شما حاضری در پرسپولیس بازی کنی ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » شما حاضری در پرسپولیس بازی کنی ؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 شما حاضری در پرسپولیس بازی کنی ؟ توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۰ روز قبل اگه الان به شما بگن که مثلا 300 میلیون بهتون میدن که بیایی توی پرسپولیس بازی کنی آیا می پذیری ؟ دختر خانما هم نظرشون رو بفرمایند مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۵۰ روز قبل نه. برای اینکه حاضر نیستم تو تیمی بازی کنم که افتخارش جام ولایت.انقدر به پیرهن تیمم عشق دارم که به تیمی مثل لنگ نفروشمش atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۰ روز قبل اصلا حتی یک لحظه حاضرم واسه روکش صندلی بازی کنم ولی برا لنگیا بازی نمیکنم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۵۰ روز قبل اگه الان به شما بگن که مثلا 300 میلیون بهتون میدن که بیایی توی پرسپولیس بازی کنی آیا می پذیری ؟ دختر خانما هم نظرشون رو بفرمایند اگه 300 میلیونم بدن حاضر نیستم که طرفدار لنگ بشم چه برسه به اینکه بخوام براشون بازی کنم....فک کردین ما هم مث بعضی از بازیکنای بی تعصب هستیم؟؟؟؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۰ روز قبل پس مسلمان چطوری تونست پیراهن قرمز رو به تن کنه ؟ مادرش که استقلالی اصیل و خودشم میخاست بیاد استقلال . ولی ذوب آهن گفت فقط این بازیکن رو به پرسپولیس میده . جریان چیه ؟ atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۰ روز قبل جریان چیز خاصی نیست تعصب استقلالی ندارند به راحتی آب خوردن تیم به پول میفروشند دقیقا عین بعضیا امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۴۹ روز قبل بستگی به مبلغ قرار دادش داره zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی بستگی به مبلغ قرار دادش داره شمام مث همون بعضیا {بازیکنا} هستین...!!!!!!!! atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی بستگی به مبلغ قرار دادش داره شما بهتره برید تو سایت باشگاه پرسپولیس در خواست کارت هواداری بدی نه بیای اینجا نظرای بچه های اس اس رو لایک بدی korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۴۹ روز قبل اگر تمام طلا های جهان رو به من بدن هیچ وقط حاظر نیستم تو تیم لنگی ها بازی کنم korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی بستگی به مبلغ قرار دادش داره خجالت بکش عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی بستگی به مبلغ قرار دادش داره به خودت می گی استقلالی خجالت بکش عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۴۷ روز قبل یه بار بابام لباس ورزشی ست قرمزخرید هنوز بهش دستم نزدم atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی یه بار بابام لباس ورزشی ست قرمزخرید هنوز بهش دستم نزدم به شما میگن استقلالی متعصب دمت گرم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی بستگی به مبلغ قرار دادش داره آقا جان نظرش رو گفته چرا بهش می پرید . خالا به چه مبلغی بستگی داره عزیزم ؟ شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۴۶ روز قبل هر موقع دیدم کل دنیا قرمز شده من بازم با همه وجودم آبیم و بین همشون میدرخشم.حالا چه برسه به اینکه یه 2تا ادم سالمم طرفدارلنگ نیس پردیس هواسی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۱۶:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط پردیس هواسی ۳۹۴۶ روز قبل دنِــــــــــــــــــــــــــا رو هم بهم بدن باز حاضر نیستم از جلوی باشگاه مزخرفشون رد شم...چ برسه به اینکه بخوام....استغفرالله....... پردیس هواسی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۱۶:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط پردیس هواسی ۳۹۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: پردیس هواسی دنیــــــــــــــا رو هم بهم بدن باز حاضر نیستم از جلوی باشگاه مزخرفشون رد شم...چ برسه به اینکه بخوام....استغفرالله....... korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=33333555] بستگی به مبلغ قرار دادش داره آقا جان نظرش رو گفته چرا بهش می پرید . خالا به چه مبلغی بستگی داره عزیزم ؟ جوفت تون در دهنتونو ببندید وگر نه می بندمش به شما توصیه می کنم برید تو سایت پرسپولیس korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۴۶ روز قبل مجید جون یه وقت از این همه شیرین زبونی چشت نکنن وای وای ! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: korosh zalaghi [quote=majidazar1360] [quote=33333555] بستگی به مبلغ قرار دادش داره آقا جان نظرش رو گفته چرا بهش می پرید . خالا به چه مبلغی بستگی داره عزیزم ؟ جوفت تون در دهنتونو ببندید وگر نه می بندمش به شما توصیه می کنم برید تو سایت پرسپولیسشما چرا اینقدر بد حرف میزنی ؟ هیچکس از بددهنی بزرگ نمیشه . ببین بقیه اینجوری حرف میزنن که شما اینجوری حرف میزنی عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=@@AASSAA@@] [quote=33333555] بستگی به مبلغ قرار دادش داره آقا جان نظرش رو گفته چرا بهش می پرید . خالا به چه مبلغی بستگی داره عزیزم ؟ جوفت تون در دهنتونو ببندید وگر نه می بندمش به شما توصیه می کنم برید تو سایت پرسپولیسشما چرا اینقدر بد حرف میزنی ؟ هیچکس از بددهنی بزرگ نمیشه . ببین بقیه اینجوری حرف میزنن که شما اینجوری حرف میزنی برای مجید متاسفم خوب نیست یه استقلالی این جوری حرف بزنه ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۴۳ روز قبل من یکی اگه بمیرم ( خدا نکنه ) لباس قرمز نمی پوشم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۳ روز قبل لطفا فقط راجع به موضوع صحبت کنید و به حاشیه نرید باران برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط باران برهانی ۳۹۴۲ روز قبل اصلا وابدا!!!!شما بگو واسه یه لحظه!!!!!!!!تصورش خییییییلی برام سخته ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل دولتی ۳۹۴۲ روز قبل واسچی سوال تخیولی میپرسین؟ تیمی کخ اصلان شخصیت با فرهنگ نداره 2 میلیاردم بدن ادم فهمیده هیچ وقت نمیره تو تیمش. تیمی که اون کار زشتو تو رشت انجام داد حیصیت ایران رو تو دنیا برد. تیمی که مدیر عاملش یه ادم پلدار نفهم که فقط بلد پول خرج کنه چیزی هم حالیش نیست. تیمی که مدیر عاملش تو برنامه های پر طرف دار ایران مثل نود میاد دهنشو باز میکنه هرچی دلش میخاد میگه نه یزره ادب داره نه شعور. تیمی که بازی کناش ادمای معتاد نیکوتینین. باسچی باید باید با این جور ادما هم تیمی باشم. تیمی که روز نامش تهمت ما روا به بازیکنای رقیبش میزنه اصلان لایق بازیکنای خوب نیست. اونایی بازی کنایی که توتیمشون هستن ادمای پول پرست تیم فروش بی همه چیزن ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل دولتی ۳۹۴۲ روز قبل نوشته شده توسط: ابولفضل دولتی واسچی سوال تخیولی میپرسین؟ تیمی کهاصلان شخصیت با فرهنگ نداره 2 میلیاردم بدن ادم فهمیده هیچ وقت نمیره تو تیمش. تیمی که اون کار زشتو تو رشت انجام داد حیصیت ایران رو تو دنیا برد. تیمی که مدیر عاملش یه ادم پلدار نفهم که فقط بلد پول خرج کنه چیزی هم حالیش نیست. تیمی که مدیر عاملش تو برنامه های پر طرف دار ایران مثل نود میاد دهنشو باز میکنه هرچی دلش میخاد میگه نه یزره ادب داره نه شعور. تیمی که بازی کناش ادمای معتاد نیکوتینین. باسچی باید باید با این جور ادما هم تیمی باشم. تیمی که روز نامش تهمت نا روا به بازیکنای رقیبش میزنه اصلان لایق بازیکنای خوب نیست. اونایی بازی کنایی که توتیمشون هستن ادمای پول پرست تیم فروش بی همه چیزن zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۴۲ روز قبل کی من؟عمرا این ننگ وتحمل کنم zahra nashenas جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra nashenas ۳۹۴۲ روز قبل دورازجون شما استقلالیا.ازیه ادم خنگ هم بپرسن بهش برمیخوره.پولاشونم ارزونیشون.میخوام این جورپولی نباشه فاطمه آبیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ دی ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه آبیان ۳۹۴۲ روز قبل فقط به دوشرط پرسپولیسی میشم زمانیکه پرسپولیس قبول کنه در برابر استقلال هیچه ویک ستاره تو اسیا حسرت پرسپولیسا دوم اینه پرسپولیس بشه زیرمجموعه تیم امید استقلال مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۲ روز قبل یعنی شماها از یک میلیارد می گذرید ؟ پس چرا این بازیکنا نمی گذرند ؟ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا