امدن شیث به اس اس تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » امدن شیث به اس اس افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 امدن شیث به اس اس توسط افسانه طرقیان ۳۹۵۱ روز قبل دور از جون..بدترین خبری خواهد بود که میشه به استقلالی ها داد خدا کنه یه شوخی باشه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۵۱ روز قبل اگه شیث به اس اس بیاد حتما باید منتظر باشیم تا علی عسگر و سامان آقازمانی و نورمحمدی و فشنگچی هم به اس اس بیان.....نه بابا دیگه اوضاع تو اون حد نیست که شیث هم بخواد بیاد اس اس....معلومه که یه شوخیه ولی بنظرم شوخیشم خوب نیست... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۱ روز قبل شوخی شوخی جدی میشه . حالا ببین کی گفتم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر شوخی شوخی جدی میشه . حالا ببین کی گفتم خدا نکنه... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=majidazar1360] شوخی شوخی جدی میشه . حالا ببین کی گفتم خدا نکنه... الانم که پژمان رفته و جاشم که خالیه atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۰ روز قبل پژمان که رفته همون بهتر ساموئل جاشو پر کنه نه شیث بابا شیث در حد اس اس نیست zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=zahra*ss*7777777*4444444] شوخی شوخی جدی میشه . حالا ببین کی گفتم خدا نکنه... الانم که پژمان رفته و جاشم که خالیه اتفاقا مدافعان جاشو میتونن پر کنن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا