امدن شیث به اس اس تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » امدن شیث به اس اس افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 امدن شیث به اس اس توسط افسانه طرقیان ۳۹۵۱ روز قبل میتونه بدترین خبری باشه که استقلالی ها میشنوند..دور از جون مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۱ روز قبل شیث که رفت مس مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۴۹ روز قبل اگه یه روزی شیث بیاد استقلال یکی از بدترین خبرهایی میشه که تاحالا به من دادن atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۴۹ روز قبل خدانکنه ما حاضیریم یه عالمع نیکبخت بیاد اس اس ولی یه دونه شیث نیاد که فاتحه تیم رو باید خوند عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۴۷ روز قبل دیگه دارم دق می کنم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا