شانس بیاریم دربی مساوی شه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » شانس بیاریم دربی مساوی شه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 شانس بیاریم دربی مساوی شه توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۴۹ روز قبل با این اوضاع و شرایط و حواشی تیم من فکر میکنم دربی رو خدا نکرده از دست بدیم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۴۹ روز قبل با این اوضاع و شرایط و حواشی تیم من فکر میکنم دربی رو خدا نکرده از دست بدیم ولی من اینطوری فکر نمیکنم و یکمم امیدوارم...آخه بچه های تیم معمولا تو سختی ها خودشونو بهتر نشون میدن... atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۴۹ روز قبل منم همین حس رو داشتم وفکر می کردم دربی یا مساوی میشه یا باخت واسه اس اسه ولی الانه دیگه به بچه های تیم ایمان داریم ومیدونیم بازیکنای اس اس مردای روزای سختند و اتفاقا خوب امتحان پس دادن korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=33333555] با این اوضاع و شرایط و حواشی تیم من فکر میکنم دربی رو خدا نکرده از دست بدیم ولی من اینطوری فکر نمیکنم و یکمم امیدوارم...آخه بچه های تیم معمولا تو سختی ها خودشونو بهتر نشون میدن... حرف بد نزن به امید خدا لنگی هارا سوراخ می کنیم مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۴۸ روز قبل به امید خدا دربی میبریم atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۴۸ روز قبل حتی اگه مساوی بشه بازم ما بردیم ولی شک نکن دربی برد باماست zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi حتی اگه مساوی بشه بازم ما بردیم ولی شک نکن دربی برد باماست ایشالله... korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi حتی اگه مساوی بشه بازم ما بردیم ولی شک نکن دربی برد باماست ایول! عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=33333555] با این اوضاع و شرایط و حواشی تیم من فکر میکنم دربی رو خدا نکرده از دست بدیم ولی من اینطوری فکر نمیکنم و یکمم امیدوارم...آخه بچه های تیم معمولا تو سختی ها خودشونو بهتر نشون میدن... درست میگی....مثالش اینه که استقلال با این همه مصدوم وبازی کن هایی که از استقلال رفتن صدر جدوله ولی پرس پلیس با این همه امادگی دومه......فکر کنید اگه همه ی بازی کن ها بودند چی می شد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی [quote=zahra*ss*7777777*4444444] [quote=33333555] با این اوضاع و شرایط و حواشی تیم من فکر میکنم دربی رو خدا نکرده از دست بدیم ولی من اینطوری فکر نمیکنم و یکمم امیدوارم...آخه بچه های تیم معمولا تو سختی ها خودشونو بهتر نشون میدن... درست میگی....مثالش اینه که استقلال با این همه مصدوم وبازی کن هایی که از استقلال رفتن صدر جدوله ولی پرس پلیس با این همه امادگی دومه......فکر کنید اگه همه ی بازی کن ها بودند چی می شد مثل اینکه یادتون رفته مربی استقلال امیرخانه و البته متخصص دربی مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۳۹۴۶ روز قبل امیدوارم استقلال ببره ولی یکم هم واقع بین باشین . دیگه مهاجمای آماده پرسپولیس مهاجمای داماش و راه آهن و استقلال خوزستان نیستن . خودتونم قبول کنید اگه اون توپهای میلاد امروز گل میشد بازی رو باخته بودیم . پس دفاعهای ما باید خیلی حواسشون رو جمع کنن . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۴۵ روز قبل نوشته شده توسط: مهدی خلیلی شهنا امیدوارم استقلال ببره ولی یکم هم واقع بین باشین . دیگه مهاجمای آماده پرسپولیس مهاجمای داماش و راه آهن و استقلال خوزستان نیستن . خودتونم قبول کنید اگه اون توپهای میلاد امروز گل میشد بازی رو باخته بودیم . پس دفاعهای ما باید خیلی حواسشون رو جمع کنن . ولی با این حال ما هم استقلال هستیم و بازیکنای استقلال مرد روز های سختن...ولی تو همون بازیهای اس خوزستان و راه آهن و داماش خیلی از بازیکنامونو نداشتیم و متاسفانه و تو شرایط و کیفیت بازی ها هم تاثیرشو گذاشت ولی امیدوارم واسه ی دربی برسن که در این صورت همون مهاجمای آماده لنگ هم هیچ کاری نمی تونن بکنن.... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۵ روز قبل به نظرم یا مساوی میشه یا یک بر 0 استقلال برنده میشه حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۴۴ روز قبل آدم ناامیدی نیستم ولی خدا این دربیو به خیر بگذرونه با رفتن پژمان دفاع ضعیف شده امیدوارم آندو بتونه مثل همیشه عالی باشه ان شاا... برد با ماست علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۴۴ روز قبل برگ برنده استقلال امیر قلعه نویی مطمئنم که برای این بازی برنامه دارد حسن امیر اینه که هیجان زده نمیشه وبا تدبیر کارشو انجام میده برای استقلال یک مساوی هم خیلی خوبه و فاصله 4 امتیازی را حفظ میکنه ولی پرسپولیس فقط دنبال برده واین میتونه برای ما برگ برنده باشه واگر بچه ها با آرامش بازی را دنبال کنند میتو انند بر بازی سوار وحتی برنده بازی باشند وبه نظرم این بازی مساوی نمیشه فقط نیمه اول بچه ها باید خیلی بادقت کار کنند واگر گل نخوریم تیم پرسپولیس هر چی به آخر بازی برسیم احساسی تر بازی میکنه وما خیلی راحت میتونیم برنده باشیم عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۴۳ روز قبل خدا کنه ببریم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۴۳ روز قبل فشار روی پرسپولیسه . چون اونا فقط برد میخان . ولی ما نه . بنابراین ما روانتر بازی میکنیم و اونا انتحاری که این می تونه با ضد حمله زدن به نفع ما بشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا