درخواست از طرفداران آبی همیشه قهرمان.

آواتار اصغر خلیلی
درخواست از طرفداران آبی همیشه قهرمان.
توسط   اصغر خلیلی   ۳۹۵۸ روز قبل

دوستان از شما در خواست دارم گاهی اوقات سایت خبرگذاری ها و مجلات را مرور کنید و در نظرسنجی ها شرکت کنید. ببینید این لنگی ها چه کامنت های برای استقلال و بازیکنانشان می گذارند. شما هم جواب آنها را بدهید. بگذریم که اکثر سایتها برای لنگی ها جان می دهند اما ما هم نباید اجازه دهیم آنها هر کامنتی را بدون جواب بگذارند.

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۵۸ روز قبل

دوستان از شما در خواست دارم گاهی اوقات سایت خبرگذاری ها و مجلات را مرور کنید و در نظرسنجی ها شرکت کنید. ببینید این لنگی ها چه کامنت های برای استقلال و بازیکنانشان می گذارند. شما هم جواب آنها را بدهید. بگذریم که اکثر سایتها برای لنگی ها جان می دهند اما ما هم نباید اجازه دهیم آنها هر کامنتی را بدون جواب بگذارند.

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۵۸ روز قبل

آره منم تو چند خبرگزاری دیدم .

آواتار رضا کوراوند
توسط   رضا کوراوند   ۳۹۵۷ روز قبل
ازشووووووووووووووون متنفرررررررررررررررررم تو این دنیا از هیچ چیز و هیچ کس بدم نیاد ولی از همهی این لنگیا ی دروغ گو حسود نامرد تفرقه افکن بی شعور و بی سواد متنفرم
آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۵۷ روز قبل
نوشته شده توسط: رضا کوراوند

من که همین کارو میکنم.....ممنون بابت این حرفتون و تذکر بجاتون

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۵۷ روز قبل

تا حالا دقت کردین وقتی یه نفر پیش یه نفر دیگه کم میاره شروع میکنه به فحاشی و بدوبیراه گفتن تا مثلا یه جورایی کمبودهاشو تلافی کرده باشه !!!؟؟ این یه ضعفه بسیار بزرگه که معمولا آدما از خودشون نشون میدن! و اگر یه مقدار فرصت طلب باشین، خیلی راحت میتونین طرف مقابلتونو بقول معروف بسوزونین!!! البته همه تیم رقیب هم نه! ولی اکثرشون چون از هر لحاظ درمقابل تیم ما پایین ترن،! دست به این کار میزنن!!! به نظر من نباید بهشون فحاشی کرد! توی سایت های اجتماعی از این قبیل کتیبه ها و کامنت ها زیاده! مثلا میگن پرچم کدوم تیم بالاست؟! و خودمن هرجا بوده فقط یه جمله نوشتم: خب معلومه دیگه،،،! پرافتخارترین تیم باشگاهی تاریخ فوتبال ایران، استقلال قهرمان....(این جمله رو توی سایت خودمون هم زیاد بکار بردم) دقیقا همین جمله! نه اهانتی و نه فحاشی! تازه  تیم محبوبم رو با عزت تر و بزرگتر و البته هوادارشو هم با ادب جلوه دادم... هرچند هم بعنوان کامنت، و هم بعنوان پیام خصوصی حرفهای زیادی شنیدم ولی بازهم سعی کردم که خیلی مودبانه، فقط بسوزونم!!! وبنظرمن شما دوستان عزیز هم سعی کنید با جمله های خوب و تاثیر گذار، فقط بسوزونید! نه فحاشی و نه بی ادبی...!

البته ببخشید،! من کوچیکتر از اونی هستم که بخوام اظهار نظر کنم و شما ماشاء الله همگی استادین....!!!

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۵۷ روز قبل

آقا میثم نکته های شما بسیار خوب هستند پس ناراحت نباشین من پشت سرتونم

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۵۷ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

آقا میثم نکته های شما بسیار خوب هستند پس ناراحت نباشین من پشت سرتونم

مرسی سعید جان.... و از اینکه هوای پشت سرم و داری ممنونم...!

