کری خوانی قرمز و آبی

آواتار علیرضا جوادیان
کری خوانی قرمز و آبی
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۴۴ روز قبل
" ... به لنگی گفتم، استقلال بیشتر پرسپولیس رو برده گفت شش تاییا! به لنگی گفتم، استقلال بیشتر به پرسپولیس گل زده گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم، استقلال رکورد 7 سال نباختن به پرسپولیس رو داره 68 تا 74 گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم، استقلال 4 بار پشت سرهم پرسپولیس رو شکست داده، گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم سریعترین گل رو سامره تو ثانیه 30 زد به پرسپولیس زد، گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم دور ترین گل رو علی جباری از 45 متری به پرسپولیس زد، گفت شش تاییا! به لنگی گفتم در کمتر از 9 دقیقه در جام حذفی استقلال 3 گل به پرسپولیس زد، گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم استقلال قدیمی ترین تیم ایرانه و 30 سال از پرسپولیس قدیمی تر ه گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم استقلال تیم ریشه داره ولی پرسپولیس تیم شورشی های شاهینه گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم استقلال پرافتخارترین تیم پهناورترین قاره جهانه گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم استقلال رتبه 67 جهانه ولی رتیه پرسپولیس شارژ ایرانسله گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم استقلال بهترین تیم لیگ برتر ایران از نظر مقام و قهرمانی و امتیاز هست گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم بهترین تیم های دنیا آبی می پوشند برزیل(لباس دوم)، ایتالیا، فرانسه آرژانتین و ... گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم آسمان دریا و رگ انسان آبیه گفت: شش تاییا! به لنگی گفتم اصلا بی خیال، بجز این شش تای کذایی و بسیار مشکوک چه افتخار دیگه ای دارین گفت: فقط شش تاییا! پاسخ
آواتار مهدیس صمدی
توسط   مهدیس صمدی   ۳۹۴۳ روز قبل

آواتار عرفان ساسانی
توسط   عرفان ساسانی   ۳۹۴۳ روز قبل

اگه این 6تایی ها رو نداشتن چی کار می کردند

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۴۳ روز قبل

یعنی واقعا تو این مورد  موندم اگه این6 رو نداشتن دیگه به چیشون می نازیدن....هر چند که بعضیا میگن اون 6 تا  مال خواب و خیاله و مدرکی اصلن وجود نداره از اون 6 تا....خب منم همینجوری معتقدم که این 6 مال خواب و خیاله...لنگیای متوهم....

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۴۳ روز قبل

اون 6 گل روهم مدیون مافیای اون دوره یعنی غلام فتح آبادی هستن که سال بعدش رفت به پرسپولیس

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۴۳ روز قبل

انصافا کلی خندیدم و لذت بردم آقای جوادیان عزیز..... ممنون.....

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۴۲ روز قبل

ی سری به سایت پرسپولیس هم بزنید تقریبا نصف کاربرا عدد 6 رو نوشتن . والا آدم نمیدونه چی بگه

آواتار باران برهانی
توسط   باران برهانی   ۳۹۴۲ روز قبل
نوشته شده توسط: مهدیس صمدی

اخ فدای اون4 خودمون

آواتار باران برهانی
نوشته شده توسط: باران برهانی

خییییییییلی واسم جالبه!!!!!اون پرسپولیسی که ساله52 نبوده هنوز6 رونشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بازخوش به حاله خودمون که میتونیم بگیم:تیمه سومه آسیاییم!!!!!!!!!!!!!!!!چندتا شعار واسه اس اس:

هیچکی جلودار تو نیست ** نمره فوتبال تو بیست

آبی رنگ پیرهنت ** با رنگ آسمون یکیست

آواتار باران برهانی
نوشته شده توسط: باران برهانی
خییییییییلی واسم جالبه!!!!!اون پرسپولیسی که ساله52 نبوده هنوز6 رونشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بازخوش به حاله خودمون که میتونیم بگیم:تیمه سومه آسیاییم!!!!!!!!!!!!!!!!چندتا شعار واسه اس اس

: غروب پاییزه*لنگی غم انگیزه*گل های فرهادجون*اشکاشومیریزه

آواتار مجید مسلم آذر

4>6

آواتار zahra nashenas
توسط   zahra nashenas   ۳۹۴۲ روز قبل
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر
منتظرناله های لنگی ها باشید.... زمین کج بود.... داورغش کرده بود.............. هوابارونی بود............. ودراخر ما6 تازدیم
آواتار zahra nashenas
منتظرناله های لنگی ها باشید.... زمین کج بود.... داورغش کرده بود.............. هوابارونی بود............. ودراخر ما6 تازدیم
آواتار مجید مسلم آذر
نوشته شده توسط: zahra nashenas

جالب بود

آواتار zahra nashenas
دوست داری بازم بلدم
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۴۱ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra nashenas

دوست داری بازم بلدم
آره بگو خیلی قشنگ بود

آواتار zahra nashenas
توسط   zahra nashenas   ۳۹۴۱ روز قبل