درود به شرف زرینچه بزرگ مرد دریای ابی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » درود به شرف زرینچه بزرگ مرد دریای ابی حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 درود به شرف زرینچه بزرگ مرد دریای ابی توسط حامد حسینی ۵۶۸۳ روز قبل میدانست با گفتن برخی حرفا برای خودش هم مشکل درست میشود اما گفت به خاطر استقلال گفت. گفت که که کخ رو چه جوری با زدو بند از استقلال بیرون کردند تا خود بیایند گفت که چه جوری با بازیکنان استقلال زدو بند کردند تا استقلال اهواز در لیگ بماند گفت که چه کار کردند تا حجازی نابود شود تا خود بیایند مشتهای گره کرده اورا بعد از بازی با مس که فراموش نکردید؟ کیه که یک درصد فکر کنه بزرگ مردی مثل زرینچه دروغ بگوید؟؟؟ کیه که به شرافت جواد شک کنه وقتی که با یک عمر زندگیه شرافتمندانه تو این فوتبال کثیف حالا همه این عزت رو گرو گذاشته و میگه روی حرفم تا اخر هستم. کمی فکر کنید فقط یک کمی به اتفاقات چند سال اخیر فکر کنید البته بی تعصب به نام ادم ها و با تعصب به نام استقلال. امیر خان برو. تمام عوامل مثل قربانی و ..... رو هم ببر.به امید عزت دوباره استقلال علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۶۸۳ روز قبل سلام دوست عزیز گویا شما با امیر قلعه نویی خصومت دارین که فقط از ایشان انتقاد میکنید و صحبت افرادی مثل جواد زرینچه که پایه و اساس نداره رو قبول میکنین یادت نره همین ناصر خانی که میگی پارسال چه بلایی سر استقلال اورد قبول دارم قلعه نویی اهل باند بازی این حرفا هست اما تبانی رو اصلا باور نمیکنم آقایان وقتی میبینن همبازی قدیمیشون به این درجات رسیده که تو استقلال موفقه برای تیم ملی میخوانش و .... بهش حسودی میکنن اگه زرینچه استقلالی واقعی بود این مسایل رو تو این زمان مطرح نمیکرد آقا جواد یادت رفته امده بودی سر تمرین استقلال ور دست قلعه نویی وایساده بودی رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۸۲ روز قبل کمی صبر باید کرد . ای دوست عزیز شما مثل این که با ژنرال حال نمیکنی . علاقه شما به اس اس را درک می کنم. ولی نباید بر خلاف جریان اب حرکت کرد. شما باید اول سر بلندی اس اس را در نظر داشته باشید وبا فکر وسیاستی که همیشه به نفع اس اس باشد حرکت کنید و هیچ وقت نباید حتی برای یک لحظه هم فکر ضربه ضدن به استقلال در فکر خود راه ندهید اگر یک لحظه هم به ان فکر کنی باید برای همیشه استقلالی بودن خود را فراموش کنی .پس بهتر است کلاه خود را قاضی کنی وبه افکار خود سر وسامان دهی وبه اینده اس اس خوش بین باشی ودر تمامی حالات از اس اس حمایت کنی .به امید قهرمانی اس اس .رضا فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۸۲ روز قبل شماکه داری اززرینچه بعنوان استقلالی باتعصب یادمیکنی میخوام بدونم اگه باتعصبه حالاکه استقلال توکورس قهرمانیه بایداین حرفاروزد؟اگه ایشون باقلعه نویی خصومت داره بایدچوبشون مردم بخورن.اگه این موضوعویه وقت دیگه میگفت چی میشدتاحالا کجابودکه الان 3بازی آخراین حرفوپیش کشید.بله اون گفت تاامیرضربه بخوره ونتونه نتیجه بگیره چون بهترین موقع برای خراب کردنشه تاازاستقلال بندازنش بیرون ولی مردم چی؟جوادفکرمردم هم هست یافقط فکرخودشه؟ناصرحجازی هم کم به امیربدنکرده سالی که امیرمربی بودواستقلال قهرمان شدیادته هرروزازاین آقادرباره قلعه نویی مطلب مینوشتن وایشون خودشولایق سرمربی گری میدونست تااینکه اومدوخداچوبشوبهش زدیادته که همین پارسال بود nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۸۱ روز قبل با سلام من هم حرفهای mojtaba8 رو تایید می کنم مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۸۱ روز قبل سلام من با آقای mojtabaموافقم در ضمن شما خیلی آدم منفی بافی هستید و لزومی نداره اینقدر این مخالفت خودتونو بیان کنید چند مورد مختلفت مخالفت خودتنوراجب سرمربی و بقیه موارد بیان کردید دیگه نمی شه همیشه مخالف بودیا از یه نظر دیگه همه چیز منفی باشه در باشگاه به نظر من مثل اون مرد کوتوله تو گالیله هستید که همیشه مخالف است وهمه چیز را بدترین نوعش را متصور میشه کسی منکر این نیست که استقلال الان به یکسری مشکل برخورده ولی این طرز برخورد اصلا صحیح نیست چون هم به ضرر خودتونه و هم تیم . در ضمن آقای زرینچه هر موقع حرفش ثابت شد که مطمئن باشید نمی شه اونوقت بگید قلعه نوعی بره و قربانی رو با خودش بره نه الان چون این حرف شما نشون میده خود شما تمام حرفاتونو با غرض ورزی نسبت به قلعه نوعی میگید حرفی در این نیست در مشکلات آقای قلعه نوعی ولی مطمئن باشید نکات مثبتش بیشتر از بدیهاش است پس از کسی نخواهید که بدون تعصب به نام نظر بده . چون خود شما با تعصب منفی همیشه نسبت به این آدم حرف میزنید.هر موقع هم نکات مثبت را گفتید هم منفی بعد این درخواست را از بقیه اعضا داشته باشید . لطفا از حرفام ناراحت نشید علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۶۸۱ روز قبل با تشکر از حمایت های شما دوستان عزیز اما یه چیز رو فراموش نکنید که اینجا هر کس میتونه با دموکراسی کامل نظرشو بده و ما به نظر همه دوستان احترام میگذاریم محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۸۱ روز قبل با سلام من از زرین چه که با اخلاق ترین و بی حاشیه ترین بازیکن استقلال بود تعجب میکنم آخه کدوم استقلالی اصیل برای خراب کردن طرف مقابل کل باشگاه و نامشو زیر سوال میبره و استقلال رو در این موقع دست حاشیه پردازان مثل مطبوعات میده زرین چه اگه راست میگه چرا حالا این حرفا رو میزنه و چرا اصلا فکر نکرد با اعتبار استقلال داره بازی میکنه راه دیگری برای خراب کردن امیر پیدا نکرد اگه یک درصد هم حرف های زرین چه درست باشه بخاطر باشگاه استقلال و هوادارانش نباید اینکار را انجام میداد اون با مطرح کردن این حرفا امیر که نه بلکه اعتبار استقلال رو زیر سوال برد abtin tahvildari yekta جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط abtin tahvildari yekta ۵۶۸۰ روز قبل دوستان ما استقلالی هستیم نه طرفدار اشخاص. امیر را دوست داریم چون حداقل مثل اقایان حجازی. زرینچه. شاهرخ بیانی. در دوران مختلف برای پول و منافع خودش تیم را ول نکرد. حجازی به شهباز رفت. بیانی به پرسپولیس زرینچه به کشاورز. جای حمایت از کل کادر مجموعه استقلال نباید افکار ما روی اشخاص باشه که رضا خوشبویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا خوشبویی ۵۶۸۰ روز قبل زرینچه اگه شرف داشت که نمیومد دو هفته مونده به پایان لیگ این حرف ها را بزنه درسته که ما استقلالیا با پرسپولیسیا مثل کارد و پنیریم اما این اقا که چند سال تو استقلال بازی کرده و پولشو گرفته حالا که میبینه راه نون خوردنش از اینجا بسته شده میاد این حرفا را میگه حالا گیریم که تبانی هم شده باشه که نشده اما اقای زرینچه با این کارش به جای اینکه قلعه نویی را خراب کنه خودشا خراب کرد یکی نیست بهش بگه اون اومد گفت تبانی کنیم تو چرا قبول کردی ؟؟؟!!!!!! میخواستی مرام بذاری؟؟ بعد از این همه سال دچار عذاب وجدان شدی اومدی فوتبال و پاک کنی . هیچ وقت یادم نمیره که همین اقا بچه های تیم و جمع کرد تا بعد از بازی با جوبیلو ایواتا ناصر حجازی و از تیم کله کنن. nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۸۰ روز قبل سلام این هم از زرینچه باغیرت: چرخش 180 درجهای به سبک سرمربی آلومینیوم زرینچه: از کدام تبانی حرف می زنید؟ خبرگزاری فارس: بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال تهران گفت: هیچ تبانی میان استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است. به گزارش خبرگزاری فارس جواد زرینچه که پیش از این در رسانه های گروهی از جمله تلویزیون از تبانی استقلال تهران و استقلال اهواز در دومین دوره لیگ برتر سخن گفته بود، پس از پایان جلسه امروز کمیته انضباطی در جمع خبرنگاران عنوان کرد: از قلعه نویی و طرفداران استقلال بابت حرف هایی که زدم عذرخواهی میکنم. از برخی از صحبت هایم سوء برداشت شده است. در اوج عصبانیت صحبت کردم و فکر میکردم قلعه نویی در برنامه نود اعلام کرده فقط فرگوسن میتواند از او انتقاد کند.در حالی که اشتباه متوجه شدم. او گفته بود فرگوسن هم اشتباه میکند. سرمربی تیم آلومینیوم اراک ادامه داد: از همه عذرخواهی می کنم. من تجربه کامل را ندارم و امسال اولین سالی است که سرمربیگری میکنم و باید یاد بگیرم خویشتن دار باشم و بیگدار به آب نزنم. هیچ تبانی بین دو تیم استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است. من هم هرگز از تبانی حرف نزده ام. صحبت هایم را به رئیس کمیته انضباطی گفتم و ایشان آنها را بررسی خواهد کرد. همه جواد زرینچه را دوست ندارند و ممکن است با کلماتی که من گفته ام بازی کرده باشند. کاپیتان اسبق تیم استقلال در مورد اینکه او گفته احمد مؤمن زاده دروازه خالی به بیرون زده اظهار داشت: من این صحبت ها را انجام نداده ام. دیدار دو تیم استقلال تهران و استقلال اهواز یک دیدار خوب بود. هیچ مشکلی با قلعه نویی ندارم. زرینچه تاکید کرد: استقلال در لیگ برتر شانس اول قهرمانی است و در لیگ قهرمانان آسیا نیز شانس صعود به مرحله بعد را دارد. من شاید روز پنجشنبه به ورزشگاه بروم تا استقلال را در دیدار با سایپا حمایت کنم. به گزارش فارس، محمد نوازی نیز پس از پایان جلسه گفت: از ابتدا هم گفتم مسئله ای نبوده و آن خبرنگار حرفهای ما را وارونه جلوه داده است. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا