در این مقطع حساس وظیفه هواداران چیست؟

آواتار nima karimi
در این مقطع حساس وظیفه هواداران چیست؟
توسط   nima karimi   ۵۶۸۱ روز قبل

با سلام

با توجه به تساوی مقابل فولاد و از دست دادن صدر جدول به نظر شما وظیفه هواداران در این برحه حساس چیست؟

آواتار nima karimi

با سلام

به نظر من درسته که ما فعلا صدر جدول رو از دست دادیم اما نباید ناامید شد باید همه اختلافات رو کنار بذاریم و با تما قوا 2 بازی آینده رو ببریم 2 بازی آینده هم آسون نیست یکیش سایپا هست با مایلی کهن با اینکه اونها تو بازی با اس.اس مایکلی کهن و کعبی رو به دلیل اخراج ندارن اما چون مربی شون سرمربی تیم ملی هست انگیزه بالایی دارن و دومیش که به نظر من حساسترین بازی لیگ امسال هست .

پیام بازی این هفتش رو برده و امده بالای اس.اهواز و همه هم میدونن بازی با تیم های قعر جدولی خیلی سخت تر از بازی با تیمهای صدر جدول هست تازه اون هم تو مشهد.

ما هوادارا فقط باید دعا کنیم تیم این 2 بازی رو ببره البته من فک کنم جلالی از اونجایی که ادم سالمی هست و همیشه می خواد خودش رو ثابت کنه مثل بازی با اس.اس مقابل ذوب آهن هم محکم بازی میکنه و برای برد میاد تو زمین.

((با امید موفقیت))

آواتار nima karimi

با سلام

به نظر من درسته که ما فعلا صدر جدول رو از دست دادیم اما نباید ناامید شد باید همه اختلافات رو کنار بذاریم و با تما قوا 2 بازی آینده رو ببریم 2 بازی آینده هم آسون نیست یکیش سایپا هست با مایلی کهن با اینکه اونها تو بازی با اس.اس مایکلی کهن و کعبی رو به دلیل اخراج ندارن اما چون مربی شون سرمربی تیم ملی هست انگیزه بالایی دارن و دومیش که به نظر من حساسترین بازی لیگ امسال هست .

پیام بازی این هفتش رو برده و امده بالای اس.اهواز و همه هم میدونن بازی با تیم های قعر جدولی خیلی سخت تر از بازی با تیمهای صدر جدول هست تازه اون هم تو مشهد.

ما هوادارا فقط باید دعا کنیم تیم این 2 بازی رو ببره البته من فک کنم جلالی از اونجایی که ادم سالمی هست و همیشه می خواد خودش رو ثابت کنه مثل بازی با اس.اس مقابل ذوب آهن هم محکم بازی میکنه و برای برد میاد تو زمین.

((به امید موفقیت))

آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۸۱ روز قبل

هوا دار واقعی اونه که تیمشو تو هر شرایتی حمایت بکنه برد تیمشو فریاد بزنه و باختشو تجربه ای بدونه برای آینده پارسال که استقلال جایگاه مناسبی تو لیگ نداشت و تنها امیدش جام حذفی بود تو بازی سپاهانو پگاه خیلی از تماشاچیان از هوادارای آتیشی استقلال بودن چون میدونستن برد پگاه به سود استقلاله اینا رو میگن هوادار, اونی که فقط نقاط ضعف استقلالو میبینه و تو بوق و کرنا میکنه اون هوادار نیست.

گفت لیلی را خلیفه کان تویی                 کز تو مجنون شد پریشان وغوی
از دگر خوبان تو افزون نیستی              گفت خامش چون تو مجنون نیستی

استقلال نیاز به حمایت داره پس همه هواداران پرچم بالا

آواتار علیرضا روشن
توسط   علیرضا روشن   ۵۶۸۱ روز قبل

5شنبه همه با هم ورزشگاه آزادی

انشا ال.. جشن قهرمانی رو همونجا میگیریم

(ذوب آهنی ها پیشنهاد دادن جام رو 5شنبه ببرن اصفهان دلشون خیلی خوشه)

آواتار nima karimi
لطفا سلام بنده رو به ذوب آهن برسانید و به ایشان بفرمایید کور خوانده اید  
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۸۱ روز قبل
بایاری خدا وتلاش تیم وحمایت هواداران وبه کوری چشم دشمنان استقلال قهرمان میشه.رضا
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۸۰ روز قبل
به امید خدا جام قهرمانی رو تو دست بازیکنان و مربی فهیم استقلال می بینیم استقلال تو میتونی قهرمان بشی به خدا  قهرمانی حقته.
آواتار abtin tahvildari yekta
توسط   abtin tahvildari yekta   ۵۶۸۰ روز قبل
با سلام. متاسفانه ما خیلی در وظیفه طرفدار بودنمون خیلی عجول هستیم. ابی دلان الان شرایط حساسیه و حالا که یک پیشکسوت برای تسویه حساب شخصیش تیم را وارد حاشیه کرده. وظیفه ما اینه که با حمایت کامل از کل مجموعه باشگاه نذاریم در این برهه از زمان تیم روحیشو ببازه. ما باید در جمع کردن این حاشیه و ناکام کردن حاشیه سازان. پل قهرمانی را اماده کنیم. ابی دلان یا علی بگین و برای قهرمانی معشوقمون بلند شید
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۷۹ روز قبل

تا زمان با لا رفتن کاپ قهرمانی فقط و فقط حمایت و نه چیز دیگری و به نظر من هرکس هر ناراحتی و هر انتقادی داره بگذاره برای بعد از قهرمانی .