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۵۷ روز قبل

بابا اختیار دارین کاری جز وظیفه انجام نمیدم . مث ی برادرپشتت هستم

آواتار عرفان ساسانی
توسط   عرفان ساسانی   ۳۹۵۶ روز قبل
نوشته شده توسط: رضا کوراوند

ازشووووووووووووووون متنفرررررررررررررررررم تو این دنیا از هیچ چیز و هیچ کس بدم نیاد ولی از همهی این لنگیا ی دروغ گو حسود نامرد تفرقه افکن بی شعور و بی سواد متنفرم
من همین نظرو دارم   نامردای...............فحش ...#########..####.##.#

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۵۴ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

تا حالا دقت کردین وقتی یه نفر پیش یه نفر دیگه کم میاره شروع میکنه به فحاشی و بدوبیراه گفتن تا مثلا یه جورایی کمبودهاشو تلافی کرده باشه !!!؟؟ این یه ضعفه بسیار بزرگه که معمولا آدما از خودشون نشون میدن! و اگر یه مقدار فرصت طلب باشین، خیلی راحت میتونین طرف مقابلتونو بقول معروف بسوزونین!!! البته همه تیم رقیب هم نه! ولی اکثرشون چون از هر لحاظ درمقابل تیم ما پایین ترن،! دست به این کار میزنن!!! به نظر من نباید بهشون فحاشی کرد! توی سایت های اجتماعی از این قبیل کتیبه ها و کامنت ها زیاده! مثلا میگن پرچم کدوم تیم بالاست؟! و خودمن هرجا بوده فقط یه جمله نوشتم: خب معلومه دیگه،،،! پرافتخارترین تیم باشگاهی تاریخ فوتبال ایران، استقلال قهرمان....(این جمله رو توی سایت خودمون هم زیاد بکار بردم) دقیقا همین جمله! نه اهانتی و نه فحاشی! تازه  تیم محبوبم رو با عزت تر و بزرگتر و البته هوادارشو هم با ادب جلوه دادم... هرچند هم بعنوان کامنت، و هم بعنوان پیام خصوصی حرفهای زیادی شنیدم ولی بازهم سعی کردم که خیلی مودبانه، فقط بسوزونم!!! وبنظرمن شما دوستان عزیز هم سعی کنید با جمله های خوب و تاثیر گذار، فقط بسوزونید! نه فحاشی و نه بی ادبی...!

البته ببخشید،! من کوچیکتر از اونی هستم که بخوام اظهار نظر کنم و شما ماشاء الله همگی استادین....!!!

کاملا موافقم

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۵۴ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

عالی بود باید روش طرفداران حجازی وسایر آبیها با بقیه فرق کند
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۵۳ روز قبل

ولی بچه ها به سایت خودمون هم سر نمی زنن چه برسه به سایتهای دیگه

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۳۹۵۰ روز قبل
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

ولی بچه ها به سایت خودمون هم سر نمی زنن چه برسه به سایتهای دیگه

خب اینم دلایل خاص خودشوداره.

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۵۰ روز قبل

از بچه ها میخام که به سایت خودمون هم سر بزنن و نظر بدن و فعالیت داشته باشن . اصلا هم مثل بعضیا قهر نکنن

آواتار امیر حسین گودرزی
توسط   امیر حسین گودرزی   ۳۹۴۹ روز قبل

تو کجا؟

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۴۹ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی

تو کجا؟

تو خیلی از سایتهای دیگه! مثلا سایهای اجتماعی مثل کلوب!!!!!! البته فقط هوادارای لنگ اهانت نمیکنند!؟ هواداری سیاهان و تراختور هم....!!!؟؟؟

آواتار atiye zalaghi
توسط   atiye zalaghi   ۳۹۴۹ روز قبل
اگه اونا توبقیه سایتا علیه اس اس پیام بدن یکی از ستاره های اس اس کم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بذار انقدر بگند تا همه سایتا پر بشن مهم ماییم که تا آخر پشت اس اس هستیم