حلالیت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حلالیت میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 حلالیت توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۹۰ روز قبل سلام به همه دوستان استقلالی عزیز خداوند منان را شاکرم که بر من منت نهاد تا بخشی از عمر خویش را در جمع با صفا و پرمحبت شما دوستان استقلالی عزیز سپری کنم. به یقین ادعا میکنم که در طول این مدت، بهره فراوانی از آموزه های اخلاقی، علمی و فنی شما دوستان خوب و محترم نصیب من شده است. ضمن عرض سپاس و قدردانی از الطاف شما دوستانم، از خداوند منان، سلامتی و عمر با عزت برای شما و موفقیت هم برای شما و هم برای تیم محبوبمان را آرزومندم... با توجه به مسافرت زیارتی اینجانب که نایب الزیاره همه شما عزیزان در عتبات عالیات هستم (14 آذر ماه).لذا چنانچه خدایی ناکرده دل کسی را شکسته ام ویا به کسی اهانت کرده ام،؟ نا خواسته و سهوی بوده.! و از همه شما عزیزان طلب حلالیت دارم. به امید اینکه از صمیم قلب قصور اینجانب را بخشیده و من حقیر را حلال کنید. و ان شاء الله به شرط حیات، پس از بازگشت، حتما به جمع گرم و با صفای شما ، باز میگردم. هرچند بود یا نبود من، هیچ اثر مثبتی برای تالار نداره!؟ ولی چون عاشق تیممون هستم دوست دارم که در جمع دوستان استقلالی م باشم... بامید موفقیت روزافزون شما عزیزان و تیم مجبوبمان استقلال کبیر....... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۹۰ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۹۰ روز قبل سفر دیار دوست مبارکت امیدوارم آنچه لایقش هستی بدست آوری شاید به جرات بتوانم بگویم یکی از بزرگترین آرزو هایم همین سفر است ولی توانایش را ندارم پس ما را هم در آنجا با خود همراه کن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۸۹ روز قبل نایب الزیاره م علیرضا جان. ایشالا دفعه بعد باهم میریم پابوس آقا... البته با سلامتی کامل شما ان شاء الله... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۸۹ روز قبل آقا میثم امیدوارم هر آنچه که تو زندگی آرزوشو داری بهش برسی التماس دعا.... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۸۹ روز قبل محتاجیم بدعا حسن جان اگر بدی از ما دیدی حلالم کن...! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۸۹ روز قبل من به شخصه از شما جز لطف و انسانیت چیز دیگه ای ندیدم شاد و سربلند باشید مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۸ روز قبل به سلامتی ایشالا ما روهم از دعای خیرت فراموش نکنی سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۸۸ روز قبل چه بدی ما که از چشم شما هیچ بدی ندیدیم. تلاش های شما باری این که این تالار سروسامون بگیره رو فراموش نمیکنم متشکر.مارو هم از دعای خیرت فراموش نکن. برادر کوچکت سعید مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۳۹۸۸ روز قبل التماس دعا بیژن عباسی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط بیژن عباسی ۳۹۸۸ روز قبل برو دست خدا به همرات منتظر برگشت توام با سلامتت هستیم. دانشجوی ترم آخر مهندسی ام این ترم شرایط کاری ام طوری شده زیاد نمیتونم به درسم برسم.برایم دعا کن لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [/quote]التماس دعا آقا میثم انشاله به سلامتی برگردین. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۸۸ روز قبل از لطف همه شما ممنونم... در واقع، نایب الزیاره همه دوستان عزیز هستم... بامید موفقیت همه شما دوستان استقلالیم.... عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۸۷ روز قبل دیگه این جوری خدا حافظی نکن گریم گرفت میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۷۵ روز قبل دوستان عزیز استقلالی سلام بسیار خوشحالم که دوباره به جمع با صفای شما عزیزان برگشتم. یک سفر بسیار بسیار خوب و مفید که اولا جای شما عزیزان بسیار خالی بودو البته به شخصه نایب الزیاره شما دوستان بودم و دوما ازصمیم قلب اظهار امیدواری میکنم که حتما خدا قسمتتون کنه که به عتبات عالیات مشرف شین!!!؟ چون به چیزهایی می رسین که واقعا زبان از توصیفش قاصره!!!؟؟؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۳ روز قبل آقا میثم خیلی خوش اومدی . ایشالا زیارت قبول باشه . علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۷۳ روز قبل زیارت قبول امیدوارم خوش گذشته باشد میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۷۳ روز قبل از همه شما دوستان ممنونم عرض کردم که نایب الزیاره همه شما عزیزان بودم. ایشالا قسمت شماهم بشه.....! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا