دوست دارین واسه فصل بعد کدوم بازیکنا به اس اس بیان؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دوست دارین واسه فصل بعد کدوم بازیکنا به اس اس بیان؟ zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 دوست دارین واسه فصل بعد کدوم بازیکنا به اس اس بیان؟ توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۸ روز قبل دوستان عزیز استقلالی دوست دارین واسه فصل بعد باشگاه استقلال کدوم بازیکنا رو جذب کنه و همینطور کدوم بازیکنا به تیممون بیان و جذب این بازیکنام بتونه اس اسو موفق کنه؟؟؟؟ zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۸ روز قبل خود من که خیییییییییییییییییییییلی دوست دارم اسماعیل شریفات و فرشید طالبی و بختیار رحمانی به اس اس بیان و اگرم شد علی حمودی و آرش افشین.... البته این نظرات شخصیمه و دوست دارم که این بازیکنا بیان.... ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۳۸ روز قبل رضا قوچان نژاد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۳۷ روز قبل کاش گوجی نیم فصل بیاد zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر کاش گوجی نیم فصل بیاد فکر نکنم تو ایران بازی کنه...ولی اگه میومد عاااااااااااااااااااالی میشد.... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۳۷ روز قبل من دوس دارم شجاعی بیاد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری من دوس دارم شجاعی بیاد بیخیال بابا . دنبال جوون بگردید . اینم که پیره شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۳۶ روز قبل ولی بازی مسعود خوبه ها علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 خود من که خیییییییییییییییییییییلی دوست دارم اسماعیل شریفات و فرشید طالبی و بختیار رحمانی به اس اس بیان و اگرم شد علی حمودی و آرش افشین.... البته این نظرات شخصیمه و دوست دارم که این بازیکنا بیان.... به اینا کاوه رضاییوامید ابراهیمی را اضافه کن maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۹۳۴ روز قبل ب نظر دوستان احترام میزارم ولی آخه مسعود شجاعی ک بازیکن نیست/همش بازی رو خراب میکنه//ب نظر من افشین قوچان نژاد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۳۴ روز قبل حمودی - آرش افشین - اسماعیل شریفات مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۳۴ روز قبل حمودی-شریفات-میداوودی عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۳۴ روز قبل شریفات میدا وودی شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: maryam 7 ب نظر دوستان احترام میزارم ولی آخه مسعود شجاعی ک بازیکن نیست/همش بازی رو خراب میکنه//ب نظر من افشین قوچان نژاد فقط بخاطر اینکه لالیگاییه گفتم.با حرف منم اتفاقی نمیوفته و اون نمیادخیالتون راحت Amal Saki جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط Amal Saki ۳۹۳۴ روز قبل به افتخار اس اس ،،داش اسماعیل شریفات،،حمودی،،میداوودی،،جبااااااااااری،، حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۳۴ روز قبل مهرداد بایرامی چون جوون و آینده دار شریفاتم دوسش دارم مهدی جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی جوکار ۳۹۳۳ روز قبل عزیزمن سردارازمون و مجتبی جباری والسلام. حاجی سردار ازمون و جباری یادت باشه ................. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا