اطلاعاتی از هافبک جدید برزیلی لستقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اطلاعاتی از هافبک جدید برزیلی لستقلال سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 اطلاعاتی از هافبک جدید برزیلی لستقلال توسط سعید آقامحمدی ۳۹۵۳ روز قبل همین طور که می دونید . استقلال از قب خواستار گرفتن یک بازیکن هافبک برزیلی بوذ که این عمر به لف خدا محقق شد و این بازیکن امروز 92/10/14 وارد تهران شد. که قرار است فردا در تست پزشکی باشگاه شرکت کند. اطلاعاتی از سابقه بازی و بیوگرافی ایشان: نام این بازیکن 27 ساله «آنتونیو دیمورا کارواریو» و متولد 27 می 1986 در شهر سائوپائولو است. قد این بازیکن 1/76 سانتیمتر بوده و 67 کیلو وزن دارد. آنتونیو که در پست هافبک - مهاجم بازی میکند، فوتبال خود را از تیم ایتوانا آغاز کرد و در تیمهای بوآویستا، بوتافوگو، دوکی دی کاشیاس، سیآرا و ABC سابقه بازی دارد. آخرین تیم آنتونیو ABC نام داشت که در آن تیم به صورت قرضی بازی میکرد. لقب این بازیکن «تونی» است و در برزیل او را با این نام میشناسند. تونی 15 بار با پیراهن ABC به میدان رفت و تنها موفق به زدن یک گل شد. مدیربرنامههای این بازیکن در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ، از توافقات کامل این بازیکن با مسئولان باشگاه استقلال خبر داد و اعلام کرد تنها تست پزشکی تونی باقیمانده و اگر مشکلی پیش نیاید او فردا (یکشنبه) در تمرین استقلال شرکت خواهد کرد. اینم عکس این بازیکن ایشاالله تو استقلال با قهرمانی خوش میگذره zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۵۳ روز قبل خیلی ممنون اطلاعات خوبی بود امیدوارم واسه ی اس اس مثمر ثمر واقع بشه... atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۳ روز قبل ممنون از اطلاعات خوب و کاملتون دعا کنید مثل رینالدو نباشه چون هرکی که بریزیلی باشه لزوما خوب نیست محمد زمانیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد زمانیان ۳۹۵۳ روز قبل فک کنم خیلی فرز باشه atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد زمانیان فک کنم خیلی فرز باشه اگر این فکرا به واقعیت بپیونده که خیلی عالیه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۵۳ روز قبل تو تیمای سر شناسی نبوده و به نظر من میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۵۲ روز قبل از اطلاعات خوبت ممنونم سعید جان فقط امیدوارم که بدرد تیم بخوره و نیومده مصدوم نشه که باید کلی پول بیت المال و حرومش کرد!!!!! البته من با میدون دادن به ایمان باصفا که هم ایرانیه و هم آینده دار، بیشتر موافقم...!!! مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۳۹۵۲ روز قبل امیدوارم بدرد استقلال بخوره . ولی من چشمم آب نمیخوره .شک نکنید لاوره دوم خواهد بود . مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۵۰ روز قبل امیدوارم بدرد تیم بخوره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۰ روز قبل اولش که تعریف میکنن و آخرش دعوا atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۰ روز قبل فعلا که ظاهرا قرار داد بست ببینیم چه گلی به سر تیم میزنه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۴۹ روز قبل انشالله که باهاش قهرمان لیگ میشیم atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی انشالله که باهاش قهرمان لیگ میشیم تا این حد که نه ولی امیدوارم موثر باشه نه مثل نیکبخت شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۴۸ روز قبل بازم با این وضع بازیکنا ک دارن میرن خداروشکر حداقل یکی اومد!!! atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری بازم با این وضع بازیکنا ک دارن میرن خداروشکر حداقل یکی اومد!!! امیدوار نباش اینم یه فصل میمونه بعدش میره پی کارش مثل همه که اوندن اس اس و رفتن عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi فعلا که ظاهرا قرار داد بست ببینیم چه گلی به سر تیم میزنهبهترین برزیلی استقلال جان وارییو بود خدا کنه مثل اون باشه شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=shabnam] بازم با این وضع بازیکنا ک دارن میرن خداروشکر حداقل یکی اومد!!! امیدوار نباش اینم یه فصل میمونه بعدش میره پی کارش مثل همه که اوندن اس اس و رفتنبابا در همون حدم جای امیدواری داره من نگران بودم به علت کمبود بازیکن ژنرال خودش بره تو زمین پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا