آن تیم میشوم .به دلیل وجود بازیکنی با مهارتهای فردی فوق العاده که حتما به زودی بازیکنی بهتر ظهور کرده ومن طرفدار آن میشوم. اینها سوالاتیست که در ذهن شاید خطور کند وشاید عده ای قلیل به آن جواب مثبت بدهند که آنها در پائینترین درجه هواداری از نظر من قرار میگیرند ولی آنهایی که جوابشان منفیست ودلائل دیگری دارند از جمله .من هوادار استقلالم چون قدمت زیادی دارد تیمیست که در سالیان دور که عموم جامعه از ورزش حرفه ای آگاهی نداشتند به وسیله تعداد ورزشکار فرهیخته با نا م باشگاه دوچرخه سواران افتتاح واز همان زمان جای خود را در میان قشر تحصیلکرده ودانشگاهی باز کرد .بعد از گذشت زمان این باشگاه تغیر نام داد تا به امروز که استقلال نام دارد . وجود اسطوره ههای بزرگی که نه فقط به خاطر مهارتهایشان بلکه بیشتر به خاطر شخصیت وکلاس بالای اجتماعی مورد توجه تمام ورزش دوستانند حتی طرفداران سایر تیمها هستند که با کمی دقت میتوان دریافت وجود حجازی پور حیدری جباری حاجیلو وبسیاری دیگر از بزرگان استقلال در این تیم اتفاقی نبوده بلکه با توجه به فرهنگ باشگاه بوده که آنها جذب این تیم شده اند. پس وظیفه من طرفدار در مقابل چنین باشگاهی بسیار سنگینتر از سایرین است چون اسطوره من اخلاقگراست .اسطوره من بخاطر شخصیت وکلاس اجتماعی بالا با همگان با احترام برخورد میکند .پس به خودم افتخار میکنم که طرفدار چنین تیم بزرگی هستم
آواتار مهسا صادقی
توسط   مهسا صادقی   ۴۰۴۱ روز قبل
اول متشکرم از این همه انرزی......بعدم من هوادار وعاشق تیمی شدم که با غیرت تمام روی تیمشون بازی میکنن وقلبشان همچنان ابیست
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۴۱ روز قبل

شما خودت نگفتی چه جوری و چرا طرفدار استقلال شدی ؟

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۳۶ روز قبل
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

من یه استقلالیم چون....پرافتخارترین تیم اسیا ست ...بیشترین قهرمانی جام حذفی... بهترین تیم 12دوره لیگ برتر دومین تیم پر افتخار لیگ برتر بالاتر از پرسپولیس..و از همه مهمتر بازی های دربی 6تا بیشتر بردیم 4تایی ها ...4تایی ها ..4......رزرو هتل تو اسیا حسرت پرسپولیسیا

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۰۳۶ روز قبل
واقعا با توضیحاتی که علی آقا فرمودند جایی برای نظر من نمیمونه....جایی که اسم زنده یاد حجازی میاد زبون قاصر میشه.....ممنون علی آقا با تاپیک قشنگتون
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۳۶ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

مثل همیشه زیبا و دلچسب..... ممنون از تاپیک قشنگت.....

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۳۵ روز قبل

علی آقا  ؛ واقعا زیبا نوشتید ، و البته همه ی اینها باعث غرور و سرافرازیه که ما طرفدار این تیم اصیل و مردمی هستیم

آواتار حمید سلیمان باری
توسط   حمید سلیمان باری   ۴۰۳۴ روز قبل

به خاطر رنگ آبی . اسطوره هاش . پر افتخارترین تیم ایران در آسیا و .....

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۴۰۳۲ روز قبل

من یه استقلالیم چون....پرافتخارترین تیم اسیا ست ...بیشترین قهرمانی جام حذفی... بهترین تیم 12دوره لیگ برتر دومین تیم پر افتخار لیگ برتر بالاتر از پرسپولیس..و از همه مهمتر بازی های دربی 6تا بیشتر بردیم 4تایی ها ...4تایی ها ..4......رزرو هتل تو اسیا حسرت پرسپولیسیا

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۴۰۳۲ روز قبل

استقلالی نشیم کجایی بشیم؟؟؟؟؟؟؟

آواتار ali sajedy
توسط   ali sajedy   ۴۰۳۰ روز قبل

از روزی که چشم باز کردم استقلالی بودم و تا الان هم ابی رو دوست دارم

آواتار کاربر ناشناس
توسط   کاربر ناشناس   ۴۰۳۰ روز قبل
استقلالی شدم چون استقلال یعنی عشق یعنی اصالت وبرای من و خانواده ام یعنی همه چیز
آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۳۹ روز قبل
اینا قدیمیه ولی فکر کردم شاید دوباره همون وضع پیش امده