لطفا نظراتتان را بگویید

آواتار علیرضا جوادیان
لطفا نظراتتان را بگویید
توسط   علیرضا جوادیان   ۴۰۰۶ روز قبل
با سلام به همه دوستانبه نظر من مدتیست سطح سایت خیلی نزول کرده پیامهای تکراری مثلا چند وقت پیش حسن اقا یک پیامی گذاشت بعد یکی دیگه از دوستان همان پیام را در جایی دیگر گذاشت که نمونه ان زیاد است یا پیامهای بی ارزش ودر مواقعی بی ادبانه شاید اگر همگی کمی دقت در انتخاب پیامها وتازگی آن بکنیم ودر متنها کسی را مورد تمسخر یا بی ادبی قرار ندهیم تا پیکها تعداد زیادی پاسخگو داشته باشد از دوستا قدیمی تر مثل اقای حسن ومجید ومیثم ومرضیه خانم وبقیه که اسمشان را نگفتم خواهش میکنم نظرات خود را برای اصلاح این مهم بگویند شاید راه کار خوبی بتوانیم به کمک همه دوستان بدست بیا وریم
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۴۰۰۶ روز قبل

نظرتون کاملا متین

منتها چند وقت پیش من درباره با چنین موضوعاتی خیلی تلاش کردم نتیجه هم نداد دلیل اصلیش هم همکاری نکردن سایر اعضا بود

در همین قسمت گفتگو آزاد شماره صفحه رو نمیدونم ولی بهتر شدن باشگاه و همکاری دو موضوعی بود که کار شد ولی نتیجه نداد

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۰۳ روز قبل

نظر خوبیه علیرضا جان...

ولی حسن عزیز درست میگه!!! ایشون زحمت زیادی برای ارتقای سطح کیفی تالار کشیدن! ولی متاسفانه یه سری از اعضا نه تنها  اصلا توجهی نکردن،! بلکه یه جورایی رفتار بدتری از خودشون نشون دادن!!! در واقع لجبازی کردن!!! حتی خود من چندنفر از دوستان و که یکیش همین حسن آقا بود و برای مدیریت پیشنهاد دادم که به هیچ نتیجه مثبتی نرسیدیم!!!؟ مثلا قرار شد که در قسمت انتقاد ها و پیشنهاد ها یه تاپیکی با یه سری قوانین جدید مربوط به خود اعضا گذاشته بشه، که حتی اعضای جدید هم با خواندن اون ملزم به رعایت قوانین بشن و این قوانین تا حدودی به جلوگیری از هرج و مرجی تالار کمک میکرد!!! ومیبایست که هیچ کسی نه تاپیک جدیدی و نه پست جدیدی در اون قسمت میگذاشت! که متاسفانه هیچکس رعایت نکرد و ...........!!! ولی بازهم هرکمکی که از دستم بیاد و بتونم، برای بهتر شدن این تالار انجام میدم!!!

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۰۲ روز قبل

خیلی از دوستانمون نمی دونن که باید add reaply رو واسه جواب دادن به تاپیکها کیلیک کنن  و با زدن گزینه new tapic یک موضوع بی ربط رو ایجاد می کنن  . که این مسئله رو با پیام خصوصی " نحوه پست گذاشتن " به چند تا از دوستان یاد آور شدم که البته اون دوستان به خوبی اجرا کردن ، ولی اومدن  دوستان جدید و ندونستنشون  میشه روز از نو روزی از نو ، به نظر من فقط مسئولین سایت میتونن این موضوع رو ریشه ای برطرف کنن .بازم اگه بتونم کاری کنم دریغ ندارم .

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۰۲ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

خیلی از دوستانمون نمی دونن که باید add reaply رو واسه جواب دادن به تاپیکها کیلیک کنن  و با زدن گزینه new tapic یک موضوع بی ربط رو ایجاد می کنن  . که این مسئله رو با پیام خصوصی " نحوه پست گذاشتن " به چند تا از دوستان یاد آور شدم که البته اون دوستان به خوبی اجرا کردن ، ولی اومدن  دوستان جدید و ندونستنشون  میشه روز از نو روزی از نو ، به نظر من فقط مسئولین سایت میتونن این موضوع رو ریشه ای برطرف کنن .بازم اگه بتونم کاری کنم دریغ ندارم .

آفرین... شما به نکته خیلی خوبی اشاره کردین!!! دقیقا همینطوره و حتی یه سری ها اشتباها و از روی سهو، پست شونو بصورت پیام خصوصی به دیگران ارسال میکنند که چندبار برای خود من اومده!!!

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۰۱ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

واقعا باید یه جوری باشه که اعضاکاملا رسمی و با مشخصات واقعی  عضو بشن تا هرکسی هرچی دلش خواست نگه ومزاحمت ایجاد کنه و کیفیت سایت رو پایین بیاره.مثلا رمزشون رو با پیامک به شماره ای که موقع ثبت نام میزارن براشون بفرستین یا رمزشون شماره ملی باشه یه جوری باشه که اگر کسی داشت سایت رو خراب میکرد بشه پيگیری کرد.وباید خود باشگاه هم نظارت کنه.مثل اینکه اینجا به اسم  بزرگترین تیم ایران وحتی اسیاست.واقعا یه ذره از تیم های اروپایی باید یاد بگیرن.همه چیز اینترنتی شده و هنوز باشگاه بزرگی مثل استقلال یه وب سایت رسمی و قانونی نداره که نظر هوادار به گوش مسئولین تیم برسه.

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۳۹۹۸ روز قبل
نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی

واقعا باید یه جوری باشه که اعضاکاملا رسمی و با مشخصات واقعی  عضو بشن تا هرکسی هرچی دلش خواست نگه ومزاحمت ایجاد کنه و کیفیت سایت رو پایین بیاره.مثلا رمزشون رو با پیامک به شماره ای که موقع ثبت نام میزارن براشون بفرستین یا رمزشون شماره ملی باشه یه جوری باشه که اگر کسی داشت سایت رو خراب میکرد بشه پیگیری کرد.وباید خود باشگاه هم نظارت کنه.مثل اینکه اینجا به اسم  بزرگترین تیم ایران وحتی اسیاست.واقعا یه ذره از تیم های اروپایی باید یاد بگیرن.همه چیز اینترنتی شده و هنوز باشگاه بزرگی مثل استقلال یه وب سایت رسمی و قانونی نداره که نظر هوادار به گوش مسئولین تیم برسه.

آواتار عرفان ساسانی
توسط   عرفان ساسانی   ۳۹۹۷ روز قبل

کاملا باهات موافقم  ولی نمیششه !  تو همین جا کسی که اسمشو نمی برم همین کارو کرده