مخصوص خانوم های سایت و ورود اقایان ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مخصوص خانوم های سایت و ورود اقایان ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 مخصوص خانوم های سایت و ورود اقایان ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! توسط مهسا صادقی ۴۰۴۲ روز قبل اینطور که معلوم این اقایون ورزشگاه وکه از ماگرفتن براشون بس نبود حالا می خوان هوادار بودنمون رو هم ازمون بگیرن اگه دست بکار نشیم این ها دست به یکی میکنن ودیگه ورد خانم ها به سایت هم ممنوع میشه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۲ روز قبل نه مهسا جان عزیزم قرار نیست کار اشتباه یک نفر و به پای بقیه نوشت همه از ما حمایت کردن .....خیالت راحت باشه و اصلا این فکرارو نکن....سایت مخصوص هوادارهاست خانم و آقا فرقی نداره..... مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار نه مهسا جان عزیزم قرار نیست کار اشتباه یک نفر و به پای بقیه نوشت همه از ما حمایت کردن .....خیالت راحت باشه و اصلا این فکرارو نکن....سایت مخصوص هوادارهاست خانم و آقا فرقی نداره..... امید وارم این طور باشه عاطفه خاکباز جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط عاطفه خاکباز ۴۰۴۱ روز قبل زیادی خودتونو عصبانی نکنین!مردا همیشه فکر میکنن بهتر از زنان ولی اینطور ک نیست.سایت مال همه هست تازه اقایون باید ب حضور فعال ما افتخار هم بکنند. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۱ روز قبل حرف دوستان کاملا درسته ولی بهتره این بحث رو دیگه ادامه ندیم و همین جا تمومش کنیم . مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۱ روز قبل کی به شما گفته که دیگه به سایت خودتون نیایید ؟ اینجا خونه شماست و ما هم یک خانواده بزرگ . در این خانواده یکی حرف گوشکن میشه و یکی هم ی خورده شیطون و سر به هوا . دعوای درون خانوادگی هم همیشه هست . اتفاقا تعصب خانمها خیلی بیشتر از آقایونه و مطمئنم اگر روزی ورود خانمها به استادیوم آزاد بشه در هر بازی بالای 90هزار تماشاگر داریم لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر کی به شما گفته که دیگه به سایت خودتون نیایید ؟ اینجا خونه شماست و ما هم یک خانواده بزرگ . در این خانواده یکی حرف گوشکن میشه و یکی هم ی خورده شیطون و سر به هوا . دعوای درون خانوادگی هم همیشه هست . اتفاقا تعصب خانمها خیلی بیشتر از آقایونه و مطمئنم اگر روزی ورود خانمها به استادیوم آزاد بشه در هر بازی بالای 90هزار تماشاگر داریم من از طرف خانوما از آقایونی مثل شما تشکر میکنم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۰ روز قبل به امید روزی که خانمها بتونن به ورزشگاهها برن و تیم محبوبشون رو تشویق کنن و نشون بدن که طرفداری یعنی چی . دنیا کیانی منش جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۴:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا کیانی منش ۴۰۴۰ روز قبل حق با همه ی شماست زن مرد مهم نیست مهم استقلاله که به پشتیبانی ما هوادارا نیاز داره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۹ روز قبل کاملا درسته . جنسیت اصلا مهم نیست . امیدوارم این دوستمون متوجه اشتباه مهلکش شده باشه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۳۹ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر کاملا درسته . جنسیت اصلا مهم نیست . امیدوارم این دوستمون متوجه اشتباه مهلکش شده باشه انشالله که شده....... هانیه ایمانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط هانیه ایمانی ۴۰۳۸ روز قبل بچه ها فراموش نکنید که ما برای چی اینجا جمع شدیم نه برای زن ومرد بودن نه دعوا نه استادیوم بلکه فقط بخاطر اینه که همه مون ابی دل هستیم پس این بحث هاروتمومش کنید.. محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: هانیه ایمانی بچه ها فراموش نکنید که ما برای چی اینجا جمع شدیم نه برای زن ومرد بودن نه دعوا نه استادیوم بلکه فقط بخاطر اینه که همه مون ابی دل هستیم پس این بحث هاروتمومش کنید.. نخوایم تمومش کنیم چی؟اصلا بیا من و تو با هم دوست بشیم خوبه؟ محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر کاملا درسته . جنسیت اصلا مهم نیست . امیدوارم این دوستمون متوجه اشتباه مهلکش شده باشه بابا سوپر من!الان اینجوری میخوایی خودتو تو دل خانما جا کنی بگن وای چه پسر خوبی؟حالت خوبه؟ محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی حرف دوستان کاملا درسته ولی بهتره این بحث رو دیگه ادامه ندیم و همین جا تمومش کنیم . چرا؟بحث خوبیه!شما ادامه بده فیلسوف تالار1شما ادامه بده که تریپ برداشتی! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار نه مهسا جان عزیزم قرار نیست کار اشتباه یک نفر و به پای بقیه نوشت همه از ما حمایت کردن .....خیالت راحت باشه و اصلا این فکرارو نکن....سایت مخصوص هوادارهاست خانم و آقا فرقی نداره..... من دیوونه این مرامت به خدا!چرا انقدر باحالی اخه!چرا هوادار خانم و آقا خیلی فرق داره!خصوصا اگه مثل تو باشن!!!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۷ روز قبل اولا تو نه و شما . دوما واقعا دیگه داری شورشو در میاری . کی میخای اصلاح بشی ؟ مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۳۷ روز قبل مرسی محمد آقا که منو فیلسوف می دونی این سایت فیلسوف کم داشت ممنون که هوای سایت رو دارید مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۶ روز قبل تو باید دروازه بان بشی . ی تنه حریف یازده نفر میشی لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۳۶ روز قبل ی روز در میون میاد اظهار نظر میکنه و میره خونشون مارال فرامرزی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۸:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مارال فرامرزی ۳۹۹۰ روز قبل نه عزیزم این طور نیست سخت در اشتباهی مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۸ روز قبل چی اینطوری نیست ؟ ابولفضل دولتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل دولتی ۳۹۸۷ روز قبل چه ربطی داره مسئولین نمیزارن خانوم ها بیان ورزشگاه پای چند نفر دیگه چرا مینویسید؟ تازشم کی شمارو میخاد ازسایت بندازه بیرون. به خدا من یکی انقدر دوست دارم دخترا بجای پسرا یه بار برن استادیوم تا ببینیم چند مرده حلاجن. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: ابولفضل دولتی چه ربطی داره مسئولین نمیزارن خانوم ها بیان ورزشگاه پای چند نفر دیگه چرا مینویسید؟ تازشم کی شمارو میخاد ازسایت بندازه بیرون. به خدا من یکی انقدر دوست دارم دخترا بجای پسرا یه بار برن استادیوم تا ببینیم چند مرده حلاجن. ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۶۰ روز قبل خوبه نوشتید آقایون وارد نشن اگه نمی نوشتی چی می شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی اصلا اینطوری نیست مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۰ روز قبل نوشته شده توسط: ملیکا مهاجرانی خوبه نوشتید آقایون وارد نشن اگه نمی نوشتی چی می شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی اصلا اینطوری نیست خواهشا باعث تفرقه افکنی نشیم . مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۵۳ روز قبل به اونا چه ربطی داره. دیدیم تو بازیا دیگه کسی نمیره اگه بزارن خانم ها به استادیوم برن تعدادشون از آقایون خیلی بیشتره و خوبه نوشتن آقایون وارد نشن. atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۳ روز قبل اگه خانوما برن ورزشگاه دیگه آقایون باید سرپا فوتبال رو تماشا کنند مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi اگه خانوما برن ورزشگاه دیگه آقایون باید سرپا فوتبال رو تماشا کنندعمرا atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=@!$(ss)$!@] اگه خانوما برن ورزشگاه دیگه آقایون باید سرپا فوتبال رو تماشا کنندعمرا حتما شک نکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi حرف یه نفرو نباید به پای همه ریخت....بعضی از آقایون فک می کنن خییییییییییییلی حالیشونه و میگن دخترا رو چه به فوتبال نگاه کردن!!!!!!!! یکی از آقایون واسم پیام فرستاده میگه دخترا از کجا میدونن که چه کسی تو فوتبال خوبه یا بد یا بهترینه بعدشم میگه دخترا همشون قرمزن چون اکثر لباساشون قرمزه...!!!!!!!!!جون من این آقای مغز متفکر و می بینین که چجوری می حرفه....به هر حال من که حرفاشو به پای همه ی آقایون نذاشتم چون میدونم همه این اعتقادو ندارم لطفا شمام به دل نگیرین... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 حرف یه نفرو نباید به پای همه ریخت....بعضی از آقایون فک می کنن خییییییییییییلی حالیشونه و میگن دخترا رو چه به فوتبال نگاه کردن!!!!!!!! یکی از آقایون واسم پیام فرستاده میگه دخترا از کجا میدونن که چه کسی تو فوتبال خوبه یا بد یا بهترینه بعدشم میگه دخترا همشون قرمزن چون اکثر لباساشون قرمزه...!!!!!!!!!جون من این آقای مغز متفکر و می بینین که چجوری می حرفه....به هر حال من که حرفاشو به پای همه ی آقایون نذاشتم چون میدونم همه این اعتقادو ندارم لطفا شمام به دل نگیرین... شما هم مثل ما دوبار برید استادیوم و بازی کسل کننده رو ببینید دیگه حرف از رفتن نمی زنید zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=zahra*ss*7777777*4444444] حرف یه نفرو نباید به پای همه ریخت....بعضی از آقایون فک می کنن خییییییییییییلی حالیشونه و میگن دخترا رو چه به فوتبال نگاه کردن!!!!!!!! یکی از آقایون واسم پیام فرستاده میگه دخترا از کجا میدونن که چه کسی تو فوتبال خوبه یا بد یا بهترینه بعدشم میگه دخترا همشون قرمزن چون اکثر لباساشون قرمزه...!!!!!!!!!جون من این آقای مغز متفکر و می بینین که چجوری می حرفه....به هر حال من که حرفاشو به پای همه ی آقایون نذاشتم چون میدونم همه این اعتقادو ندارم لطفا شمام به دل نگیرین... شما هم مثل ما دوبار برید استادیوم و بازی کسل کننده رو ببینید دیگه حرف از رفتن نمی زنید بله حق با شماست ولی مهم اینه که هر وقت دیدم تیمم احتیاج به حمایت داره میرفتم ورزشگاه نه مث بعضیا که فقط دربی رو میرن ورزشگاه... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=majidazar1360] حرف یه نفرو نباید به پای همه ریخت....بعضی از آقایون فک می کنن خییییییییییییلی حالیشونه و میگن دخترا رو چه به فوتبال نگاه کردن!!!!!!!! یکی از آقایون واسم پیام فرستاده میگه دخترا از کجا میدونن که چه کسی تو فوتبال خوبه یا بد یا بهترینه بعدشم میگه دخترا همشون قرمزن چون اکثر لباساشون قرمزه...!!!!!!!!!جون من این آقای مغز متفکر و می بینین که چجوری می حرفه....به هر حال من که حرفاشو به پای همه ی آقایون نذاشتم چون میدونم همه این اعتقادو ندارم لطفا شمام به دل نگیرین... شما هم مثل ما دوبار برید استادیوم و بازی کسل کننده رو ببینید دیگه حرف از رفتن نمی زنید بله حق با شماست ولی مهم اینه که هر وقت دیدم تیمم احتیاج به حمایت داره میرفتم ورزشگاه نه مث بعضیا که فقط دربی رو میرن ورزشگاه... این حرف شما تا 10سال پیش درست بود ولی الان و برای این بازیکنا بری استادیوم ، محاله atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۰ روز قبل به نظر من بهتره این دربی رو کسی ورزشگاه نره چون یه حسی بهم میگه با این همه بازیکن که از اس اس پر شدند اس اس بازی رو عمرا ببره شایدم به زور مساوی کنه علیرضا قدرتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۲۱:۴۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا قدرتی ۳۹۴۹ روز قبل گفتین ورود آقایون ممنوع ولی من کنجکاو شدم اومدم ..ما آدمها اینجوری هستیم وقتی تو یه کاری محدود بشیم دوست داریم اون کار رو انجام بدیم اما درمورد سوالت هوادار مرد و زن نداره الان بازیهای باشگاههای خارجی رو که نگاه میکنه آدم لذت میبره میبنه یه پیر زن یا پیرمرد نشستن با خیال راحت از بازی لذت میبرند ای کاش شرایط فراهم میشد خانمها هم میرفتند استادیوم شاید اولش یه ذره مشکل باشه با فرهنگ سازی میشه درستش کرد اما من فکر میکنم هوادارای خانم استقلال باید بیشتر باشند چون تو فک وفامیل از خانمها هر کی میپرسم استقلالیند به هر حال زن و مرد نداره مهم اینه که ما آبی هستیم . عاشق استقلال . ...برم که الان تمرین استقلال شروع میشه برسم به تمرین...... کیمیا صلواتی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کیمیا صلواتی ۳۹۴۹ روز قبل باعرض سلام بله من هم امیدوارم که روزی هم خانومها بتوانند به استادیوم بروند .چرا که نه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا