عکس جدید دربی 78 فقط بخند تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » عکس جدید دربی 78 فقط بخند سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 عکس جدید دربی 78 فقط بخند توسط سعید آقامحمدی ۳۹۴۵ روز قبل مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۴۵ روز قبل امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۴۵ روز قبل افرین خیلی خوب بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۵ روز قبل عالی بود مرسی میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۴۵ روز قبل ایول. داش سعید.... ولی دربی 77 باید دنبال یه سوژه جدید باشیم!؟ چون دیگه شیرینی نمیخوابه!!! قراره گریه کنه!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۴۵ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی خیییییییییییییییییییلی جالب بود ممنون.... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۴ روز قبل ایندفعه شیرینی 48 ساعت قبل از دربی تا 2 ساعت مونده به دربی می گیره می خوابه که دیگه سوژه نشه . یکی از منفورترینها در فوتبال همین شیرین بیانه ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۴۴ روز قبل آفرین ... من با میثم موافقم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی ایول. داش سعید.... ولی دربی 77 باید دنبال یه سوژه جدید باشیم!؟ چون دیگه شیرینی نمیخوابه!!! قراره گریه کنه!!! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۴۴ روز قبل ممنون قشنگ بود فقط اس اس مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار ممنون قشنگ بود فقط اس اس ولی قبل از دربی عجب بلبشویی شده . همه افتادن به جون هم جلال اصلانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط جلال اصلانی ۳۹۴۴ روز قبل عالی بود عشق است استقلال ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۳۹۴۴ روز قبل عالی بود به امید یه دربی عالی که شیرینی تا3 شب خوابش نبره عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۴۳ روز قبل با حال بود باران برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط باران برهانی ۳۹۴۲ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی فوق العاده بود مر30 مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۱ روز قبل قیافه خوتم خیلی خنده داره بچه 1375@2800 سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۴۱ روز قبل ا ن داش اشتباه دیدی . هرچی باشم ازتو بهترم . لنگی جون لنگتو باد نبره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۱ روز قبل آخه بچه تو 15 سال از من کوچیکتری . اونقدر نفهمی که احترام و ... حالیت نیست . با هرکسی باید مثل خودش حرف زد . تازه سر از تخم درآوردی مارو به لنگی بودن متهم میکنی . بچه اصلا تاحالا بازیکنا رو از نزدیک دیدی که فرق لنگی و خودی رو بدونی ؟ سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۴۱ روز قبل برام مهم نیس چند سال ازم بزرگی من می خوام سایتمون پیشرفت کنه که جنابعالی انگار ن انگار .تو ادعات میشه که اس اسی هستی . حیف که متاهلی وگرنه چیزی میگفتم سرخ میشدی. zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی نوبر به خدا شماچرا افتادین به جون هم؟ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر آخه بچه تو 15 سال از من کوچیکتری . اونقدر نفهمی که احترام و ... حالیت نیست . با هرکسی باید مثل خودش حرف زد . تازه سر از تخم درآوردی مارو به لنگی بودن متهم میکنی . بچه اصلا تاحالا بازیکنا رو از نزدیک دیدی که فرق لنگی و خودی رو بدونی ؟ اولا بزرگی به عقله نه به سال....!!! تو با همه سنت، از یه بچه، بچه تری!!!!! دوما احترام باید متقابل باشه!!!! پس توقع احتارم نداشته باش با این لحن مزخرفت!!!! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۴۱ روز قبل تورو خدا بس کنین ما طرفدار یه تیم با فرهنگیم ... با این جوابا حتما یک نفر لنگی توی سایت اومده که این همه بحث پیش میاد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۰ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=majidazar1360] آخه بچه تو 15 سال از من کوچیکتری . اونقدر نفهمی که احترام و ... حالیت نیست . با هرکسی باید مثل خودش حرف زد . تازه سر از تخم درآوردی مارو به لنگی بودن متهم میکنی . بچه اصلا تاحالا بازیکنا رو از نزدیک دیدی که فرق لنگی و خودی رو بدونی ؟ اولا بزرگی به عقله نه به سال....!!! تو با همه سنت، از یه بچه، بچه تری!!!!! دوما احترام باید متقابل باشه!!!! پس توقع احتارم نداشته باش با این لحن مزخرفت!!!! مزخرف خودتی . توقع نداری من بچه شهرک غرب جلوی ی بچه داهاتی سر خم کنم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۴۰ روز قبل 1360 شام بیا مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۳۹ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی 1360 شام بیا بی زحمت دهنتو ببند لاشخور سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۳۹ روز قبل شام حتما نیای ناراحت میشما! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=meisam taj025] آخه بچه تو 15 سال از من کوچیکتری . اونقدر نفهمی که احترام و ... حالیت نیست . با هرکسی باید مثل خودش حرف زد . تازه سر از تخم درآوردی مارو به لنگی بودن متهم میکنی . بچه اصلا تاحالا بازیکنا رو از نزدیک دیدی که فرق لنگی و خودی رو بدونی ؟ اولا بزرگی به عقله نه به سال....!!! تو با همه سنت، از یه بچه، بچه تری!!!!! دوما احترام باید متقابل باشه!!!! پس توقع احتارم نداشته باش با این لحن مزخرفت!!!! مزخرف خودتی . توقع نداری من بچه شهرک غرب جلوی ی بچه داهاتی سر خم کنم بچه شهرک غرب دقت کردی اکثر بچه های سایت باهات مشکل دارن اگه واسه من یه همچین اتفاقی بیفته یه کم فقط یه کم با خودم فکر میکنم شاید کار من ایراد داره توقعی نیست عوض شی حداقل یه کم فکر کن علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۳۵ روز قبل بچه شهرک غرب آقا مجید شما به نظرم متولد 60 هستی پس از من خیلی کوچکتری ولی احترامت بعنوان یک دوست برمن واجب است درضمن مادیات دلیلی بر بزرگی نیست شما بچه کجای شهرکی هر قسمتی که از منطقه را بگویی یک نمونه از کار اجرایی خودم رو بهت معرفی میکنم حدود همانجا باهات قرار میگذارم من هیچ وقت دلم نمیخواست موقعیت کاری خودم را تو سایت مشخص کنم ولی شما ناچارم کردی در ضمن من یکی از بهترین وبا عیار ترین دوستانم میثم است وافتخار میکنم که در دفترچه میثم اسمم نوشته شده فائزه نجاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط فائزه نجاری ۳۹۳۵ روز قبل بااینکه شدیدااستقلالیم امامعتقدم ادم بایدبه رقیبش هم احترام بذاره!!!!!! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۳۴ روز قبل آقای جوادیان منم از شما متشکرم که به واسطه تون این قضیه رو پایان دادین . انشا ا... من در کنار شما و داش میثم بهترین اوقاتم رو سپری کنم. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۳۴ روز قبل منم امیدوارم در کنار هم وبا پشتگار همه سا یت هر روز بهتر بشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا