دربی میبریم یا می بازیم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دربی میبریم یا می بازیم امیرعلی اسراری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۳:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 دربی میبریم یا می بازیم توسط امیرعلی اسراری ۳۹۵۷ روز قبل به نظر خودم دربی مساوی میشه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۵۶ روز قبل امیدوارم بازیو ببریم atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۶ روز قبل اگه بخوام تعصب اس اس بکشم و بگم دربی ما برنده ایم ولی ته دلم میگه یا مساویه1-1 /یا مساوی 0-0 عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۵۶ روز قبل من یه کم می ترسم !!!!!!!!!!چون جدیدا خیلی خوب نتیجه گرفتن Elnaz Rahnama جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط Elnaz Rahnama ۳۹۵۵ روز قبل می بـــــــــــــــــــــــــــــریــــم ♥ ♥ ♥ ♥ مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۵۴ روز قبل مساوی میشیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۴ روز قبل حالا کو تا دربی atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر حالا کو تا دربی بازم فاز منفی دادید ها گفته باشم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=majidazar1360] حالا کو تا دربی بازم فاز منفی دادید ها گفته باشمتمرکز اول با راه آعن و بعد اس خوزستان . بعد دربی . اینا هم امتیاز دارن . باید بگیریم و می گیریم . من میگم تمرکزمئن رو روی ی بازی که معلومه مساوی بی روح میشه نذاریم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا