رفتن پژمان منتظری تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » رفتن پژمان منتظری حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 رفتن پژمان منتظری توسط حسن یارمحمدی ۳۹۶۷ روز قبل متاسفانه شایعه رفتنش داره به واقعیت تبدیل میشه اگه این اتفاق بیفته تیم تو خط دفاع بدجور به مشکل میخوره میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۶۷ روز قبل پژمان رو برای بازیهای آسیایی حفظ کردن که متاسفانه نتیجه ای که میخواستیم، نگرفتیم....! مشکل خط دفاع روهم باید کادر فنی که از اول فصل از رفتن پژمان مطلع بود، برطرف میکرد! یعنی همون اول فصل باید به فکر چاره می بود نه الان!!! نه تنها پژمان ، بلکه هر شخصی حق داره در مورد آینده ش تصمیم گیری کنه! پژمان چند ساله که مورد توجه تیمهای خارجی خصوصا تیمهای عربیه! ولی بخاطر استقلال و شاید یه سری مسایل دیگه قبول نمیکرد! ولی شاید الان دیگه لازم دیده که توی یه کشور دیگه فوتبال شو ادامه بده! بنظر شخصی من، اون دٍین شو به استقلال ادا کرده! بازیکنی با تعصب مثال زدنی و بدون کمترین حاشیه!!! درسته که با رفتنش تیم مون دچار مشکل میشه!؟ ولی من از صمیم قلب براش آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که هرجا باشه خوب وخوش وخرم و همیشه در اوج باشه.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۶۷ روز قبل متاسفانه شایعه رفتنش داره به واقعیت تبدیل میشه اگه این اتفاق بیفته تیم تو خط دفاع بدجور به مشکل میخوره [/quote]وای بخدا مشکل مالی داره استقلال رو از هم می پاشونه!اگه منتظری هم بره دیگه خیلی مشکل داریم مثل رفتن فرهاد....این اسطوره ها رو نگه دار حاجی. یه مشت بی تعصب میاری اما بازیکن خوبی مثل پژمان ب بی پولی میخوره!!!!همینه دیگه نتیجه کاراتون جواد امیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ دی ۱۳۹۲ ۲۲:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد امیدی ۳۹۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار به خدا من همش به فکر این هستم که مسابقه با پیروزی رو چکار کنیم .تیم داره خیلی ضربه می خوره . متاسفانه شایعه رفتنش داره به واقعیت تبدیل میشه اگه این اتفاق بیفته تیم تو خط دفاع بدجور به مشکل میخوره [/quote]وای بخدا مشکل مالی داره استقلال رو از هم می پاشونه!اگه منتظری هم بره دیگه خیلی مشکل داریم مثل رفتن فرهاد....این اسطوره ها رو نگه دار حاجی. یه مشت بی تعصب میاری اما بازیکن خوبی مثل پژمان ب بی پولی میخوره!!!!همینه دیگه نتیجه کاراتون علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی پژمان رو برای بازیهای آسیایی حفظ کردن که متاسفانه نتیجه ای که میخواستیم، نگرفتیم....! مشکل خط دفاع روهم باید کادر فنی که از اول فصل از رفتن پژمان مطلع بود، برطرف میکرد! یعنی همون اول فصل باید به فکر چاره می بود نه الان!!! نه تنها پژمان ، بلکه هر شخصی حق داره در مورد آینده ش تصمیم گیری کنه! پژمان چند ساله که مورد توجه تیمهای خارجی خصوصا تیمهای عربیه! ولی بخاطر استقلال و شاید یه سری مسایل دیگه قبول نمیکرد! ولی شاید الان دیگه لازم دیده که توی یه کشور دیگه فوتبال شو ادامه بده! بنظر شخصی من، اون دٍین شو به استقلال ادا کرده! بازیکنی با تعصب مثال زدنی و بدون کمترین حاشیه!!! درسته که با رفتنش تیم مون دچار مشکل میشه!؟ ولی من از صمیم قلب براش آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که هرجا باشه خوب وخوش وخرم و همیشه در اوج باشه.... احسان لک لری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسان لک لری ۳۹۶۵ روز قبل همه میگن مشکل تو خط دفاع ست معلوم اگه با رفتن او دفاع ما ضعیف میشه در این صورت باید کادر فنی به این مشکلات رسیدگی کند sama salehi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ آذر ۱۳۹۲ ۲۲:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط sama salehi ۳۹۶۵ روز قبل درسته بازیکن با تعصبی و واسه استقلال خیلی زحمت کشیده ولی ایشون یا باید قبل از نیم فصل دوم به این فکر می افتاد یا بزاره بعد از فصل ؛ الان زمان خوبی برای رفتن نیست ؛ همینجوری تو خط میانی مشکل داریم دفاع هم بهش اضافه بشه دیگه واویلاست ؛ اون که تا الان بزرگی کرده حداقل تا آخر این فصل دندون رو جیگر بزاره و تیمو تو این وضعیت تنها نزاره. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۴ روز قبل ولی خداروشکر که ما دفاعهای خوبی مثل امیرحسین و حنیف رو داریم ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۶۲ روز قبل نننننننننننننننننننننننننننننننننننننه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۰ روز قبل دلیلی دیگر برای نرفتن به استادیوم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا