بهترین بازیکن سال آسیا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بهترین بازیکن سال آسیا ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 بهترین بازیکن سال آسیا توسط ali sajedy ۴۰۰۱ روز قبل از روی تعصب هم میگیم جواد ولی درست رای بدیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۱ روز قبل آخه من اون دو نفر رو نمی شناسم حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر من اون دونفر رونمیشناسم اما اینو میدونم جواد نکونام حقش نیست چون تو خود استقلال از اون سر تر بود میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۰۱ روز قبل امیدوارم که نکو نام بشه. چون برخلاف نظر دوستمون 2293، دیگه هیچ بازیکنی از ایران نیست که بخواد بهترین بازیکنی آسیا بشه!!! البته این انتخابات مربوط به همه بازیهاست! مخصوصا بازیهای ملی که انصافا نکو نام خیلی در قالب کاپیتان به تیم ملی کمک کرد!!! درضمن من از اون صحنه شادی بعد از گلش که بازوبند آبی شو درآورد و بوسید خیلی لذت بردم...! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۰۱ روز قبل دوست دارم جواد نکونام این را هم به افتخاراتش اضافه کنه واز بازی تو استقلال یادگاری خوبی براش بمونه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۰۰ روز قبل امیدوارم بعد از سالها این افتخار نصیب ایران و کاپیتان جواد استقلالی بشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۸ روز قبل چون چین به جام جهانی نرفته فکر کنم رقابت بین جواد و بازیکن کره باشه ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۳۹۹۷ روز قبل سونگ بازی با استقلال بود مارال فرامرزی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۸:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مارال فرامرزی ۳۹۹۰ روز قبل ما که فقط نکو رو میشناسیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۶ روز قبل شیخ سلمان لعنتی . خدایا شکایت پیش کی ببرم ؟ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا