مهرداد اولادی به استقلال پیوست . تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مهرداد اولادی به استقلال پیوست . مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 مهرداد اولادی به استقلال پیوست . توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۰۶ روز قبل خودمان ندرسه پیرمردها کم داشتیم . مدرسه پیرمردهای پرسپولیس رو هم ما باید اداره کنیم . در همین سایت باشگاه از قول آقایان فتح اله زاده و امیری خوانده ام که طبق لیست اعلام شده از سوی قلعه نویی با بازیکنان مذاکره می کنیم . از آقای سرمربی سوالی دارم . جناب آقای سرمربی شما ضعف مفرط تیمتان در خط دفاع و خط میانی را نمی بینید یا عمدا میخواهید چشم روی این ضعفها ببندید که بجای استخدام مدافع و هافبک اولادی معلوم الحال را جذب میکنید. یا احساس وظیفه تان گل کرده و میخواهید مثل نیکبخت به او هم فوتبال یاد دهید . حداقل اگر فرهاد مجیدی رو مفت از دست دادید یکی را باید جایگزینش کنید که در حد او باشد . آخر اولادی چه خریدی است ؟ شما به همراه مدیر عامل سرگرم ترکاندن بمبهای نقل و انتقالات هستید و نمیدانید چه خبر است . شما مفت و مجانی دارید قاضی را به ذوب آهن و برهانی را هم به مس می بخشید .خودتان هم خبر ندارید . همین تیم رقیب را ببینید .دو بازیکن نیمکت نشینش را به ذوب میدهد ( عباس زاده و غریبی ) در عوض قلب تپنده ذوب آهن (محسن مسلمان ) را جذب میکند .ولی شما بهترین مهاجمان خود را به تیمهایی که نامشان را بردم هدیه میکنید .در عوض یک بازیکن بی فایده به استقلال اضافه میکنید . آخر این پول بیت المال است که اینگونه حیف و میلش میکنید . دوستانی که به خاطر انتقاد من در اوایل عضویتم در کانون از فتح اله زاده مرا به باد انتقاد گرفتید مدیریت حاجی تان را در یابید .که چگونه احساسات ما را به بازی گرفته است . باز هم میگویم این امیر خان فقط و فقط باید یک هافبک در اندازه های جباری حتی بالاتر به تیم اضافه کند بعد سراغ مهاجم برود آن هم مهاجم خوب و جوان نه اولادی . حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۰۴ روز قبل البته اولادی پیر مرد نیست اماا واقعا این چه خریدیه؟؟؟؟؟؟؟ آرشام دارایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرشام دارایی ۴۰۰۴ روز قبل به نظر بنده اولادی فوق العاده است و بهترین خرید استقلال چون الان به پختگی هم رسیده،الان یک سال که استقلال پیگیر حضور اولادی بود که تازه قبول کرد،بازیکنی هست که تیم به اون نیاز داره،جالب بدونید فرهاد و اولادی هر دو اصالتا اهل یک شهر و یک محل هستند،شاهی یا همون قایمشهر مازندران محل قادیکلا...فوتبالیست های بزرگی رو داده اونجا مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۲ روز قبل متنفرم . مدرسه پیرمردها . کانون بازنشستگان پرسپولیس . شعبه دوم پرسپولیس مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۰۱ روز قبل امیدوارم بتونه به تیم کمک کنه ولی بطور کل خریدای امسال امیرخان اصلاً خوب نیستن . با این خریدا استقلال درجا میزنه و یکی دوسال دیگه به مشکل می خوریم .واقعاً عبارت زیبایی دوستمون گقتند * مدرسه پیرمردها* مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۱ روز قبل از همه بدتر همه می دونن اولادی ی پرسپولیسی متعصبه . لعنت به فتل . ایشالا زودتر شرش از سر ما کم بشه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر از همه بدتر همه می دونن اولادی ی پرسپولیسی متعصبه . لعنت به فتل . ایشالا زودتر شرش از سر ما کم بشه آقای مجید آذر، یه کم مودب باشی بد نیست!؟ من نسبت به حاجی خیلی تعصب دارم؟؟؟! بیشتر از تعصب به امیر قلعه نویی!!! پس خیلی دوستانه خواهش میکنم که دیگه به حاجی اهانت نکن!!!!!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۰ روز قبل منم حاجی و قلعه نویی رو خیلی دوست دارم ولی بیشتر از همه استقلال رو دوست دارم . هرکسی در مسیر آبی قدم برداره ما حمایتش میکنیم وگرنه باید از استقلال بره . اینجا که کانون بازنشستگان پرسپولیس نیست . حاجی هم خودش باید بره عاطفه خاکباز جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط عاطفه خاکباز ۳۹۹۹ روز قبل به هر حال خریدای استقلال اصلا خوب نبوده و تعصب داشتن روی شخص خاصی هم کمکی به قهرمانی استقلال نمیکنه! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا