موضوعی که اگر حقیقت داشته باشه، یه فاجعه ست؟؟؟؟!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » موضوعی که اگر حقیقت داشته باشه، یه فاجعه ست؟؟؟؟!!! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 موضوعی که اگر حقیقت داشته باشه، یه فاجعه ست؟؟؟؟!!! توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۲۲ روز قبل امروز صبح توی یه سایت خوندم که قراره باشگاه شیث رضایی رو به خدمت بگیره!!! البته توی سایت خود باشگاه م نوشته شده!!! اگر اینطوری باشه که فضاحت در حد اعلی ست!!! بازیکنی که بارها عنوان کرده که از رنگ آبی بدم میاد و حتی روی بازوش اسم تیم محبوبش و شماره 13 رو تتو کرده!!! که دوست ندارم عکشو توی سایتمون بذارم والا میذاشتم تا شما هم ببینید؟؟؟!!! این امر باعث شده که یه سری از لیدرهای باشگاه، اعتراض شدیدی به این موضوع داشته که اگر این اتفاق بیافته، ما در همه بازیها به شیث فحاشی میکنیم! و حاجی گفته: که من به خواست قلعه نویی بازیکن میگیرم و هیچ تقصیری ندارم!!! علیرضا طاقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۸:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا طاقتی ۴۰۲۲ روز قبل غلط کرده شیث مگه ما تو تیم لنگی را میدیم حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا طاقتی خوبه البته اسم تيم هم بشه پیشکسوتان پرسپولیس مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۲۰ روز قبل توی تاپیک قبلی هم زدم نمی تونم خودمو راضی کنم که شیث رضایی رو با لباس مقدس آبیها ببینم به هیچ وجه واسم قابل تحمل نیست مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۱۸ روز قبل وای که اگه این اتفاق بیفته حسابی سوژه خنده لنگیا میشیم . بابا اگر هم بازیکن لنگی میگیرید لااقل عالیشاه و مسلمان و صادقیان و جلال حسینی رو بگیرید نه شیث که فقط خدای حاشیه سازیه . مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۱۴ روز قبل در بازی با گسترش دوهزار تماشاگر هم نداشتیم . من که دیگه استادیوم نمیرم . چون معتقدم این تیم ، تیم استقلال نیست . کی از شر حاجی راحت میشیم خدا میدونه بیژن عباسی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط بیژن عباسی ۴۰۱۴ روز قبل من فکر کنم قصد حاجی از جذب شیث بعنوان بازیکن نبوده وفقط هدفش این بوده که قبل از بازی یه دلقک برای خندوندن بازیکن هایی که روحیه ندارند داشته باشه که میسر نشد وامروز به مس کرمان رفت. عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۱۳ روز قبل شیث خیلی خیلی ....بی جاکره مگه شهر هرته مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی شیث خیلی خیلی ....بی جاکره مگه شهر هرته آره عزیزم فعلا که استقلال شده شهر هرت و هرکی رو توش راه میدن . مخصوصا اگه پرسپولیس باشی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا