حمایت از نکونام در بازی ها تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حمایت از نکونام در بازی ها سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 حمایت از نکونام در بازی ها توسط سعید آقامحمدی ۳۹۴۹ روز قبل شاید شنیدید که نکونام داره از اس اس جدا میشه اونم به خاطر اختلافات داخل باشگاه . از همتون می خوام به اونایی که به ورزشگاه میرن هرچی از دستشون برمیاد برای نگهداشتن نکو انجام بدن.نکواز این ناراحته که چرا به منتظری که رفت لقب اسطوره دادن و منی که .... خواهشا ازش تو ورزشگاه حمایت کنین واقعا حیفه که از دست بدیمش شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۴۹ روز قبل اره منم موافقم واقعا بازیکن خوبیه حیفه که بره لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۴۹ روز قبل آره خواهش میکنم اگه میرید ورزشگاه حمایتش کنین از دست طرفدارا همین برمیاد فقط مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۴۹ روز قبل ما که نمیتونیم بریم ورزشگاه اونایی که میرن خواهش میکنم از جواد حمایت کنن علیرضا قدرتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۲۱:۴۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا قدرتی ۳۹۴۹ روز قبل به نظر من جواد یک برند واسه اس اس و خیلی خوب میدونم که جواد عاشق استقلاله اما خداییش باید استقلالی ها چه هواداران باشگاه چه کادر فنی چه مدیرای باشگاه به جواد بیشتر اهمیت بدن بهش احترام بذارن شما همین روباهیان رو ببین واسه گرفتن مسلمان خودش پا میشه میره اصفهان وقتی یه بازیکن میبینه یک مدیر اینقدر واسش ارزش قائله استقلالی هم باشه میره پرسپولیس الان بازیکنهای باشگاه بخوان حاجی رو ببینند باید هفت خوان رو رد کنند به نظرم از لحاظ مدیریتی باشگاه ما مشکل داره آدم های باسوادی تو باشگاه نیستند باید واسه بازیکن ارزش قائل شد مخصوصا اون بازیکن جواتی باشه که بسیار انسانی شریف و دوست داشتنیه به نظر من ناز جواد رو باید خرید چون ارزش داره اما نظر من اینه که هواداران به کد هواداریش پیام بدن و بهش بگن که واسش ارزش قائلند و از رفتاری که تو استقلال باهاش میشه ناراحتند امیدوارم یه روز امثال جواد داش علی منصوریان و آدم های باشخصیت که تو استقلال هم کم نداریم بیان تو استقلال و باشگاه استقلال واقعا مثل یک باشگاه و با یک پرستیژ خاص اداره بشه نه هر دمبیلی ....ببخشید پر حرفی کردم ... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا قدرتی به نظر من جواد یک برند واسه اس اس و خیلی خوب میدونم که جواد عاشق استقلاله اما خداییش باید استقلالی ها چه هواداران باشگاه چه کادر فنی چه مدیرای باشگاه به جواد بیشتر اهمیت بدن بهش احترام بذارن شما همین روباهیان رو ببین واسه گرفتن مسلمان خودش پا میشه میره اصفهان وقتی یه بازیکن میبینه یک مدیر اینقدر واسش ارزش قائله استقلالی هم باشه میره پرسپولیس الان بازیکنهای باشگاه بخوان حاجی رو ببینند باید هفت خوان رو رد کنند به نظرم از لحاظ مدیریتی باشگاه ما مشکل داره آدم های باسوادی تو باشگاه نیستند باید واسه بازیکن ارزش قائل شد مخصوصا اون بازیکن جواتی باشه که بسیار انسانی شریف و دوست داشتنیه به نظر من ناز جواد رو باید خرید چون ارزش داره اما نظر من اینه که هواداران به کد هواداریش پیام بدن و بهش بگن که واسش ارزش قائلند و از رفتاری که تو استقلال باهاش میشه ناراحتند امیدوارم یه روز امثال جواد داش علی منصوریان و آدم های باشخصیت که تو استقلال هم کم نداریم بیان تو استقلال و باشگاه استقلال واقعا مثل یک باشگاه و با یک پرستیژ خاص اداره بشه نه هر دمبیلی ....ببخشید پر حرفی کردم ... مگه بازیکنا، کد هواداری دارن؟! اگر اینطوریه، و اگر شما میدونی که کدش چنده؟! لطفا بما بده تا براش پیام بفرستیم...!!! امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۹۴۹ روز قبل موافقم جواد حتی اگه خوبم بازی نکنه برا اس اس یه وزنس atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۴۹ روز قبل امیدوارم هر مشکلی که هست سریع حل بشه و جواد دیگه از اس اس نره چون واقعا جواد در بد بینانه ترن حالتم یه ترسه بزرگه واسه لنگیا korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۴۹ روز قبل یکی از بهترین بازی کنان اس اس جواده ومن بارفتن جواد مخالفم علیرضا قدرتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۲۱:۴۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا قدرتی ۳۹۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=alireza7777]به نظر من جواد یک برند واسه اس اس و خیلی خوب میدونم که جواد عاشق استقلاله اما خداییش باید استقلالی ها چه هواداران باشگاه چه کادر فنی چه مدیرای باشگاه به جواد بیشتر اهمیت بدن بهش احترام بذارن شما همین روباهیان رو ببین واسه گرفتن مسلمان خودش پا میشه میره اصفهان وقتی یه بازیکن میبینه یک مدیر اینقدر واسش ارزش قائله استقلالی هم باشه میره پرسپولیس الان بازیکنهای باشگاه بخوان حاجی رو ببینند باید هفت خوان رو رد کنند به نظرم از لحاظ مدیریتی باشگاه ما مشکل داره آدم های باسوادی تو باشگاه نیستند باید واسه بازیکن ارزش قائل شد مخصوصا اون بازیکن جواتی باشه که بسیار انسانی شریف و دوست داشتنیه به نظر من ناز جواد رو باید خرید چون ارزش داره اما نظر من اینه که هواداران به کد هواداریش پیام بدن و بهش بگن که واسش ارزش قائلند و از رفتاری که تو استقلال باهاش میشه ناراحتند امیدوارم یه روز امثال جواد داش علی منصوریان و آدم های باشخصیت که تو استقلال هم کم نداریم بیان تو استقلال و باشگاه استقلال واقعا مثل یک باشگاه و با یک پرستیژ خاص اداره بشه نه هر دمبیلی ....ببخشید پر حرفی کردم ... مگه بازیکنا، کد هواداری دارن؟! اگر اینطوریه، و اگر شما میدونی که کدش چنده؟! لطفا بما بده تا براش پیام بفرستیم...!!! رقم 6 رو به 201020 بفرست البته همراه اول میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا قدرتی 6 رو به 201020 بفرست البته همراه اول مرسی.... مورد خوبیه که برای تمام بازیکنا انجام بشه....!!! عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۴۷ روز قبل هر کاری ازم بر بیاد می کنم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا