عدم فعالیت

آواتار میثم محمدی قراسویی
عدم فعالیت
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۷۲ روز قبل

سلام

چند شب پیش طبق روال معمول خودم (ساعت 23) اومدم توی سایت(تالار گفتگوهای باشگاه)، دیدم 68 کاربر فعال توی سایت هستند!!! خیلی خوشحال شدم! گفتم سایتمون داره رونق میگیره! اما در کمال ناباوری دیدم که یک نفر عضو و 67 نفر مهمان هستند!!!؟؟؟ که اون یک نفرهم خود من بودم!!!

متاسفانه چند وقته که کمترین فعالیت و از بچه های سایت می بینیم!!! درسته که بازیها چنگی بدل نمیزنه! درسته که مطالبی که در سایت درج میشه خیلی کارشناسی نیست! وازهمه مهمتر درسته که هیچ نظارتی بر روی تالار وجود نداره! و خیلی چیزای دیگه....!!! اما این درست نیست که هواداری تیم اینقدر بی توجه باشن! یه زمانی در ساعات اولیه بامداد (حتی یک یا دو صبح) حداقل سه، چهار کاربر در سایت بود که داشتن پست های جدید میذاشتن! و واقعا بحث و تبادل نظرها با همه اختلافاتی که وجود داشت، دلچسب بود!!! حالا از ساعت 11 شب به بعد که دیگه اینجا میشه شهر ارواح!!! (البته دور از جون شما عزیزان) دیگه هیچ کس حال دیگری رو نمیپرسه!؟ یه سری از بچه های سایتم که دیگه اصلا به سایت حتی سر هم نمیزنند! نمیدونم علتش چیه؟!

دوستان، لطفا نظرتونو بدین تا ببینیم میتونیم یه تالار پرفروغ ایجاد کنیم یا نه؟؟؟!

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۷۱ روز قبل

میثم خان نمیدونم چرا بعضی ها میرن تایک های 5-6 ماه پیش رو پیدا میکنند وبهش نظر میدن . این دوستمون مجید آذر هم که فقط به فکر ستاره هاشه که رفت ی جایی بگه من تو سایت باشگاه، فلان تا ستاره دارم خجالت هم که سرش نمیشه چند بار هم به بقیه دوستان تذکر دادیم ولی کو گوش شنوا. من که دیگه تموم کردم . نمیدونم دوست های قبلی کجا رفتن مثل HHH777  و... والا هیچ چیز خوب نیست  به خاطر همین هم به هیچ کدوم از تاپیک ها به جز تاپیک های شما پاسخ نمیدم. آخه نمیدونم چرا بعضی در هنگام گذاشتن تاپیک ی کم فکر نمی کنند.

آواتار استقلالی 4444
توسط   استقلالی 4444   ۳۹۷۱ روز قبل
خون سرخ بدون رگ های ابی لخته ای بیش نیست
آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۳۹۷۱ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

میثم خان نمیدونم چرا بعضی ها میرن تایک های 5-6 ماه پیش رو پیدا میکنند وبهش نظر میدن . این دوستمون مجید آذر هم که فقط به فکر ستاره هاشه که رفت ی جایی بگه من تو سایت باشگاه، فلان تا ستاره دارم خجالت هم که سرش نمیشه چند بار هم به بقیه دوستان تذکر دادیم ولی کو گوش شنوا. من که دیگه تموم کردم . نمیدونم دوست های قبلی کجا رفتن مثل HHH777  و... والا هیچ چیز خوب نیست  به خاطر همین هم به هیچ کدوم از تاپیک ها به جز تاپیک های شما پاسخ نمیدم. آخه نمیدونم چرا بعضی در هنگام گذاشتن تاپیک ی کم فکر نمی کنند.

هرچی در باره مجید ازر نوشتی درسته اما اینکه بجز میثم به تاپیک کس دیگه ای جواب نمیدی مهم نیست.همین حرفت دقیقا همون  فکر نکرده حرف زدنیه که خودت گفتی.

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۷۱ روز قبل

دوستان عزیز . متاسفانه باب شده که در این سایت بچه ها مثل آب خوردن به هم می پرن و حسابی از خجالت همدیگه درمیان . بعضا هم مثل بالا مطالب جالبی درباره دوستتون نوشته نمیشه . بارها اعلام کردم که استقلال یعنی فرهنگ . حدود 23 هزار عضو داریم . طبعا 23 هزار سلیقه . همه مثل هم نیستن . خیلیها میان و دوبار و سه بار پشت سرهم یک موضوع تکراری رو قرار میدن . برید ببینید اگر من بهشون کوچکترین بی احترامی کرده باشم هرچی خواستید به من بگید . وقتی وارد این سایت میشیم باید و باید و باید از ته قلب همدیگه رو دوست داشته باشیم . به موضوعات قبلی سر بزنید . ببینید چه حرفها که من نشنیدم . از خر و نفهم و بی شعور بگیر تا ... باید از سایت بری . ولی من چون به اصل نانوشته عشق به هم تیمی اعتقاد دارم به هیچ عنوان واکنش منفی نداشتم . ما هم تیمی هستیم . باید همدیگه رو دوست داشته باشیم .

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۷۱ روز قبل
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

دوستان عزیز . متاسفانه باب شده که در این سایت بچه ها مثل آب خوردن به هم می پرن و حسابی از خجالت همدیگه درمیان . بعضا هم مثل بالا مطالب جالبی درباره دوستتون نوشته نمیشه . بارها اعلام کردم که استقلال یعنی فرهنگ . حدود 23 هزار عضو داریم . طبعا 23 هزار سلیقه . همه مثل هم نیستن . خیلیها میان و دوبار و سه بار پشت سرهم یک موضوع تکراری رو قرار میدن . برید ببینید اگر من بهشون کوچکترین بی احترامی کرده باشم هرچی خواستید به من بگید . وقتی وارد این سایت میشیم باید و باید و باید از ته قلب همدیگه رو دوست داشته باشیم . به موضوعات قبلی سر بزنید . ببینید چه حرفها که من نشنیدم . از خر و نفهم و بی شعور بگیر تا ... باید از سایت بری . ولی من چون به اصل نانوشته عشق به هم تیمی اعتقاد دارم به هیچ عنوان واکنش منفی نداشتم . ما هم تیمی هستیم . باید همدیگه رو دوست داشته باشیم .

من هم نسبت به اوضاع سایت کمی ناراحتم ولی نظر آقا مجید را هم واقعا میپسندم امیدوارم با همکاری همه اوضاع خوب بشه
آواتار مجید مسلم آذر
نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان

[quote=majidazar1360]

من هم نسبت به اوضاع سایت کمی ناراحتم ولی نظر آقا مجید را هم واقعا میپسندم امیدوارم با همکاری همه اوضاع خوب بشه
ممنون . متاسفانه علت خداحافظی خیلی از دوستان از سایت ، بی احترامی و توهین به همدیگه بود .

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۷۱ روز قبل

دوستان عزیز

همه ما که اینجا جمع شدیم، سلیقه های و نظرات متفاوتی، منتها با یک هدف مشترک داریم...! من کوچیک همه شما هستم. و هیچ ادعایی ندارم. فقط ازتون خواهش میکنم که نظرات مثبت در جهت ارتقای تالار بدین! نه اینکه به همدیگه توهین کنین! البته این کاریه که چندین وقته میخواد صورت بگیره! اما امیدوارم که خیلی زود محقق بشه!!! با تشکر از همه شما......

آواتار مجید مسلم آذر
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

دوستان عزیز

همه ما که اینجا جمع شدیم، سلیقه های و نظرات متفاوتی، منتها با یك هدف مشترک داریم...! من کوچیک همه شما هستم. و هیچ ادعایی ندارم. فقط ازتون خواهش میکنم که نظرات مثبت در جهت ارتقای تالار بدین! نه اینکه به همدیگه توهین کنین! البته این کاریه که چندین وقته میخواد صورت بگیره! اما امیدوارم که خیلی زود محقق بشه!!! با تشکر از همه شما......

ممنون میثم جان . منم همینو میگم . سلیقه ها زیاد و متفاوته . ولی بعضیا اصلا اعصاب ندارن

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۷۰ روز قبل

کمی نگاه کنین به تاپیک ها میبینین من چی میگم .چون بعضی تاپیک ها ارزش جواب دادن و ندارن چون به درد اون مقطع زمانی وشرایط تیم نمی خوره . من  گفتم  که فقط به میثم خان جواب میدم درست. ولی باید پرسید که چرا شما اینکارو میکنید.من که با کسی دشمن نیستم. همه هوادارای استقلال و از ته دلم دوست ذارم. ولی باید کمی هم به فکر پیشرفت سایت هم باید باشیم.بارها گفتم بازم میگم اگر کسی فقط برای پز دادن به سایت اومده و می خواد به کسی توهین کنه  بی رو دروایسی میگم جای اشتباهی اومده . اخر کلامم هم اینه که بیایم کمی فرهنگ سازی کنیم. ببخشید اگه به کسی هم توهینی شد.

آواتار لیلا واحدی فرد
توسط   لیلا واحدی فرد   ۳۹۷۰ روز قبل

هر دوره که ما میاییم به سایت سر بزنیم یکی دو نفر هستن که خیلی راحت به دیگران توهین میکنن . در دوره قبل محمد و در این دوره هم این آقای 2293 . به خدا زشته . ی کم خویشتندار باشید . موضوع رو برای جواب دادن گذاشتن . حالا شما موضوعات قدیمی رو جواب نده ولی من جواب میدم . این دیگه توهین نداره . ضمنا این ستاره ها به هیچ دردی نمی خوره . فقط ترفند مدیر سایت برای جذب بیشتر نظرات دیگرانه . مهم فقط اینه که به همه احترام بذاریم برادران

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۳۹۶۷ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا واحدی فرد

هر دوره که ما میاییم به سایت سر بزنیم یکی دو نفر هستن که خیلی راحت به دیگران توهین میکنن . در دوره قبل محمد و در این دوره هم این آقای 2293 . به خدا زشته . ی کم خویشتندار باشید . موضوع رو برای جواب دادن گذاشتن . حالا شما موضوعات قدیمی رو جواب نده ولی من جواب میدم . این دیگه توهین نداره . ضمنا این ستاره ها به هیچ دردی نمی خوره . فقط ترفند مدیر سایت برای جذب بیشتر نظرات دیگرانه . مهم فقط اینه که به همه احترام بذاریم برادران

میشه بگی چه بی احترامی کردم که منو با اون مقایسه میکنی؟؟؟

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۶۵ روز قبل

آقا فقط به هم احترام بذارید والسلام