خریدهای بی فایده

آواتار مهدی خلیلی شهنا
خریدهای بی فایده
توسط   مهدی خلیلی شهنا   ۴۰۰۷ روز قبل
امیدوارم که خدا به استقلال رحم کند . آقای فتح اله زاده فرموده اند که برای تقویت تیم 5 بازیکن به تیم اضافه خواهند شد . از طرفی در خبرگزاریهای مختلف می خوانیم که کبه - شریفات - مبعلی - فرزاد حاتمی - مهرداد اولادی به استقلال خواهند پیوست . مثل اینکه آقایان مشکل بینایی دارند و نمی بینند که سمت راست استقلال با نبودن خسرو نابود شده است . سمت چپ خط دفاع با وجود بیک زاده اتوبان بود حالا که او نیست تبدیل به ..... شده است . بعد بازیکنانی که می خواهند به تیم اضافه شوند به غیر از مبعلی (که به نظر این حقیر ) در این مقطع برای استقلال سودی ندارد تماما فروارد هستند . پس واقعا باید به درک آقایان از شرایط موجود تیم تاسف خورد و نباید از آنها انتظار برداشتن قدمهای مثبت برای استقلال داشت .فقط باید برای تیم محبوبمان از اعماق وجودمان دعا کنیم و از او بخواهیم که تیممان از مسابقات این فصل سربلند بیرون آید.
آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۴۰۰۶ روز قبل
منم تا مقداری با شما موافقم به نظر میرسه بازیکنا هدفمند انتخاب نمیشوند یا امیر قلعه نویی تفکرات جدیدی میخواهد به تیم منتقل کند وابزار آن را تهیه میکند باید دید هدف جیست ولی به هر حال امیر در این امور موفق بوده فقط امسال داریم به مشکل میخوریم
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۰۶ روز قبل

اینا هم دیگه شورشو درآوردن . آخه این چه خریدیه ؟ آقای فتح الله زاده ؟ این تیم استقلاله نه تیم دوم پرسپولیس . هر چه زودتر اولادی رو بنداز بیرون . خودت هم استعفا بده و برو

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۰۴ روز قبل
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

اینا همه از روی پی پولیه و کم کاری اقای مدیر  واقعا قبول کنید رویانیان فعالتره

آواتار آرشام دارایی
توسط   آرشام دارایی   ۴۰۰۴ روز قبل
شاید بعضی انتقادات درست باشه اما طرفدار واقعی استقلال و تاج به نظرم به این زودیا پشت تیم رو خالی نمی کنه،واقعا یکم به خودتون بیاین دوستان،تعصبات رو دور بریزید،مهرداد اولادی یکی از بهترین خلاقترین و فعال ترین مهاجمای تاریخ ایران هست دو سال دارن زحمت می کشن بیاد حالا قبول کرده اومده از روز اول حرفه ای بدنسازی رو شروع کرده با تمام وجود میگه می خواد در خدمت تیم باشم حالا برخی دوستان کم لطفی دارن،صبر کنید اگر روزی اولادب به درد استقلال نخورد اونوقت انتقاد کنید،در ضمن بیشتر از این از شما انتظار میره حواستون باشه بعضی پرسپولیسیا بینتون میان و می خوان به شما ضربه بزنن،متحد باشین،آخر فصل تصمیم بگیرید الان فقط حمایت
آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۰۳ روز قبل
نوشته شده توسط: آرشام دارایی

الان که فصل نقل وانتقالاته باید انتقاد بشه حمایت کردن بی مورد تواین مقطع که میشه یه خرید خوب انجام بدن خیانت محسوب میشه

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۰۳ روز قبل
نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی

اینا همه از روی پی پولیه و کم کاری اقای مدیر  واقعا قبول کنید رویانیان فعالتره

رویانیان چپش پرتره!!! مشکل مالی نداره! من بارها گفتم که اگر بودجه سپاهان و حاجی داشت؟! تیم فقط برای فینال آسیا بسته میشد!!! حالا رویانیان رو هم بهش اضافه کنین!!!

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۰۲ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

[جیبش برتره چون فعالتره و داره کارای ریشه ای انجام میده داره درامدزایی میکنه پایه های باشگاه رو قوی میگنه که دنبال بازیکن نرن و هزار کار دیگه .لطفا از روی تعصب حرف نزنین و واقع بین باشین.

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۰۲ روز قبل

آقا میثم ؛ با احترام به نظر شما ،  درسته که باشگاه پول نداره ولی این موضوع در مورد پرس پلیس هم صدق می کنه اونها هم مثل ما به دولت متکی هستن ولی با فعالیتهای جالبی که رویانیان انجام داده داره به پرس پلیس پول تزریق میکنه ولی حاجی داره چیکار میکنه فقط منتظره که وزیر ورزش چه کسی میشه و ازاین حرفها . فکر میکنید این بازیکنایی که نیم فصل خریدن مجانی اومدن واسه استقلال بازی کنن ؟؟ همون کبه حودتون از رقم قراردادش باخبرید پول کمی گرفته ؟؟؟؟؟ به نظر من همه چی کم پولی باشگاه نیست طرز تفکرات حاکم بر باشگاه داره مشکل ساز میشه

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۴۰۰۲ روز قبل

من نظر همه دوستان رو قبول دارم

فعالیت های رونیان بیشتره فکرای اقتصادیشم جواب داده

ولی اینم بدونید که اون نفوذ زیادی داره و خیلی جاها لابی هم انجام میده

اون شیرینی رو که وسط بازی خوابش میبره رو هم الکی نگه نداشته اوضاع مالی خوبی داره

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۰۰۲ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

مرضیه خانم من هم نه تنها به نظر شما بلکه به نظر همه دوستان احترام میذارم. ولی شما ببینید که رویانیان از کجا هم پول بازیکن میده اونم میلیاردی؟! از کجا هواپیما اجاره میکنه؟! از کجا چند میلیارد برای خلعتبری میپردازه؟! از کجا بقول شما هزینه های هنگفت اقتصادی رو تامین میکنه؟! همه شو از طریق کارای اقتصادی خودش آورده؟! یعنی اینقدر کاراش بازده اقتصادی داشته؟! ویا از طرق دیگه؟!!!

الان، باشگاه ما یه کمپ داره که من نمیدونم چقدر پولشه؟! ولی میدونم که حاجی خواسته اجازه بدن اونو بفروشه، با یه مقدارش یه ورزشگاه 35000 نفری برای خود تیم بسازه و با بقیه شم ، هم بدهی های باشگاه و بده و هم کلی کارای اقتصادی دیگه انجام بده!!! پس ما هم سرمایه داریم! فقط باید بتونیم ازش درست استفاده بکنیم! سرمایه ای که لنگیا حالا حالاها باید خوابشو ببینن!!! درضمن لنگیا از وجود هدایتی که واقعا خیلی جاها بهشون کمک میکنه،استفاده بهینه میبرن! چند سال پیش یادم میاد که برادران شفیعی( مالکین استقلال اهواز) که از طرفداران پروپاقرص استقلالم هستند، یه درخواستی داشتند؟؟؟! که تیم استقلال و چند سال بما بسپارین، هرسال کمتر از مقام سومی نمیاریم!!! نمیدونم چه کسی مخالفت کرد؟! ولی اون موقع میتونستیم یه هدایتی برای خودمون دست و پا کنیم!!! من یه عقیده ای دارم که خیلی بهش پایبندم؟! پول همه چی نمیاره!!! چند ساله که لنگیا بهترین هزینه هارو میکنند...! نتیجه هایی که گرفتن چی بوده؟! بگذریم از امسال که بخاطر مصدومیت های پی در پی بازیکنای ما فعلا، اونم فعلا صدرنشین لیگند!!! انصافا اگر همه بازیکنای ما بودند،،،؟ الان خیلی بالاتر از این حرفا بودیم!!! بهرحال، فقط میتونیم برای موفقیت تیم مون دعا کنیم و امیدوار باشیم.... این پستهایی هم که گذاشته میشه، برای درد دلای خودمونه! والا کو گوش شنوا!!!

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۰۱ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

معلومه استقلال نتیجه گرفته  بااینکه فقط تونیم فصلی که گذشت شاید تو یک سوم بازیا تیمش کامل بود. منم دارم همین رو میگم که باید تیم رو تقویت کنن تا وقتی که مصدوم دارن نیمکتشون از اولادی و نیکبخت و چند تای دیگه پر نباشه که بود ونبودشون یکیه.

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۴۰۰۱ روز قبل

خودتونم  گفتید فکر اقتصادی ، مدیریت اقتصادی ،دقیقاً اینا چیزاییه که در باشگاه دیده نمیشه .اگه پک فکر مدیریتی قوی و منسجم  پشت باشگاه باشه استقلال می تونه فراتر از اینی که هست باشه و بازهم پرس پلیس ها حسرت به دل بمونن .باشگاه  خیلی از دوستان استقلالیو رنجونده و این باعث شده سرمایه ها از باشگاه دور بشه . ما دوست نداریم تو سایتا و جراید بزنن که حاجی ماشینش رو به فلان بازیکن داده این ضعفه مدیریتیه باشگاهه ، این واسه تیم بزرگی مثل استقلال زشته .

آواتار ali sajedy
توسط   ali sajedy   ۴۰۰۱ روز قبل

این همه مهاجم بچه درد می خوره یه مدت خوب بود جواد گرفت جباری بود چپ راست سالم بود اون موقه با ید می رفت سراغ مهاجم نه الان که تیم خرابه

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۰۰۱ روز قبل

باید بپذیریم که فتح الله زاده دیگه به درد استقلال نمی خوره . با این بازیکن آوردنش

آواتار حسین کلاته بابایی
توسط   حسین کلاته بابایی   ۴۰۰۱ روز قبل
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

معلومه اگر مدیریت اقتصادی باشه پول هست پس بنابراین بازیکن خوب ونیمکت قوی هم هست.باجیب خالی که نمیشه بازیکن خرید.ازاینا گذشته چرا نمیرن دنبال بازیکن باکیفیت؟باید تو کف بشینیم ببینیم لنگیا سپاهان و تراکت....اینو اون رو گرفتن