حرکت انسان دوستانه بازیکنان استقلال

آواتار حسن یارمحمدی
حرکت انسان دوستانه بازیکنان استقلال
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۹۴۴ روز قبل

قبل از شروع بازی با استقلال خوزستان بازیکنای تیممون کاپشن خودشونو به کودکانی دادن که داشتن از سرما میلرزیدن دادن

بازیکنا علاوه بر این که تو زمین باغیرت بازی میکنن با این حرکات جوانمردانشون  مارو شاد و سربلند کردن

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۴۴ روز قبل

قبل از شروع بازی با استقلال خوزستان بازیکنای تیممون کاپشن خودشونو به کودکانی دادن که داشتن از سرما میلرزیدن دادن

بازیکنا علاوه بر این که تو زمین باغیرت بازی میکنن با این حرکات جوانمردانشون  مارو شاد و سربلند کردن

البته اینو هم میگفتی حسن جان که با رفتن به مرکز پیوند اعضا، و دلجویی از این عزیزان و اهدای کادو و در آخر با عضو شدن در این انجمن، هم الگوی مناسبی برای مردم عزیزمون هستند و هم کارهای خیرخواهانه انجام دادند....

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۴۴ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

[quote=HHH777]

البته اینو هم میگفتی حسن جان که با رفتن به مرکز پیوند اعضا، و دلجویی از این عزیزان و اهدای کادو و در آخر با عضو شدن در این انجمن، هم الگوی مناسبی برای مردم عزیزمون هستند و هم کارهای خیرخواهانه انجام دادند....

به خودم میبالم که طرفدار تیمی هستم که طرفدارانش به اخلاق بیشتر اهمیت میدن وآن را به زیبایی میشناسند
آواتار مهدیس صمدی
توسط   مهدیس صمدی   ۳۹۴۳ روز قبل

ما کلا تو  کار خیریم

آواتار عرفان ساسانی
توسط   عرفان ساسانی   ۳۹۴۳ روز قبل
نوشته شده توسط: مهدیس صمدی

ما کلا تو  کار خیریم

آواتار امین لنگرودی
توسط   امین لنگرودی   ۳۹۴۳ روز قبل

دوستان تهرانی استادیوم خالی نشانه چیست؟این است نشانه تشکرازتیم قهرمان وتاآن مرحله درآسیا صعودکرده؟درمقابل تیمهای متمول.الان هم که صدرجدوله.ازتعصب سرخها یادبگیریم وقتی تیمشان ته جدول بود کمترا  زسی هزاراستادیوم نبودند.من به نمایندگی همه شهرستانیهای عزیزازهمه بازیکنان متعصب این دوره .حاج آقا .کادرفنی بخصوص امیرخان تشکرمیکنم که بااین همه مشکلات متعصبانه تلاش میکنند قدردان هستیم وبدانیدروزداربی ازسراسرایران به حمایت شما خواهیم آمد.به امیدپیروزی در داربی

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۴۳ روز قبل

ما از این کارا میکنیم اونوقت لنگیا حتی تحمل صدرنشینی مارو توی سایتشون هم ندارن